Bildirim
ip5 ios 6 mı yoksa 5s 7.1.1 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam 8.3 yapsana sen kafayı peynir ekmeklemi yedin.Kasma yok birşey yok -
4S 5.1.1 diyip var olan açmaza bir tane daha ekleyim.
5S 7.1.1 çünkü uygulama desteği iOS6'da çok az. -
8.3'e jailbreak çıkana kadar geçmemeyi düşünüyorum -
Zaten pek uygulama kullanmıyorum whatsapp facebook sürümü yetiyorsa sorun olmaz başka uygulama kullanmıyorum zaten.
Düzenleme : Facebook ios 7 üstü istiyor acaba farklı yollarla yükleyemez miyiz mesela ios 6 için facebook ipa dosyası bulsak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlican07 -- 26 Nisan 2015; 18:02:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlican07
Zaten pek uygulama kullanmıyorum whatsapp facebook sürümü yetiyorsa sorun olmaz başka uygulama kullanmıyorum zaten.
Düzenleme : Facebook ios 7 üstü istiyor acaba farklı yollarla yükleyemez miyiz mesela ios 6 için facebook ipa dosyası bulsak ?
Ben 4s'de 7.1.2 kullanıyorum pek bi sorun yok. 5s zaten hiç sıkıntı olmaz. İp5'e gerek yok bence. Ama mutlaka ios 6'ya geçicem diyorsanız sorunuzun cevabı:
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57288367&p=1 -
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
quote:
Ben 4s'de 7.1.2 kullanıyorum pek bi sorun yok. 5s zaten hiç sıkıntı olmaz. İp5'e gerek yok bence. Ama mutlaka ios 6'ya geçicem diyorsanız sorunuzun cevabı:
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57288367&p=1
5s cihazım ios 7.1.1 hotspot shield indirecektim bunu yaptım appstore'da ne arasam çıkmıyor. Çözümü var mı ?
-
Tam anlayamadım. Verdiğim linkteki işlemi yaptınız ve şimdi appstore'da uygulamayı mı bulmuyor? Eğer öyleyse aynı başlıkta anlatılan şekilde işlemi geri alabilirsiniz.
Hotspot shield'e baktım şimdi. İos 7 ve üstü sürümleri destekliyor. 7.1.1'de sorun olmaması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Tam anlayamadım. Verdiğim linkteki işlemi yaptınız ve şimdi appstore'da uygulamayı mı bulmuyor? Eğer öyleyse aynı başlıkta anlatılan şekilde işlemi geri alabilirsiniz.
Hotspot shield'e baktım şimdi. İos 7 ve üstü sürümleri destekliyor. 7.1.1'de sorun olmaması lazım.
Tamam aynı işlemi yaptım düzeldi.
Önceden hotspot ios 8 içindi görmüştüm ama ios 7 olmuş. ios 6 için facebook gibi uygulamaları başka yolla kuramaz mıyız ? Çünkü facebook ios 7 ve üstü istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlican07 -- 26 Nisan 2015; 20:35:22 > -
Başka yolu var mı bilmiyorum malesef. -
5S' te kal hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
5S' te kal hocam.
Peki neden ? iOS 6 ile iOS 7 arasındaki fark nedir ? Yani hangisinin şarj süresi, akıcılığı vb. gibi özellikler hangisinde daha iyi söyler misiniz ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
5S' te kal hocam.
Peki neden ? iOS 6 ile iOS 7 arasındaki fark nedir ? Yani hangisinin şarj süresi, akıcılığı vb. gibi özellikler hangisinde daha iyi söyler misiniz ?
Bi kere 5S' ten 5' e geçip model düşürmenin hiçbir mantığı yok.
Ben de iOS 6' yı çok severim ama artık çoğu uygulamayı desteklemiyor. -
Peki onu başka bi iOS sürümü gibi gösterip indirme şansımız veya başka bir yolu yok mudur acaba ? -
quote:
Peki onu başka bi iOS sürümü gibi gösterip indirme şansımız veya başka bir yolu yok mudur acaba ?
Malesef. İmzalar kapalı -
Macera aramaya gerek yoktur. 5S'te kalın.quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emrequote:
Peki onu başka bi iOS sürümü gibi gösterip indirme şansımız veya başka bir yolu yok mudur acaba ?
Malesef. İmzalar kapalı
Alıntıları Göster -
Eğer çoğu uygulamaya sürüm yetmiyor diyorsanız onda sorun yok fazla uygulama kullanmıyorum o yüzden sorun olmaz. Ama aklımda şu soru var: iOS 6 ile iOS 7 arasındaki farklar nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds
Macera aramaya gerek yoktur. 5S'te kalın.
Alıntıları Göster -
ios 6 cihaza jb ile ios 8 uygulamalari yüklenebiliyor. bence ios 6 lı iphpne 5. gelmiş geçmiş en stabil cihaz (o sürüm ile) suanki iphone 6dan daha hizli ios 6 -
quote:
Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86
ios 6 cihaza jb ile ios 8 uygulamalari yüklenebiliyor. bence ios 6 lı iphpne 5. gelmiş geçmiş en stabil cihaz (o sürüm ile) suanki iphone 6dan daha hizli ios 6
Peki şuan ios 6'lı iphone 5 satılırmı teknosada falan ? -
yalnızca sahibindende temiz ikinci el bulabilirsin. ordaki cihazlar ios 8 oluyor coğunlukla olmasa bile 7 oluyor 6 bulmak imkaansız
Benzer içerikler
- iphone model numarası ülke kodları
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- mail eşzamanlama nedir
- ll/a iphone hangi ülkenin
- upcall rahatsız etme modu çalışmıyor
- iphone ses tanıma nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
- airpods şeffaf mod nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X