Şimdi Ara

IPAD 2 AMERIKADA STOKLARA DUSTUMU BILGISI OLAN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IPAD 2 AMERIKADA STOKLARA DUSTUMU BILGISI OLAN??

• 3-4 hafta sonrasina gun veriyorlardi en son apple.us ten bakmak lazim simdi mobildeyim link veremiyorum.
  • onu bılıyorum benım arkadasım amerıakda o yuzden soruyorum orda olup bır bılgısı olan varmı dıe?
  • Dustu desek yada deseler birsey deyisecek mi? Arkadasiniz hangi sehirde bilemiyorum fakat buyuk sehirlerden birindeyse 3-4 gun boyunca sabahin korunde kalkip 5-6gibi magaza onunde kuyruga girmezse alamaz.

Dagitim hemen hemen hergun yapiliyor, palet palet aliyor magazalar fakat 2 belki 3 saat icinde bitiyor.
  • Benim bildiğim kadarıyla mağazalarda tektük wifi modeli varmış 3 g olan bulunmuyormuş
  • Amerika degilde almanyada mediamarktlarda ipad 2 satilmaya baslandi 16 gb wifi 479 euro digerlerinin fiyatida 100 euro seklinde aralikli.
  • ohio da bulamadık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahibinden.comda satılan ipad2 fiyatlarında düşme bekliyorum usaya gitmek zor ama avrupadan getiren çok olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

Amerika degilde almanyada mediamarktlarda ipad 2 satilmaya baslandi 16 gb wifi 479 euro digerlerinin fiyatida 100 euro seklinde aralikli.

bir de bi üstteki mesaja bakalım

amerikada bir an önce stoklara girer inşallah.. bu işi takip edebileceğimiz bir site yok mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

Amerika degilde almanyada mediamarktlarda ipad 2 satilmaya baslandi 16 gb wifi 479 euro digerlerinin fiyatida 100 euro seklinde aralikli.

bir de bi üstteki mesaja bakalım

amerikada bir an önce stoklara girer inşallah.. bu işi takip edebileceğimiz bir site yok mu acaba?

Su sitelerden takip ediliyormuş

http://cristianradu.com/ipad_scanner/

http://obamapacman.com/2011/03/target-stores-ipad-2-inventory-checker/

http://www.ipad2locator.com/

• son link rahatça kullanılıyor, diğerleri zip code falan istiyor :) bakalım araştırıyorum. sağol linkler için.. teknolojiye bak nerde ne var şak diye bulunuyor artık... dünyanın sonu geliyo :P
  • ABD den IPAD 2 alan arkadaşlar varsa, bir arkadaşım nisan ayı içinde ABD ye gidiyor. Kendisinin kredi kartı yok ve nakit para taşımakta istemiyor. Ben kendi kredi kartımı versem Apple shop lardan yada başka bir yerden IPAD 2 alabilir mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

ABD den IPAD 2 alan arkadaşlar varsa, bir arkadaşım nisan ayı içinde ABD ye gidiyor. Kendisinin kredi kartı yok ve nakit para taşımakta istemiyor. Ben kendi kredi kartımı versem Apple shop lardan yada başka bir yerden IPAD 2 alabilir mi ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Kredi kartı ile alışverişi rahatlıkla yapabilirsin,
    Ama orada şifre sistemi yok, eski usul post cihazından geçiriyorlar,
    ama genelde kimlik gösterilmesini istemiyorlar,
    ben bir kimlik kez göstermiştim kasiyer çok şaşırmıştı.
    Yani arkadaşın alabilir diye düşünüyorum.
  • son aldıgımız habere gore verizon ve wifi modellerını artık apple shop raflarında bulabılıyoruz ama at&t ıcın hala mıllet 6 dakuyruga gırıyormus
  • ben kanadadan sipariş verdim. 29 nisanda apple a gelir 6 nisandada elinde olur yazıyor. arkadaşıma yolladım. oda 2 mayısta gelicek. bu tarihler tahmini gibi. ilk ipadde de daha erken gelmişti.inşallah 6 mayıstan önce gelir.
  • engraving shipping süresini etkiler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.