Şimdi Ara

İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir kaç gündür ipad 2 kullanıyorum. sayısız uygulama/oyun yükledim. gta sana ndreas'ı aldım yükledim 0 kasma var ve 12 saat üzeri kullanım(oyunlarla birlikte)'a rahat gidiyor parlaklığı kısmayıp wifiyi falan kapatmadan. ipad 2'ye güncelleme gelip gelmemesi sikimde bile değil.

teknosa'ya veya benzer bir yere gidip elleyin. ipad 4boşta çalışırken bile cayır cayır yanarken bir saat oyundan sonra bile ısınmıyor denecek kadar az ısınıyor ipad2
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant_34

Arkadaslar ipad 2 almayi dusunuyorum suan indirimde 799 tl fikirlerinizi paylasir yardimci olursaniz sevinirim.birde renk siyahmi beyazmi ikisi arasinda kaldim :)
     İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!.. İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!.. İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!..
     İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!.. İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!.. İpad 2 Almayi dusunuyorum acil yardim!..

Bence al benim arkadaşta var ios 7.1 yüklü cihaz mükemmel olmuş güncellemeyle. Renk senin zevkine kalmış,bana sorarsan siyah çünkü film izlerken oyun oynarken vs.göze çarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maraz9 kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim renk konusundada oyle beyaz güzel fakat deıgın gıbı cok dikkat dagıtıyor sıyah ise oyle degıl
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam i pad mini ile ipad 2 arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Retinalı iPad mini al hocam,iPad 2 şimdiden çöp

çöpmü suan ıpad 2 den yazıyorum s4 de kasan oyunları ıpad 2 de 0 kasmayla oynuyorum 7.1 gelmesıyle suan alınabılecek en ıyı tablet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogrudur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.