Şimdi Ara

Ip4'ten 5S e geçeyim mi sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: feylezof77

quote:

Orijinalden alıntı: webdh2

İp 4 ile 5s arasında ciddi fark yok , eğer geçmek istiyorsan İp6 yı bekle derim.

Ciddi fark yok mu :)

Evet fark yok , apple ısıtıp ısıtıp aynı telefonu yıllarca pazarlıyor. Eğer İp6 da yenilik yapamazsa , çöküşe geçecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

quote:

Orijinalden alıntı: webdh2

İp 4 ile 5s arasında ciddi fark yok , eğer geçmek istiyorsan İp6 yı bekle derim.

Ciddi fark yok mu :)

Zaten 5s kullananlar salak canları bosuna para vermek istiyo 4 ler aynı oldugunu bildigini halde 5s alıyorlar. Azıcık mantıklı yazın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4 iyi bir telefon. Sorunları olmasa geçme derim. Bende de 3 senedir iPhone 4 var. Üzerinde hala çizik yok. Cam ağır duruyor yakışıyor bu telefona. Oyun uygulama icin zaten iPad kullanıyorum. İpadle iPhone arasında hem internet hem Facebook ve oyun acısından daglar kadar fark var; iPhone o keyfi vermiyor. Geriye sana verdigi yenilik hazzı bir de yeni telefon taşımanın havası kalıyor. Ben paranin cebimde kalmasını sectim :D

• Sizi 1 sene daha idare ederse iphone 6 beklemeniz daha mantıklı olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Hocam S serisi alın. S serisi bir önceki serinin sorunlarını. Giderildiği sürümdür. Bknz:4'te ki sorunlar 4s'te giderildi. İmkan varsa 5S'inizi sipariş verip hangi aksesuarı alacağınıza şimdiden bakın derim ben :)

bende oyle dusunuyorum bekle bekle nereye kadar
  • Bende beklemenin sonu yok diyorum almanızı öneririm :)

• hayır 4 daha iyi
  • Hacı bende 4 den geçtim 5s e ve çok iyi etmişim diyorum. Bide benim sana tavsiyem iphone alıyorsan düZ almayacaksın. Mesela 4s yada 5s al tavsiyem çünkü içine sinmiyor 6 alacM dersen de 6 s i bekle yoksa 5s al beklemem o kadar dersen de

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.