Şimdi Ara

ip5 ios 6 mı yoksa 5s 7.1.1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5 ios 6 almayı düşünüyorum. Elimde ise 5s ios 7.1.1 var. Hangisi daha iyi ? ios 6'lı iphone 5 almalı mıyım yoksa ios 7'li 5s'te mi kalayım ?

• Hocam 8.3 yapsana sen kafayı peynir ekmeklemi yedin.Kasma yok birşey yok
  • 4S 5.1.1 diyip var olan açmaza bir tane daha ekleyim.

5S 7.1.1 çünkü uygulama desteği iOS6'da çok az.
  • 8.3'e jailbreak çıkana kadar geçmemeyi düşünüyorum
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Zaten pek uygulama kullanmıyorum whatsapp facebook sürümü yetiyorsa sorun olmaz başka uygulama kullanmıyorum zaten.

Düzenleme : Facebook ios 7 üstü istiyor acaba farklı yollarla yükleyemez miyiz mesela ios 6 için facebook ipa dosyası bulsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlican07 -- 26 Nisan 2015; 18:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlican07

Zaten pek uygulama kullanmıyorum whatsapp facebook sürümü yetiyorsa sorun olmaz başka uygulama kullanmıyorum zaten.

Düzenleme : Facebook ios 7 üstü istiyor acaba farklı yollarla yükleyemez miyiz mesela ios 6 için facebook ipa dosyası bulsak ?

Ben 4s'de 7.1.2 kullanıyorum pek bi sorun yok. 5s zaten hiç sıkıntı olmaz. İp5'e gerek yok bence. Ama mutlaka ios 6'ya geçicem diyorsanız sorunuzun cevabı:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57288367&p=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Ben 4s'de 7.1.2 kullanıyorum pek bi sorun yok. 5s zaten hiç sıkıntı olmaz. İp5'e gerek yok bence. Ama mutlaka ios 6'ya geçicem diyorsanız sorunuzun cevabı:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57288367&p=1

5s cihazım ios 7.1.1 hotspot shield indirecektim bunu yaptım appstore'da ne arasam çıkmıyor. Çözümü var mı ?

• Tam anlayamadım. Verdiğim linkteki işlemi yaptınız ve şimdi appstore'da uygulamayı mı bulmuyor? Eğer öyleyse aynı başlıkta anlatılan şekilde işlemi geri alabilirsiniz.

Hotspot shield'e baktım şimdi. İos 7 ve üstü sürümleri destekliyor. 7.1.1'de sorun olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Tam anlayamadım. Verdiğim linkteki işlemi yaptınız ve şimdi appstore'da uygulamayı mı bulmuyor? Eğer öyleyse aynı başlıkta anlatılan şekilde işlemi geri alabilirsiniz.

Hotspot shield'e baktım şimdi. İos 7 ve üstü sürümleri destekliyor. 7.1.1'de sorun olmaması lazım.

Tamam aynı işlemi yaptım düzeldi.

Önceden hotspot ios 8 içindi görmüştüm ama ios 7 olmuş. ios 6 için facebook gibi uygulamaları başka yolla kuramaz mıyız ? Çünkü facebook ios 7 ve üstü istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlican07 -- 26 Nisan 2015; 20:35:22 >
  • Başka yolu var mı bilmiyorum malesef.
  • 5S' te kal hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

5S' te kal hocam.

Peki neden ? iOS 6 ile iOS 7 arasındaki fark nedir ? Yani hangisinin şarj süresi, akıcılığı vb. gibi özellikler hangisinde daha iyi söyler misiniz ?
  • quote:

quote:

5S' te kal hocam.

Peki neden ? iOS 6 ile iOS 7 arasındaki fark nedir ? Yani hangisinin şarj süresi, akıcılığı vb. gibi özellikler hangisinde daha iyi söyler misiniz ?

Bi kere 5S' ten 5' e geçip model düşürmenin hiçbir mantığı yok.
    Ben de iOS 6' yı çok severim ama artık çoğu uygulamayı desteklemiyor.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Peki onu başka bi iOS sürümü gibi gösterip indirme şansımız veya başka bir yolu yok mudur acaba ?
  • quote:

Peki onu başka bi iOS sürümü gibi gösterip indirme şansımız veya başka bir yolu yok mudur acaba ?

Malesef. İmzalar kapalı
  • quote:

quote:

Malesef. İmzalar kapalı

Alıntıları Göster
    Macera aramaya gerek yoktur. 5S'te kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Macera aramaya gerek yoktur. 5S'te kalın.

Alıntıları Göster
    Eğer çoğu uygulamaya sürüm yetmiyor diyorsanız onda sorun yok fazla uygulama kullanmıyorum o yüzden sorun olmaz. Ama aklımda şu soru var: iOS 6 ile iOS 7 arasındaki farklar nedir ?
  • ios 6 cihaza jb ile ios 8 uygulamalari yüklenebiliyor. bence ios 6 lı iphpne 5. gelmiş geçmiş en stabil cihaz (o sürüm ile) suanki iphone 6dan daha hizli ios 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

ios 6 cihaza jb ile ios 8 uygulamalari yüklenebiliyor. bence ios 6 lı iphpne 5. gelmiş geçmiş en stabil cihaz (o sürüm ile) suanki iphone 6dan daha hizli ios 6

Peki şuan ios 6'lı iphone 5 satılırmı teknosada falan ?
  • fenerlican07 kullanıcısına yanıt
    yalnızca sahibindende temiz ikinci el bulabilirsin. ordaki cihazlar ios 8 oluyor coğunlukla olmasa bile 7 oluyor 6 bulmak imkaansız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.