Şimdi Ara

İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i pad 2 3 ve4.nesilden çok rağbet gördü sağlam cihaz çöp değil arkadaşım kullandınmıda çöp diyorsun?
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    boşverin beyler onunda kendi düşüncesi demekki öyle konuya up up up !...
  • İpad 2 resmen apple tarafından satışı kaldırılmıştır.Muhtemelen artık cok fazla yazılım desteğide almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

İpad 2 resmen apple tarafından satışı kaldırılmıştır.Muhtemelen artık cok fazla yazılım desteğide almaz.

white aura kardeşim tablet alıcam ne önerirsin bana?
  • berkant_34 kullanıcısına yanıt
    İpad Air veya Retinalı Mini diyebilirim.
    Sebebi Hemen hemen aynı parcaları kullanıyorlar.Almışken bunlardan birini al ve mümkünse en az 32 gb almak gerekiyor.
  • Hayırr almayın Ipad Mini 2 ikinci el alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanozbay

Hayırr almayın Ipad Mini 2 ikinci el alın

7inç?
    ipad mini 2?

neye dayanarak hayır dediğinizi belirtirseniz herkese daha yardımcı olursunuz?
  • İpad 2de iyi fakat bence ipad mini al bu bütçeye, bütçen varsa mini retina hatta air al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

7inç?
    ipad mini 2?

Boy 7 inc mi hahaha 9 inc civarlarında bi kere ipad mini retina her bakımdan iyidir hız görünüm kalite ipad 2 ios 8te çöp olacaktır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

7inç?
    ipad mini 2?

Boy 7 inc mi hahaha 9 inc civarlarında bi kere ipad mini retina her bakımdan iyidir hız görünüm kalite ipad 2 ios 8te çöp olacaktır

7.9 inç
    telefon kadar cihazı ben ne yapayım.

9inç civarlarında demişsiniz daha da tartışmayacağım.

hız görünüm kalite he?

İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!..

• Bu saatten sonra iPad 2 alinmaz yani Kabul etsenizde etmeseniz de ya da aldiginiz gibi pisman olursunuz.

Not:(iPad 2 yi çıktığından beri kullanıyorum suan air a geçtim iOS 6 da gercekten cok iyi performansı var cihazin ama şimdiden uygulamalar iOS 7 istiyor onun icin alırken güncel bir cihaz alin )

• Anladim retina mini alicam ya yada air alicam :) cevaplayan arkadaslara tesekkurler up up up !..

• İpad 2 ömrünü tamamlamaya yaklaştı. Piyasadan da kaldırılıyormuş:

http://m.teknolojigundem.com/mobil-haberleri/milyonlarca-satan-ipad-2-tarih-oldu-579945.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

İpad 2 ömrünü tamamlamaya yaklaştı. Piyasadan da kaldırılıyormuş:

http://m.teknolojigundem.com/mobil-haberleri/milyonlarca-satan-ipad-2-tarih-oldu-579945.htm

sağolasın kardeşim up up up !..
    Mini retina alırsan o cihazda baya bi problem cıkma ihtimali var bu yüzden Apple Online Store'den al.
    Apple Online Store değişim yapılacağı zaman size 1 tane değişim cihazı gönderiyor.Sonra Kurye sizin elinizdeki cihazı almak icin sizden randevu alıyor.Bağzı durumlarda sürekli bozuk cıkıyorsa 7-8 kere falan apple 2 tane cihaz gönderiyor.Siz sağlam olanı alıyorsunuz Bir kac gün sonra kurye sizi arayıp sizden randevu istiyor.

Diğer mağazalar böyle değil bir değişim icin bile en az 2 gün kargo 3-4 gün değişim süresi olur.Bu yüzden Retina Mini alacaksanız mutlaka Apple Online Store'den alın.
  • Anladim retina minilerde niye oyle sıkinti var?

üretim hatası var.Kronik problemleri var yani dediğim gibi bir aradaş 9 kere değiştirdi.
    Mağazadan sakın almayın.Mağaza evinizin dibinde de olsa internet sitesinden sipariş edin.
  • Anldim forum istanbul var evimin dibinde ama retinda sorun vrsa hic bulsmam mini alirim direk

• Up up up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.