Şimdi Ara

ip5C VS ip5 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında bir tercih yapacağım ip5 in kenarlarında soyunma problemi olduğu için pek sıcak bakmıyorum ip5C ise arka kapağının plastik olması biraz endişelendiriyor beni yurtdışı ücretleri birbirine çok yakın sizce hangisini tercih etmeliyim kullananlar bilgi verebilir mi ?

• iphone 5c her yönden 5ten üstündür, zaten kılıflı kullanacaksın arkası demir olmuş plastik olmuş ne önemi var
  • Beyaz 5 tercih edersen boya atma sorunuyla karsilasmazsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

iphone 5c her yönden 5ten üstündür, zaten kılıflı kullanacaksın arkası demir olmuş plastik olmuş ne önemi var

Hangi yönleri üstün?
    i5c, i5'in daha düşük maliyetli, plastik kasalı versiyonu.
  • daha güncel daha yeni bir model

5in yere düşer düşmez köşesinin çökme durumu var 5c yi duvara at. lumia gibi sağlam plastik

hem 5c yi beyaz alırsın çok da iyi yani siyah kılıfla şekili.

+1 yıl daha yeni olan bi telefon alacaksın yani 1yıl daha faZla garantili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pili daha iyi, işlemcisi yeni işletim sistemleri için daha iyi optimize edilmiş, ios7 ile daha uyumlu
  • 5c nin sesi bile daha fazla çıkıyor

• İphone 5 kullanıyorum 5C diyorum ben

• Görüntü olarak 5
    Özellik olarak 5C
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Görüntü olarak 5
    Özellik olarak 5C

Arkadaş cevabı vermiş.

• Açıkcası benimde fikrim 5C den yana beyaz veya mavi düşünüyorum fakat kafama takılan birşey var apple store Amerika mağazasında $549 yani (549*2,10=1150 TL ye denk geliyor) fakat sahibinden vb sitelerde yurtdışı ürünlerin SIFIRINI 1050 TL ye kadar veriyorlar bu nasıl oluyor anlayamadım bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar ?
  • 5C kullanıcısıyım tek problem bu telefona aksesuar bulamıyorum pek. onun dışında beyaz olana sahibim çok şık duruyor ve arkadaşların dediği gibi sesi 5'ten çok daha fazla çıkıyor.
  • 5c tabii ki.
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için tşk ediyorum 1100 TL ye 9 taksitli (sanalpazar üzerinden) bir 5C buldum ama pasaport kaydı yok bu pasaport kaydı bana ne kadara patlar bir de yurtiçi fiyatlara nazaran nasıl almışım fiyat uygun mu ?
  • mayd58 kullanıcısına yanıt
    Pahalı. Pasaport kaydı tanıdıktan bedava bulursan 115 tl bulamazsan pasaport hakkı satan insanlardan alıcan 250 tl.

• 5C "colourful" demek, "cheap" demek değil.

• Biraz önce 1350 TL ye yurtiçi kayıtlı sıfır kutu açılmamış (sanalpazar üzerinden taksitli) konuştum bi düşünüp karar verecek bu cihazın fiyatı daha iyi sanki hem de yurtiçi olması önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.