Şimdi Ara

İP4 VS N8 stress test (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Centauri

Dunyada IPhone 4'u herhangi bir sekilde test eden T U M S I T E L E R D E oldugu gibi, yine tarafli!
    :)
    Merak ediyorum IPhone 4 un butun testlerine yalan diyen tiplere soruyorum:
    IPhone 4 u test edip begenmeyen bi site, bi yayin, birsey gosterin yahu! Hic mi yok dunyada Apple dan para yemeyen site yahu?

yok artık o kadarda değil. Ürünleri milyon satan firma böyle bir işe kalkışırmı ya? İhtiyacı yokki
  • Test güzel gerçekten ama şöyle bir konu var N8i mikserden çıkarınca bir bezle silse hic iz kalmaz n8in dış yüzeyi camı bu özelliğe sahip araştırabilirsiniz çizilmez yüzey olduğundan sadece iz oluyor oda bir bez yardımıyla gidiyor

Ben Bir FanBoy değilim arkadaşlar :) yanlış anlaşılmasın beni hangi ürün mutlu ederse ihtiyaclarımı giderirse onu kullanırım benim kullandığımdan daha iyisi varsa ve görürürsem daha iyi de derim :)

Ama testte IP4 mikser sonrasını göstermemesi doğru değil bu olduğu için test yanlı IP4 kullanıcıları hemen linçe girmesin :) ama doğrusuda bu test neden yapılır bilinmeyenleri vaad edilenleri yada en uç şartları göstermen için ama görmediğimiz birşeye nasıl iyi deriz yada *** yıldız veririz :)

N8 daha sağlam gibi geliyor bana özellikle kasada...
  • ızlemesı güzeldı. I4lerımız sağlam dıye laçka kullanmayın gerçı
  • N8 mi daha Sağlam ip4 mü bilmem ama ikisinide kullanıyorum. Mixer testinde N8 o Duruma geldiyse ip4 daha kötü olmuştur.
  • herhangı bır apple ürünü ile nokia ürününü herhangı bır testte görmek bile saçmalık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

herhangı bır apple ürünü ile nokia ürününü herhangı bır testte görmek bile saçmalık..

O kadar da değil :) Apple üst segment Nokia ise çok segment modelleri var :))

Nokiada bir model çıkarsa sadece kalitesi nasıl olur düşünün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

herhangı bır apple ürünü ile nokia ürününü herhangı bır testte görmek bile saçmalık..

:) Yani cok model cikaran firmalar, bir model cikarirsa; o bir modelin kalitesi tum o modellerin kalitelerinin toplami kadar mi olur?

Apple ucuz bi IPhone modeli cikacak diyorlar da.. Simdi IPhone 4 un kalitesi de dusecek o zaman, cunku IPhone 4 un kalitesinden biraz alip ucuz olana vermek zorunda kalacaklar. Kaliteler toplami sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 21 Şubat 2011; 22:39:41 >

• quote:

quote:

quote:

:) Yani cok model cikaran firmalar, bir model cikarirsa; o bir modelin kalitesi tum o modellerin kalitelerinin toplami kadar mi olur?

Apple ucuz bi IPhone modeli cikacak diyorlar da.. Simdi IPhone 4 un kalitesi de dusecek o zaman, cunku IPhone 4 un kalitesinden biraz alip ucuz olana vermek zorunda kalacaklar. Kaliteler toplami sabit

Bir firma tek bir model çıkarırsa o firmada nokia ise güzel olur bunda komik olan nedir? IP4 odak noktası Applein o halde bile bir sürü sorunu var haksızlık yapmadan taraf tutmadan yorum yapmak lazım bunun içinde teknolojiden anlamak lazım tabi :)

• quote:

Test güzel gerçekten ama şöyle bir konu var N8i mikserden çıkarınca bir bezle silse hic iz kalmaz n8in dış yüzeyi camı bu özelliğe sahip araştırabilirsiniz çizilmez yüzey olduğundan sadece iz oluyor oda bir bez yardımıyla gidiyor

Ben Bir FanBoy değilim arkadaşlar :) yanlış anlaşılmasın beni hangi ürün mutlu ederse ihtiyaclarımı giderirse onu kullanırım benim kullandığımdan daha iyisi varsa ve görürürsem daha iyi de derim :)

Ama testte IP4 mikser sonrasını göstermemesi doğru değil bu olduğu için test yanlı IP4 kullanıcıları hemen linçe girmesin :) ama doğrusuda bu test neden yapılır bilinmeyenleri vaad edilenleri yada en uç şartları göstermen için ama görmediğimiz birşeye nasıl iyi deriz yada *** yıldız veririz :)

N8 daha sağlam gibi geliyor bana özellikle kasada...

Aynen katılıyorum i4 fun'ı olarak mikserin sonrasını çok merak ediyodum orayı gösterse tarafsız bir inceleme olduğundan emin olabilirdim
    Ama sitede birçok telefon test edilmiş ve iphone4 en sağlam 3. telefon listenin başında ise nokia 3720 classic var

• quote:

Bir firma tek bir model çıkarırsa o firmada nokia ise güzel olur bunda komik olan nedir? IP4 odak noktası Applein o halde bile bir sürü sorunu var haksızlık yapmadan taraf tutmadan yorum yapmak lazım bunun içinde teknolojiden anlamak lazım tabi :)

Sen teknolojiden anliyosun yani?
    IPhone 4 istatistiksel olarak dunyanin en sorunsuz telefonu. Madem anliyosun teknolojiden, bunu da bilmen lazim dimi :)
  • quote:

quote:

Sen teknolojiden anliyosun yani?
    IPhone 4 istatistiksel olarak dunyanin en sorunsuz telefonu. Madem anliyosun teknolojiden, bunu da bilmen lazim dimi :)

Her modelin birbirine üstünlüğü var bazı noktalarda :) Çok model az modelden kastım nokia da tek model çıkarsa ona yoğunlaşır ve en iyisini yapabilir apple telefon yapmaya yeni başladı nokia bu konuda çok önde demek istediğim bu IP4 gerçekten çok iyi cihaz eğer bütçem yetse bende alıcaktım sadece fanatikliğe gerek yok :) bi arkadaşımız ne güzel objektif bakmış olaya ve doğrusuda o test yanlı bir nokta bile atlanırsa iki cihazın kıyaslanmasında olay biter...

• uzun süre n8 kullandım ve dayanıksızlığı yüzünden iphone a çok soğuk bakıyorum. 1 yıl boyunca n8 de 1 tane çizik oldu, o zamanda taşa 1 metreden düşürdüm, ekranda 3 mm, çok küçük bir çizik var. 3 metreden betona çakıldı, çat diye ses geldi, gitti telefon dedim, inanır mısınız hiç birşey olmamıştı, sesin kaynağını hala anlamadım :D Iphone olsa adım gibi eminim 4-5 kere ekranını kırardım. Bu test aşırı derecede yanlı, n8'i bi silseler çizik falan kalmaz o dönmeli testten sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.