Uygulamayı itunes dan indirdim. foursquare.com dan üyelik işlemini hallettim. ipad internete bağlı iken , check in yapamıyorum , locating i bekletip , başa dönüyo. uygulamayı silip yeniden indirdim hala aynı sorun var. ipad 2 wifi modeli var elimde , 3g yok , acaba sorun bu mu? ancak bildiğim kadarı ile internet bağlantısı yetiyordu. birileri yardımcı olursa , çok sevinirim. iyi akşamlar.
üstad , kusura bakma dediğini yapacak kadar bilgim yok , bunu nasıl yapıcam, yaptığım zaman bir zararı olur mu? wifi den dns i buldum ama orada iki adet sanırım 195.xxx.xxx.xxx gibi ifade var , orayı mı değiştiricem?
quote:Orijinalden alıntı: HercAn üstad , kusura bakma dediğini yapacak kadar bilgim yok , bunu nasıl yapıcam, yaptığım zaman bir zararı olur mu? wifi den dns i buldum ama orada iki adet sanırım 195.xxx.xxx.xxx gibi ifade var , orayı mı değiştiricem? Evet. İlk DNS'i değiştirmek yeterli olacaktır.
ilk dns ' i 8.8.8.8 yaptım ama yine de check in de loading yaparken birşey bulamadan bitiyor. bu arada oradaki ilk dns numarasını da kaybettim , sabit birşey ise yardımlarınızı bu konuda da rica ederim.
Ipad 2 wifi modeli kullaniyorum ancak hercan da oldugu gibi ben de 4sq'de check-in yapamiyorum. Locating diyip kaliyor sanirim 3G ile bir alakasi yok. Fikri olan var mi ? Tesekkürler.
Ayrıca wifi kısmında dns bölümünde herhangi bir değer girilmemiş görünüyor benim 3g modelde... Dns için doğru yeremi bakıyorum acaba?