Bildirim
İpad 2 alınır mı? HELP
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kötü bir tercih olur ancak fazla beklentiniz yoksa alınabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğunlukla internetten dizi ve youtube amaçlı kullanmayi planliyorum, oyun pdf vs bi amacım yok. Birde 250 TL gibi uygun bi fiyata verdigi icin arkadasim kararsiz kaldim :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınabilir o zaman hocam sonuçta eş dost malı bir zararını görmezsiniz herhalde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
O konuda bi sorun olacağını sanmam ancak iste cihaz cok eski oldugu icin hangi ios surumunu yuklemem gerekir, uygulamalarda sorun cikar mi vs merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
döndürebiliyorsun ios 6 ya döndür öyle çok fazla jailbreak tweak vs. kurma rami düşük
raminin düşüklüğü internette gezerken hissedersin
cpusunun yavaşlığını da hissedebilirsin e 4 yillik cihaz galiba doğal
ama film izleme basit oyunlar oynama vs. de iş görür şarjı da 10 saat falan gidiyor 250 liraya değer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X