Şimdi Ara

İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence işinizi görür. Tablet açısından ise biraz daha fiyat artışı olma şansı var yeni modellerde bu sorun olmazsa bekleyin zaten az bi zaman kaldı daha iyisini alırsınız. İnsanlar airpods eğitim kampanyası diyordu belki o gelirse onu da alabilirsiniz. Devlet zam getirmediği sürece şu anki modellerin fiyatının artacağını sanmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o kadar büyük yazacaksanız parmak da yeterli boşuna para harcamaya gerek yok bence (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Cidden çıldırmamak elde değil yazı görünsün diye deneme notunda büyük yazdım ve cevabın bu mu? Resimdekini diyorsan o çok ayrı. Şimdi senin için normal yazı stilimle not alıp paylaşacağım.
    Gerçekten laf edecek eleştirecek bir şey bulamayıp buna takılmanız çok komik olmuş.

İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi.

Küçük bir not: yazı çirkinliğimin kalemle alakası yok ona da laf atacaksan. Gerçi şimdi de yazın çirkinse niye kalem aldın diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavinbelson -- 6 Temmuz 2020; 14:1:37 >
  • hah evet bu güzel bak, bu kadar hassas çalışıyorsa basınçlı kaleme gerek olmadığı sürece alternatif olabilir bence de

bu arada amacım ne sizi sinir etmekti, ne de diğer arkadaşa pahalı kalem aldırmak. kalemlerle alakalı çok boşa para harcamış birinin tepkisi olarak düşünün (:

• bu arada yazınız iyi bence çirkin değil

• Hocam bu yaziyi ekran boyutunu degistirerekmi yazdiniz yani yakinlastirma yaptiniz mi?

• 1-2 hafta önce günlük işlerimizi görmek için iPad 7.nesil ve Apple Pencil 1.Nesil aldım.
    Air ile arasında kaldım işlemci vb. sebeblerden dolayı ancak bu cihaz çok keyifli ve akıcı herhangi bir sorun yaşamadım.İnternette de izlediğim kadarıyla pil ömrüde en uzun iPad'lerden 1 tanesi olarak gördüm.Ben fiyat performans olarak baktığım gayet mantıklı bir seçenek olduğunu düünüyorum.

Edit : Not alma ve vb işlerle uğraşcam diyorsanız da Notability diye bir uygulama ile cihazın veririmliliği 2 kart artıyor.(Uygulama 60 TL gibi bir rakam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 6 Temmuz 2020; 16:16:40 >
    Çok kusura bakmayın. Mesajları okurken nasıl okumak istersek (ruh halimz nasılsa) öyle okuyoruz. Mimik beden dili olmadığından bazı şeyler yanlış anlaşılıyor. Yanlış anlamışım demeye çalıştığınız şeyi.

• Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt
    Ekranı hiç yakınlaştırmadım yanlış bilgi vermeyim diye. Sadece kalem kalınlığı değiştirdim. Fakat çok küçük metin yazarken zorlaşıyor bence en rahatı en üstteki büyüklükte yazmak. Ben öyle rahat ediyorum.

• Megaladony kullanıcısına yanıt
    Eğitim sayfasından 620 tl gibi bir fiyata alınıyordu diye hatırlıyorum, özetle 7.nesili şimdi alacaksanız 2800 tl değil de eski fiyatlarından almaya çalışın, okula dönüş kampanyasını beklemenizi öneririm birkaç hafta daha. Ayrıca Kasım ayının başından beri 7.nesili kullanıyorum, işlerimi bozacak hiçbir takılma, aksama yaşamadım. Kesinlikle bütçeniz kısıtlıysa 7.nesili alın.
  • Aliutkay ın da belirttiği gibi GOOJODOQ veya AIEACH markalarının stlus kalemleri de (eğer çizer değilseniz) günlük işleriniz için oldukça yeterli oluyor. Ürünlerin GEN diye belirtilen sürümleri fiyat farkı yaratmakla birlikte avuç içi algılamayı reddetme özellikli (benim için en önemlisi buydu) 90-170 lira arasında alınabilmekte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.