Şimdi Ara

İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun bir süredir İpad alma fikri var aklımda lakin 1 Temmuzda gelen zamlar birazcık beni üzmüş durumda ama hala almaktan vazgeçmedim bu yaz içinde bir tane alıcam orası kesin.
    Ancak şöyle bir durum var bu gelen zamlara rağmen PT sitesinde şuan hala İpad Air 64 GB 3800 Tl olarak gözüküyor.Biliyorsunuz ortalıkta bir çok söylenti var bu sene Eylül ayı gibi yeni İpad air çıkacağı yönünde.Yeni çıkacak İpad airi de göz önünde bulunduraraktan sizce PT sitesinden İpad Airmi almayalım yoksa İpad 10.2 mi almayalım ?

Ve ayrıca diyelim bir şekilde İpad air yada normal İpad 10.2 aldım.Bunun yanında kalem de almak istiyorum ancak Apple pen 1.nesil şuan çok pahalı.Bunun alternatifi olarak birazcık kalem araştırması yaptığımda 350 Tl civarında Wivu pencil x diye bir markayla karşılaştım.Aranızda bu kalemi kullanan varsa, yada başka bir kalem önerisi olan varsa ve hangi kalemi almam konusunda bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum.

• Ne amacla ve ne kadar kullanacaginiza bagli.
    4 seneden fazla kullanacaksaniz Air 3 alin.
    Harici kalem almanizi tavsiye etmem Apple pen kullananlar kesinlikle Apple pen alin diyor.
    Eylulde 8. Nesilin cikmasi bekleniyor ve fiyatinin ne alemde olacagi bilinmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günlük işler, not almak gibi işlevler için kullanacaksanız 10.2 de sizi 3,4 yıl götürür lakin eylül’ü beklemenizi öneririm. Yeni ipad de 2800 tlden çıkar büyük ihtimalle.
  • İpadi not tutmak, günlük normal kullanım için almayı planlıyorum.O zaman şuan Eylül ayını beklemek en mantıklısı gibi gözüküyor. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

• Eylulde ciksa bile ulkemize gelmesi 1 ayi bulur. Hele okula donusu bekliyrcekseniz seneye kadar beklemelsiniz.
    Yurt disinda 7. Nesille ayni fiyatta olacak deniliyor. (7. Nesil 2800 tl suan. )Ama bunun ulkemiz icin gecerli olacagini sanmam daha pahali olacaktir.Beklemenin sonucunu bir kac gun once gorduk 200er lira zam geldi tabletlere.
    Yinede son karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 5 Temmuz 2020; 13:4:3 >
  • Valla o konuda çok haklısınız, bekleyince de fiyatların ne olcağı belli olmuyor. O yüzden buraya danışmak istedim, çok kararsız kaldım. Ama Eylül ayında yeni modeli duyurularsa ve de uygun fiyatlı gelirse pişman olmak da istemiyorum. Bakalım biraz daha araştırma yapıp bir karar vericem artık yine de çok teşekkür ederim görüşleriniz için. İyi forumlar.

• Alternatif olarak Logitech Crayon var şu an PT’de 500 tl. Apple Pencil ile aynı teknolojiyi kullanan bir ürün diyorlar. Eşleştirme yapmıyorsunuz ve bazı özellikleri (Basınç ve eğim sensörü gibi) kullanılmıyor sanırım. Kalem alırken Palm Rejection özelliği olmasına dikkat edin. Bu özellik elinizin ekran tarafından algılanmasını engelleyerek daha titiz yazı yazmanızı ve çizim yapmanızı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_ed007 -- 5 Temmuz 2020; 18:1:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apple pencil harici kalemler çoooook canınızı sıkar demedi demeyin paranıza yazık, satsanız satılmaz sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen apple pencil harici ürünler işlevsiz diyenlere itibar etmeyiniz. Apple pencil çok güzel bir kalem ama günlük bir kullanıcı için hem pahalı hem gereksiz. Tamiri olmayan bir ürün 2 yıl sonra bozulsa veya kaybolsa bitiyor işi. En kötü şarj ömrü azalıyor ve eskiyor. Tavsiyem goodojoq gen 10 (gen 10 olmaso önemli) kalemi alınız. Eğim sensörü palm rejection hepsi var sadece basınç hassasiyeti yok grafiker veya ressam değilseniz gereği de yok. Eşleştirme ihtiyacı da yok direkt açıyorsunuz arkasındaki tuştan ve tablet apple pencil olarak görüyor. Fiyatı vergiler dahil 150/ 200tlye geliyor. Neredeyse 4de1i. Sadece tek tavsiyem bu kalemi alınca ekran koruyucu da alın ekranı çizme olasılığı olmasın. Ben kullandığım süreçte memnun kaldım malzeme kalitesi çok iyi.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Lütfen başka ürünleri kullanmadan, test etmeden dogmatik düşünceyle yorumlar yapmayın. Hepsini kullandınız mı nereden biliyorsunuz? Herkes tablet kullanım deneyimini arttırmak için bi kaleme 700tl vermek zorunda değil. Daha uygun fiyata benzer kalitede ürünler var. Apple pencilin mükemmel olması diğer ürünleri berbat yapmaz. İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi. İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi. İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi. İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi. İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi.

• S3 minide de kamera var S20+de de kamera var.

• Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt
    Tamam da tablet bunu zaten apple pencil olarak algılıyor yani apple pencil özelliklerinden mahrum kalmıyorsunuz. Yani apple pencille yaptığınız neyi bu kalemle yapamadığınızı düşünüyorsunuz? Tek basınç hassasiyeti yok o da çizim yapmak harici gereksiz ki apple logitech ile cryon adlı kalemi de bu özellikten mahrum bırakarak öğrenci dostu olarak sundu. Malzeme kalitesine gelirsek dışındaki malzeme dandik bir plastik değil beyaz eşyaların kaplandığı dış kaplama malzemesine benziyor yani çok daha sağlam ve dayanıklı hissettiriyor. Ve sen gelmiş s3 ile s20 kamerası kıyaslıyarak örnek veriyorsun alakası bile yok. Ben kalemin yetkili satıcı değilim satın alınmasının bana katkısı yok sırf ben bu kalemi alırken türkçe adam akıllı yorum bulamamıştım eğer düşünen varsa kaynak olsun diye yazıyorum. Eğer istediğiniz bir özellik varsa apple pencil'ın yapabildiği bunun yapamadığı söyleyin deneyip atayım. IpadOS 14 beta kullanıyorum ve yeni tanıtılan scribble özelliği bile (el yazısını metne çevirme) tamamıyla çalışıyor.

• Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt
    Video çekip gösteremedim ama umarım fotoğraf ile daha anlaşılır olur. İpad 10.2 mi İpad Air mi ?Alternatif Kalem Tavsiyesi.

• Bende şu an bir Apple Pencil var 2.sahibiyim sanırım 3 yıllık taş gibi hala bozulursa alırım bir tane daha amorti ediyor kendini

• Araştırma yaparken bu markayı da gördüm herkes çok memnun kalmış. İpad alırken sanırsam bu kalemi alıcam zaten. Dediğiniz gibi tek eksik olan basınç sensörü, o özelliği de çok arayacağımı düşünmüyorum.

• Megaladony kullanıcısına yanıt
    Yazı yazmak için alıyorsanız yani not tutmak, olmaması daha iyi çünkü yazı yazarken çizgilerin boyu kalınlaşıp incelmiyor daha düzgün görünen bir yazı oluyor.

• Hocam valla günlük kullanım ve okul için alıyorum. Genelde not için yani, bir de shapr3d diye bir çizim programı var onu kullanmak için alıcam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.