son link rahatça kullanılıyor, diğerleri zip code falan istiyor :) bakalım araştırıyorum. sağol linkler için.. teknolojiye bak nerde ne var şak diye bulunuyor artık... dünyanın sonu geliyo :P
ABD den IPAD 2 alan arkadaşlar varsa, bir arkadaşım nisan ayı içinde ABD ye gidiyor. Kendisinin kredi kartı yok ve nakit para taşımakta istemiyor. Ben kendi kredi kartımı versem Apple shop lardan yada başka bir yerden IPAD 2 alabilir mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber
ABD den IPAD 2 alan arkadaşlar varsa, bir arkadaşım nisan ayı içinde ABD ye gidiyor. Kendisinin kredi kartı yok ve nakit para taşımakta istemiyor. Ben kendi kredi kartımı versem Apple shop lardan yada başka bir yerden IPAD 2 alabilir mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Kredi kartı ile alışverişi rahatlıkla yapabilirsin, Ama orada şifre sistemi yok, eski usul post cihazından geçiriyorlar, ama genelde kimlik gösterilmesini istemiyorlar, ben bir kimlik kez göstermiştim kasiyer çok şaşırmıştı. Yani arkadaşın alabilir diye düşünüyorum.
son aldıgımız habere gore verizon ve wifi modellerını artık apple shop raflarında bulabılıyoruz ama at&t ıcın hala mıllet 6 dakuyruga gırıyormus
ben kanadadan sipariş verdim. 29 nisanda apple a gelir 6 nisandada elinde olur yazıyor. arkadaşıma yolladım. oda 2 mayısta gelicek. bu tarihler tahmini gibi. ilk ipadde de daha erken gelmişti.inşallah 6 mayıstan önce gelir.
engraving shipping süresini etkiler mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme