yine bir sorunla daha karşınızdayım. Benim şu an tüm telefon rehberim sadece iPad'de kayıtlı. iPad'i de JB yapmıştım. ama şimdi 3G çalışmıyor o yüzden format atmak istiyorum. Bilgisayara bağlamadan önce size danışmak istedim. iPad'deki contact bilgilerimi bilgisayara tekrar aktarıp format atmak istiyorum. Nasıl yapacağım konusunda lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler.
my contacs back up ipad için varsa yedekleyip mailine at restore dan sonra mailinden kurarsın ipadden. tekrar jb yapacaksan acele et 5.1 yayınlanacak bugun
Önce bir network ayarlarına reset atıp cihazı kapatıp açın. Uzerine simkartı çıkartıp takın. Düzelme ihtimali var.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Önce bir network ayarlarına reset atıp cihazı kapatıp açın. Uzerine simkartı çıkartıp takın. Düzelme ihtimali var.
network ayarlarına reset nasıl atılır?
quote:
Orijinalden alıntı: EyupM
quote:
settings>general>reset>reset network settings
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EyupM
quote:
settings>general>reset>reset network settings
abi işe yaramadı ya.
iPad 2'nin iCloud desteği yok mu? En kolay yedek alma şekli her anlamda, araştırmanızı tavsiye ederim.
5.1 cikti gecmis olsun jb
format atmama rağmen hala düzelmedi. bi önerisi olan yokmu arkadaşlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme