Şimdi Ara

ipad 2 ios 5 mobil sitelerde zoom yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipad 2 ye ios 5 yükledim..mobil sitelerde (mesela donanımhaberin yada bsc gibi..) ekrana zoom yapmıyor bazı sitelerin yazıları küçük olduğu için sıkıntı olabiliyor..büyüteç özelliğini açtım ama oda pek zahmetli oluyor.. iki parmağono açıp kapatmak varken üç parmakla uğraş dur.. bilen varsa bi yardım etsin lütfen..

• Sitelerin sayfa altlarında tum sürüme geçme yerine tık atın ..mobil yada tablet sitelerde iPad zoom yapmıyor
  • doğru ..dediğiniz gibi yaptım ..ama ios 4 te zoomluyodu ,,neyse artık böyle kullanırım önemli deil..teşekkürler..
  • iPhone zoom yapıyor ama mobil sitlerde
  • ipad 2 4.3.3 var ve mobilde zoom yapmıyor
  • 4.3.1 bende de zoom yok
  • Bildiğim kadarıyla daha önceden de mobil sitelerde zoom yapmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Bildiğim kadarıyla daha önceden de mobil sitelerde zoom yapmıyordu.

aynen..daha ipade ios 5 yüklemedim..ama zoom yok
  • Mobil sitelerde zoom olanağı hiç olmadı ki ios 5 te de olmaz... Adı üstünde mobil site...
  • Bu zoom olayının siteyle alakası var. Belki önceki ios'larda safarideki zoom olayı hatalı yazılmıştır. Ve şuan düzeltildiği için zoom yapılamıyodur.
    Mesela donanimhaberin sitesinde şu satır boyut değiştirmeyi engelliyor. Bunu donanımhaber bilerek koymuş. Aynı şekilde wp-touch temalı sitelerin sitesinde de bu satır var. O sitelere de zoom yapılamıyor.
      <!--<meta content="minimum-scale=1.0, width=device-width, maximum-scale=0.6667, user-scalable=no" name="viewport" />-->

Diğer bir örnek bu satırhttp://ntvmsnbc.com'da yok. Bu sitede sorunsuz zoom yapılabiliyor.

Yani bütün olay o satırda.

Bu durumda yapabileceğimiz tek şey dh'den user-scalable=no" satırını kaldırmayı istemek oluyor.

• evet mesela forumun tablet sürümünde 4.3.3 teyken de zoom yapmıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.