Şimdi Ara

Ipad 1 Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Ipad 1 alma isteme sebebim çok ucuz olması.Ipadt'e yapacaklarım ise internete girmek oyun oynamak vs.Sizce alınırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DcMac

Arkadaşlar benim Ipad 1 alma isteme sebebim çok ucuz olması.Ipadt'e yapacaklarım ise internete girmek oyun oynamak vs.Sizce alınırmı?

Oyun olayını unut derim,ilk ipad artık oyun konusunda yetersiz,destek kesildi,sadece internet basit uygulamalar,kitap vb. şeyler için ideal,ipad 2 almanız şahsen daha uygun,arada da yanılmıyorsam çok fiyat farkı yoktu,2. elde 200-250 lira falan oynuyordu.
  • gayet alınır kullanılır ben aldım çok memnunum. Ayrıca Greenheart eğer 300 tlye düzgün bir ipad bulursanız haber verin lütfen bir tane daha almak istiyorum hele 300 tl ise kaçırmam.
  • uygun fiyata buldun mu kacirma derim...!
  • Suan ipad 1 in piyasasi ne durumdaki 3g'li modellerinin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar benim Ipad 1 alma isteme sebebim çok ucuz olması.Ipadt'e yapacaklarım ise internete girmek oyun oynamak vs.Sizce alınırmı?

Oyun hariç gayet standart şeyleri yapabilirisin.Oyunlarında %40'ı zorlar oynanamaz %30 kasar %30 normal oynanır onlarda basittir.
  • alınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 2 yardım
    7 yıl önce açıldı
    iPad 8 32GB Sıfır Ayarında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İpad 2 almaya çalış sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalasaef param 2'ye yetmiyor.Bu Arada Piyasada 600'ye var 3gli model
  • İpad 4 çıktı 1 bence cok eskidi ama biriktir ipad 2 almayı dene 200 lira fazla eğer istanbuldaysan ve bu cihaz satılmadıysa bir bak derimhttp://forum.donanimhaber.com/m_68690493/tm.htm
  • Peki Ipad 1 Fiyatına Tablet Önerebilirmisiniz?
  • Apple dışında başka marka tablet sakın alma pişman olursun.
  • Peki tamam karar veremedim ya mini alcam yada smartphone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sourcee_

Apple dışında başka marka tablet sakın alma pişman olursun.

Orta ve duşuk segment androd tablet hayal kırıklıgı yaratabilir anck Asus Tf201,TF700 veya SAmsung Galaxy Note tablete yönelirseniz memnun kalırsınız.Ama sanırsa fiyatları size uymaz.

• Al. Ben iPad ilk çıktığı zamanlar Rusya'dan getirip almıştım . Hala kullanıyorum ve memnunum .

• Alınmaz.çok eskidi ilk ipad
    Sen para biriktir 2 al

• Eski bir cihaz ama ihtiyaç varsa tabiki alınabilir. Kitap okuma, video izleme, internete girme gibi işleri yaparsınız. Oyunlarda sıkıntı çıkartacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad 1 ' in 2. eller, ne kadar ortalama olarak acaba?
    Eğer Bütçen varsa 200 daha ver ipad 2 al...
    Sıkıldığında satmasıda kolay olur...
  • quote:

Peki Ipad 1 Fiyatına Tablet Önerebilirmisiniz?

apple dışında almanı tavsiye etmem ipad internette çok hızlı .oyun oynayamazsın artık dehşet oyunlar çıktı kaldırmaz ama uygulama falan yükler internete girersin iste.benim arkadaşımda var küçük oyunları yüklüyor 50 mb fln
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.