Şimdi Ara

IPAD 2 ile YENİ IPAD ekran karşılaştırması.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncum

Yukarıda gördüğünüz iPhone4 ekranında da pikseller gözüküyor. Önemli olan sizin alete bakış uzaklığınızda ne gözüktüğü bence, gerisi kandırmaca.

Iphone 4 ekraninda pikselleri gorebiliyorsan helal olsun ne goz var sende. Iphone 4 ten sonra ipad 1 ve 2 yi kullananaz oluyor insan. Pikseller o kadar acik ve secik goruluyor ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarida verilen resimde evetbelli oluyor ikisininde pikselleri. Ayrica iphone 4 den sonra ipad 2 kullanamiyormu insan? De get isine be adam.komik olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralikceset

Yukarida verilen resimde evetbelli oluyor ikisininde pikselleri. Ayrica iphone 4 den sonra ipad 2 kullanamiyormu insan? De get isine be adam.komik olma.

Kullandınız mı böyle bilmiyorum ama kullanılamayacak kadar olmasa da ciddi derecede fark oluyor ve rahatsız da ediyor acikcasi
  • Arada çok ciddi fark var. Adamlar retina diye boşuna dememiş. Tebrikler Apple'a. Androidsever olarak itiraf ediyorum, adamlar yapmış. Şu anda piyasada rakibi yok. Benim gibi ağırlıklı olarak pdf dergi ve kitap okuyacaklar için aradaki fark çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Yukarıda gördüğünüz iPhone4 ekranında da pikseller gözüküyor. Önemli olan sizin alete bakış uzaklığınızda ne gözüktüğü bence, gerisi kandırmaca.

Iphone 4 ekraninda pikselleri gorebiliyorsan helal olsun ne goz var sende. Iphone 4 ten sonra ipad 1 ve 2 yi kullananaz oluyor insan. Pikseller o kadar acik ve secik goruluyor ki...

Aynen oyle bende 4 ve iPad 2 var çok rahat belli oluyor çözünürlük farki. Hatta iPad 2'de yazi yazarken imleçe basili tutunca puslu bi görüntü oluyor onemli bi ayinti olmasa da üzücü

• iPad 3 kuşe kağıt gibi maşallah.
  • zaman zaman ipad2 deki pikseller gözüme takılıyor ancak kesinlikle rahatsız edici boyutta değil. Ayrıca bu birazda uygulamalrın içerisindeki ekranların kalitesiyle de alakalı. ipad2 çoğu işlemlerimiz için en 2 sene daha yeterli olur bence.
  • Arkadaşlar, yukarıda koyduğum Safari ikonu içerikli fotoğraf iPhone4 ekranından.

Demek istediğim o ki: Normal mesafeden baktığınızda yağ gibi gördüğünüz iP4 ekranının bile, gereksiz yakınlıktan fotoğraflanınca nal kadar piksellerden oluştuğu görülür.
    Öenmli olan fotoğrafta pikselleri hissedip hissetmediğiniz değil, aleti kullanırken bunu ne kadar algıladınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

yeni ipad tanıtımında, yeni ipad'in bir özelliği gösteriliyor, neymiş video çekerken kameranın sallanmasını engelliyormuş.
    normal bir kamera ve yeni ipad ile çekilmiş iki ayrı video,yanyana gösteriliyor, bir tarafta adam resmen kamerayı sallaya sallaya, titrete titrete çekmiş, tüketicinin kandırılmasına, enayi yerine koyulmasına karşıyım.
    Bu ipad ile yeni ipad ekran görüntülerinde eski aletlerin görüntüsünü kasıtlı olarak daha bulanık gösteriyorlar.
    Arkadaşta iphone 4 var, bende ipad 2 var, yanyana baktığında arada çok küçük fark var,
    yani retina olmayan ekran rezil, retina ekran mükemmel falan değil.

Benim ilk aklıma gelen steadicam oldu. Adamlar içine steadicam mi koymuşlar acaba dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

yeni ipad tanıtımında, yeni ipad'in bir özelliği gösteriliyor, neymiş video çekerken kameranın sallanmasını engelliyormuş.
    normal bir kamera ve yeni ipad ile çekilmiş iki ayrı video,yanyana gösteriliyor, bir tarafta adam resmen kamerayı sallaya sallaya, titrete titrete çekmiş, tüketicinin kandırılmasına, enayi yerine koyulmasına karşıyım.
    Bu ipad ile yeni ipad ekran görüntülerinde eski aletlerin görüntüsünü kasıtlı olarak daha bulanık gösteriyorlar.
    Arkadaşta iphone 4 var, bende ipad 2 var, yanyana baktığında arada çok küçük fark var,

Benim ilk aklıma gelen steadicam oldu. Adamlar içine steadicam mi koymuşlar acaba dedim.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle, steadicam donanımsal, bu yazılımsal çözüm.

• Yeni iPad, iPad 2 alacak olanlara yaradı diyebilirim zannımca.
  • Hala fikrim sabit bu konuda. Bu boyutta ekrana o çözünürlük fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Milletin o çözünürlükte ekran çıkarmasalar takmıycakları şeyi zorla gözlerine sokuyolar , sanki ipad2 de dibine sokup kafamızı pikselleri gözüküyor mu diye bakıyoruz . Yeni ipad gelsin , bende ucuzundan ipad2 alıyım . Pazarlama hilelerini de yiyen yesin . Vuvvv yeni ipad de burnumuzu dayasak gene pixseller gözükmüyormuş , bunun için ipad2 yi satacaklar varsa allah akıl fikir versin.

Tam olarak oyle değil. ben iPhone 4s ve ipad 2 kullanıyorum. ipad 2 yi %90 okuma işlerinde ve çalışmalarımda kullanıyorum. iphone ekranından sonra ipad'e bakınca farkı anlıyorsun. Zaten belli bir okuma süresinden sonra ipad ekranı net ve keskin olmadığından kafayı, gözü yoruyor. iPad en başta okuma amaçlı yapılan bir cihaz(bizim milletçe okuma kültürümüz pek yok orası ayrı). Bu yüzden çözünürlük çok önemli, bilmeden bol keseden sallayıp akıl fikir dilenmeyin.

• yenı ıpad bos gecın eskı ıpad 2 ye devam bence suan en ıyı teknolojı adamlar pıyasa ıle yarısmak ıcın cıkardılar baksanız ya ısım bıle bulamadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Milletin o çözünürlükte ekran çıkarmasalar takmıycakları şeyi zorla gözlerine sokuyolar , sanki ipad2 de dibine sokup kafamızı pikselleri gözüküyor mu diye bakıyoruz . Yeni ipad gelsin , bende ucuzundan ipad2 alıyım . Pazarlama hilelerini de yiyen yesin . Vuvvv yeni ipad de burnumuzu dayasak gene pixseller gözükmüyormuş , bunun için ipad2 yi satacaklar varsa allah akıl fikir versin.

Tam olarak oyle değil. ben iPhone 4s ve ipad 2 kullanıyorum. ipad 2 yi %90 okuma işlerinde ve çalışmalarımda kullanıyorum. iphone ekranından sonra ipad'e bakınca farkı anlıyorsun. Zaten belli bir okuma süresinden sonra ipad ekranı net ve keskin olmadığından kafayı, gözü yoruyor. iPad en başta okuma amaçlı yapılan bir cihaz(bizim milletçe okuma kültürümüz pek yok orası ayrı). Bu yüzden çözünürlük çok önemli, bilmeden bol keseden sallayıp akıl fikir dilenmeyin.

Okuma amacli ? Yapma arkadasim kac kisi okumak icin kullaniyor bu cihazi. Ustelik okuma icin ipadden daha ii cihaz var.

• quote:

4s kullanıyorum ve iPad 2 ekranında hiç kitap dergi okuyasim gelmiyor. Ufak yazılarda cok bariz netlik farkı var. Hatta iPad 2 den ciddi ciddi soğudum. İlk fırsatta yeni iPad alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şahsen ben iphone4 ten sonra ipad2 ye bakınca rahatsız oluyordum ve pikseller gözüme batıyordu... yani gayat bariz fark ediliyordu arkadaşlar yapmayın.
    yada ben hassasım bu konuda =)

ipad ile bu sorun kalktı sonunda. mutluyum. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

4s kullanıyorum ve iPad 2 ekranında hiç kitap dergi okuyasim gelmiyor. Ufak yazılarda cok bariz netlik farkı var. Hatta iPad 2 den ciddi ciddi soğudum. İlk fırsatta yeni iPad alacağım

sen bilirsin,
    bende nokia 5800 olduğu için ipad 2'nin ekranı beni rahatsız etmiyor, küçük müçük okuyorum her yazıyı :)

• 3gs varken sıkıntı yoktu amma 4s aldıktan sonra ipad 2 nin ekranına bakınca attan düşüp eşşeğe binmiş gibi oluyon..
  • Bendede 4s ve ipad2 var. 4s ten sonra ipad 2 nin ekrani cok goz yoruyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.