Şimdi Ara

iPad 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efsanevi CEO Steve Jobs' un vefatından önce başında durduğu Apple ürettiği iPad tablet bilgisayarlar ile küresel pazara damgasını vurmuştu. Serinin 2. cihazı 2011 yılının Mart ayının başlarında tanıtıldı. 11Mart'ta Amerika'da satışa çıkan iPad 2 gerek tasarımı ile gerekse donanımı ile insanların beğenisini toplamayı başardı.
    Vakit kaybetmeden başlıklar altında iPad 2' yi tanıyalım.
    Tasarım:
    Ağırlığı 601 gr. olan iPad 2'nin kalınlığı sadece 8.8mm. 3G'li ve 3G'siz olarak 2 modelle çıkan iPad 2'nin boyutları ise 241.2 x 185.7 dir. iPad 2 karşımıza siyah ve beyaz olarak iki renk seçeneğiyle çıktı. Bildiğimiz gibi iPad sadece siyah renk seçeneği ile piyasaya çıkmıştı. iPad ile fark olarak iPad' in tasarımı iPhone 4 'e benzer köşeye sahipti. iPad 2 ise hafif çıkıntılı ince bir yapıya sahip.

Ekran Özellikleri:
    9,7 inç ekrana sahip olan iPad 2 1024x768 ekran çözünürlüğüne sahip. Ekran özellikleri konusunda iPad 2'nin iPad 'ten fazla farkı yok.

İşlemci:
    Apple iPad 2' de yepyeni çift çekirdekli A5 bulunuyor. Bu işlemci sayesinde eski A4 işlemciye göre 2 kat daha verimli CPU ve 9 kat daha iyi GPU sağlıyor.

Bağlantı:
    Biraz öncede söylediğimiz gibi iPad 2 piyasaya 2 türlü çıktı. Bağlantı türleri de ona göre değişiyor. Her iki modelde de
    Wi-Fi bulunurken bir model 3G'li diğer model ise 3G içermiyor. Bluetooth 2.1 kullanan iPad 2' yi 3G ile kullanabilmek için sim kart yuvasından sim kartınızı takmanız gerekli.

Hafıza:
    Kapasite olarak 3'e ayrılan iPad 2' de şu seçenekler bulunuyor; 16GB, 32GB, 64GB.
    Kamera:
    iPad 2'nin en iyi özelliklerinden birisi ise 2 kamera bulunmasıdır. Arkada ve önde bulunan 2 kamera sayesinde iPad 2 iddia yaratıyor. Arka kamerası ile 720p HD video kaydedebilir ve 5X' e kadar dijital zoom yapabilirsiniz.Yaratıcılık açısından da öne çıkan iPad 2'de iMovie ve PhotoBooth vb. eklentiler bulunuyor. iPad 2 'de bulunan bir güzel uygulama ise FaceTime uygulamasıdır.Wi-Fi veya 3G bağlantısı ile bir diğer iPad kullanıcısı ile görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Yazılım:
    Apple' ın iPad 2' yi tanıtmadan hemen önce çıkardı iOS 4.3 işletim sistemi cihazda fabrika çıkışı yüklü olarak bulunuyor. İşletim sisteminin kazandırdıkları ise cihazın sağında bulunan tuşun işlevinin ses açma/kapatma veya ekran kilidi olarak değiştirilebilmesi.

Pil:
    Apple iPad 2' nin pil ömrü yaklaşık 10 saat Wi-Fi üzerinden internet kullanımlıktır.

Kutu İçeriği:
    iPad 2' nizi aldınız. Eve geldiniz. Sabırsızlıkla açmaya başlıyorsunuz. Şimdiden sizlere o an o kutudan neler çıkacağını söyleyelim :).
    iPad 2, USB kablo, Adaptör, Dokümanlar, Garanti Belgesi

Kaynak : TeknolojiHocasi.Com - Ürün İnceleme

• İyi güzel uğraşmışsınızda ,amacı anlayamadım ben
  • Magara sıcakmıydı bari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Magara sıcakmıydı bari?

• http://teknolojihocasi.com/ ' un sahibiyim. Ürün incelemesinin amacı insanların cihazı tanımasıdır. sitede resimleri vb. vardır iPad 2' nin. Buradada yayınlayayım dedim yazımı.

Bir arkadaş mağara sıcakmıydı yazmış ne dediğini anlayamadım açıklarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhciwiici

http://teknolojihocasi.com/ ' un sahibiyim. Ürün incelemesinin amacı insanların cihazı tanımasıdır. sitede resimleri vb. vardır iPad 2' nin. Buradada yayınlayayım dedim yazımı.

Bir arkadaş mağara sıcakmıydı yazmış ne dediğini anlayamadım açıklarsan sevinirim

Ürünün piyasaya sürülmesinden bu kadar zaman sonra inceleme yayınlamanıza şaşırmışlar.

"Mağara" esprisi de, geçmişte kalan bir şeyin yeniymiş gibi gündeme getirildiği durumlarda kullanılıyor dh'deki bir kesim kullanıcı tarafından.

• quote:

http://teknolojihocasi.com/ ' un sahibiyim. Ürün incelemesinin amacı insanların cihazı tanımasıdır. sitede resimleri vb. vardır iPad 2' nin. Buradada yayınlayayım dedim yazımı.

arkadaş mağra sıcak mıydı derken, sizin gibi bir teknolojihocasının müfredatta biraz geri kaldığınızı kast etmiş sanırım." Vakit kaybetmeden başlıklar altında iPad 2' yi tanıyalım "demişsiniz ama 10-11 ay kadar bir vakit kaybı söz konusu.emeğinize saygı duyuyorum ama biraz geç kaldınız sanırım bu işi yapmak için. şaka amaçlı bir paylaşım olsa gerek bu...ii geceler dilerim, kafanız hayrolsun...

• ben de böyle bir inceleme bekliyordum ne zamandır. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

ben de böyle bir inceleme bekliyordum ne zamandır. teşekkürler

Böyle bir inceleme GEÇEN SENE den beri heryerde var.Sonra ipad ,iphone alıyorsunuz beceremiyorsunuz,millet hava için alıyor bişi yokmuş diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Böyle bir inceleme GEÇEN SENE den beri heryerde var.Sonra ipad ,iphone alıyorsunuz beceremiyorsunuz,millet hava için alıyor bişi yokmuş diyorsunuz.

ben hiç bir yerde bulamadım. sizin kadar araştırmacı değilim özür dilerim.

merakla bekliyorum ne zaman ülkemize gelir ve kolay bulunur hale gelir acaba?
    aslında özellikleri önemli değil ama apple logosu büyük olmalı ki herkes görsün. amelelerden farkımız olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_56196703/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56197068
    burda arkadaşın açtığı diğer konu. teknolojiyi yakın takibe almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 30 Ocak 2012; 5:46:45 >

• quote:

Arkadaşlar açıklamış benden önce bende teyit edim bari. espiri yani bu kötü bir anlamı yok.
    Böyle bir forumda bu tarz bir paylaşımın bukadar uzun bir rötar ile sergilenmesi yeni birseymis gibi lanse edilmesi genellikle dalga amaçlı oluyor. Bende öyle sandım ama degilmiş, durum daha da vahim yani.
    Emrginize saygı duyarım yinede.
    Buarada aklima gelmisken soylemeden geçemedim İpad2 abd de sıtışa çıktıgı ilk gun canturi nickli arkadas forum için bir inceleme gerçekleştirmişti youtuba yükledigi videolar ile hatırlayanlar vardır. Kendisi o meşhur kuyrukta bekleyip ipad2 yi dunyada ilk alanlardan.

• ipad 3 e hazırlanırken ipad 2 yi incelemek tanıtmak hmm değişik bir kafa diğer iphone la ilgili açtığınız konuyu da göz önüne katınca bence siz bu teknoloji sitesi işini bırakın yemek tarifleri sitesi falan açın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 30 Ocak 2012; 10:59:59 >
  • Sesli Güldüm (:
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenleafffff -- 30 Ocak 2012; 11:30:58 >
  • kendini tanıtmak için ipad2 yi tanıtmana gerek yoktu
    commodore64 tanıtımını da sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Beyler 3 aylık siteden gelen parayla iPad 2 alamadım anca şimdi bir yakınımda inceleme yapmaya şansım oldu. İster okursunuz ister okumazsınız. İsteyen istediği incelemeyi okur. Nokia 3310 incelemeside yaparım iphone 4 te. İlgilenen okur ilgilenmeyen okumaz zorunluluk yok.
  • Çok güzelmiş bu alet. Türkiye'ye ne zaman gelicek bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.