Şimdi Ara

ip5 ios 6 mı yoksa 5s 7.1.1 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüh be bu kötü oldu. Peki yurtdışında falan bulabilir miyiz ios 6'lı iphone 5 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıksız bir hareket olacağı aşikar, ama yok ben illede istiyorum dersen forumun ikinci el kısmında direk isteğine yönelik bir ilan açarsan illa ki çıkacaktır. Sahibinden'e filan bulaşma hiç, elden almadığın sürece risk çok büyük. Dolandırıcı yuvası resmen.
  • Allah akıl fikir versin

• İos 6 lı cihazı nerden bulucan hocam

• ne ios 6 sevdasıymış be ios 8'den sonra çok mat ve demode geliyor ve pratiklik fonksiyonellik olarak çok düşük kalıyor. ios 8.3 stabilite olarak 5s ve 6 da sorunsuz çalışıyor 5'i bilmiyorum ama ios 6 mı 7.1.2 mi dersen tabiki 7.1.2
  • İos 6 = 2015 yılı için ÇÖP.

Not ; 2012 - 2013de ios 6lı iphone 4 kullandım biliyorum yani nedir ne degildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

ios 6 cihaza jb ile ios 8 uygulamalari yüklenebiliyor. bence ios 6 lı iphpne 5. gelmiş geçmiş en stabil cihaz (o sürüm ile) suanki iphone 6dan daha hizli ios 6

İos 6lı iphone 5 de kullandım şuan 8.3 iphone 6 kullanıyorum ve gerek hız akıcılık stabilite olarak ios 8&iphone 6 kıyas dahi edilemeyecek kadar üstün. Resmen saçmalamışsın ve iddian gerçek dışı. Gülerler ancak.
    Ateistanbul'a katılıyorum. 2015 yılında ios 6 = çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 28 Nisan 2015; 22:28:56 >
  • Keşke ios7.1.2 olsaydı ama 7.1.1 de iyidir. Jailbreak çıkmadan bana kalırsa geçme ios8.3 e hem çıkacağı da belli değil. O yüzden beklemek lazım.
  • saçmalayan sensin. git tekrar ios 6lı iphone 5 kullan. ios 6 ios 8 den her konuda daha stabil. bunun aksini iddaa eden gitsin perde assın uğraşmasın bu işlerle
  • Model düşürmenin akla mantığa uyacak bir şeyi yok malesef, 8.3 rulez (jbless)

• iphone 4 ios 6 dada kasıyordu demiş adam. yahu iphone 4 değil bu 5! 1 gb rami var bir kere. 5 ios 6da şuanki iphone 6dan daha seriydi. bakın model düşmek ne kadar mantıklı ama ben bunu bilir bunu konuşurum. 5s her türlü daha iyi bir cihaz ama ios 6 lı iphone 6 daha hızlı olacaktır buda bir gerçek şimdi. isteyen kabul etsin isteyen etmesin. bana görede mantıklı bir hareket olmaz elinde 5s varsa. ama yeni cihaz alacaksan iphone 5 ios 6 lı bulursan al düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Keşke ios7.1.2 olsaydı ama 7.1.1 de iyidir. Jailbreak çıkmadan bana kalırsa geçme ios8.3 e hem çıkacağı da belli değil. O yüzden beklemek lazım.

hocam iosdelisi.com ' a noluyor siteye girilemiyor..

JB yok diye site de mi inzivaya çekildi acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

iphone 4 ios 6 dada kasıyordu demiş adam. yahu iphone 4 değil bu 5! 1 gb rami var bir kere. 5 ios 6da şuanki iphone 6dan daha seriydi. bakın model düşmek ne kadar mantıklı ama ben bunu bilir bunu konuşurum. 5s her türlü daha iyi bir cihaz ama ios 6 lı iphone 6 daha hızlı olacaktır buda bir gerçek şimdi. isteyen kabul etsin isteyen etmesin. bana görede mantıklı bir hareket olmaz elinde 5s varsa. ama yeni cihaz alacaksan iphone 5 ios 6 lı bulursan al düşünme

İphone 5 kullanıyorsun o yüzden ios6 da kalmış aklın ama bende diyorum ki tekrardan, ios6 nın 8.3'e göre hiçbir olumlu tarafı yok, ve yine söylüyorum 8.3 iphone 6 gelmiş geçmiş en hızlı en stabil telefondur. İphone 5'i ios 6 ve 7'de kullandım. Neyin ne olduğunu biliyorum yani. Neyse senin dediğin olsun.

• fenerlican07 kullanıcısına yanıt
    i6 kullanıyordum. geçenlerde bir mağazada 64 gb. ios 6 lı bir i5 görmüştüm fiyatı 2750 tl idi eski ürün olduğu için indirime girmiş. bende i5 i sevdiğim için 1600 tlye satın aldım. şansıma ios 6.0.1 çıktı. hakikaten söylendiği kadar varmış ios 8 de kullandığım uygulamalar i5 le ios 6 da çokdaha akıcı ve hızlı. kolay kolay güncellemem sanırım

• işlevsellik olarak ios8 ileride tabiiki. ama ayarlara girme hizi olsun tuşlara girme hizi olsun ios 6 cok cok hizliydi bu konuda. aklım kalmadi ben beş s e geçicem ios 6 yıda sevmiyorum görünüm olarak lakin ios 6lı iphone 5 ios8li iphone 6dan hizlidir bunu iddaa ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

i6 kullanıyordum. geçenlerde bir mağazada 64 gb. ios 6 lı bir i5 görmüştüm fiyatı 2750 tl idi eski ürün olduğu için indirime girmiş. bende i5 i sevdiğim için 1600 tlye satın aldım. şansıma ios 6.0.1 çıktı. hakikaten söylendiği kadar varmış ios 8 de kullandığım uygulamalar i5 le ios 6 da çokdaha akıcı ve hızlı. kolay kolay güncellemem sanırım

hocam i6 dan i5 e mi geçtiniz ios 6 uğruna!!
    evet ios 6 kesinlikle halen lider durumda her bakımdan üstelik.
    ama i6 ekranı ios 6 dan vazgeçirebiliyor insanı. tercih meselesi tabiki.
  • Ateistanbul kullanıcısına yanıt
    iOS 6'lı iPhone 4 değil iPhone 5 kullan ondan sonra gel. Çöpmüş..

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

hocam i6 dan i5 e mi geçtiniz ios 6 uğruna!!
    evet ios 6 kesinlikle halen lider durumda her bakımdan üstelik.
    ama i6 ekranı ios 6 dan vazgeçirebiliyor insanı. tercih meselesi tabiki.

hayır kardeşim i5 in şekli ve boyutu benim için daha idealdi. ayrıca 16 gb telefon fazla arşiv uygulama vs kullanmadığım halde yetmedi 64gb olmasından dolayıda tercihimi 5 den yana kullandım ios 6 lı olması şansıma olmuş oldu aldıktan sonra gördüm. 6 nın ekranı tabiki daha hoş ancak tasarım olarak sanki bozulmaya başladı iphoneler. eskiler daha güzel geliyor bana

• --caner-- kullanıcısına yanıt
    inzivaya değil de sistem üzerindeki hatalar denetleniyor olabilir.
  • efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    tam bilgin yok heralde. twitter dan @ifenixx e mesaj attım.

kapanma falan olmasında. JB olmayınca durgun oluyor evet ama kapatılacak kadar değil tabi. dediğin gibi. sistemde hatalar denetleniyordur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.