< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iPad 2 iOS 9.3.5'ten iOS 10'a Jailbreak Yapma
Giriş:
iPad 2'niz şu anda iOS 9.3.5 sürümünde çalışıyorsa, iOS 10'a yükseltmek ve jailbreak yapma seçeneğiniz vardır. Bu kılavuz, iPad 2'nizi iOS 9.3.5'ten iOS 10'a jailbreak yapma sürecine adım adım yol gösterecektir.
Uyarı:
Jailbreak yapmak cihazınızın garantisini geçersiz kılabilir ve potansiyel riskler taşır. Herhangi bir işlem yapmadan önce riskleri anladığınızdan ve cihazınızın bir yedeğini aldığınızdan emin olun.
Gereksinimler:
- Jailbreak'li iPad 2 (iOS 9.3.5)
- Bir bilgisayar (PC veya Mac)
- Lightning kablosu
- En son iTunes sürümü
Adım Adım Kılavuz:
- Pangu Jailbreak Aracını İndirin: Pangu jailbreak aracını resmi web sitesinden indirin.
- iPad'inizi Bilgisayara Bağlayın: iPad'inizi bir Lightning kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın.
- iTunes'u Açın: Bilgisayarınızda iTunes'u açın.
- Pangu Aracını Çalıştırın: İndirdiğiniz Pangu jailbreak aracını çalıştırın.
- Jailbreak'e Başlayın: Pangu aracındaki "Başlat" düğmesine tıklayın.
- Cihazınızı Jailbreak Moduna Alın: Jailbreak süreci başlayacaktır. Cihazınızı jailbreak moduna almak için ekrandaki talimatları izleyin.
- Jailbreak İşlemini Tamamlayın: Jailbreak işlemi birkaç dakika sürecektir. İşlem tamamlandığında, cihazınız yeniden başlatılacak ve jailbreak'li olacaktır.
Sonuç:
Bu adımları izleyerek, iPad 2'nizi iOS 9.3.5 sürümünden iOS 10'a jailbreak yapabilirsiniz. Jailbreak, cihazınızın üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı, özelleştirmenizi ve üçüncü taraf uygulamaları yüklemenizi sağlar. Ancak jailbreak yapmadan önce riskleri anladığınızdan ve cihazınızın bir yedeğini aldığınızdan emin olun.