Şimdi Ara

iphone 3gs nasıl güncellerim (unlock ve jb'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar durumumu tek tek açıklayacam yardımlarınızı bekliyorum..

yurt dışından gelen bir iPHONE 3GS kullanıyorum.. telefon unlock ve jb yapılmış durumda.. pasaport kaydı var..
    telefonun sürümü 4.1 ve ben bu sürümü yükseltmek (ios6) istiyorum.. fakat güncelleme yaparsam telefonun kilitleneceğini söylediler bende biraz araştırdım ki kilitleniyormuş güncelleme sonrası.. hayat felsefem olan "demokraside çareler tükenmez" anlayışı ile bununda bir yolu olduğuna inanıyorum.. şimdi soruyorum:
    şu an ki haliyle jb mi yapmalıyım
    telefonu fabrika ayarlarına getirip mi jb yapmalıyım (bir daha telefon açılmaz dediler eğer sıfırlarsam)
    sonuç olarak ne yapmalıyım :)

• merhaba hocam senin telefonun unlock olduğuna eminsen eğer yani operatör üzerinden unlock ise gönül rahatlığı ile yapabilirsin sorunda olmas. ama factory unlock değilse sadece program ile yaptıysan sıkıntı yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_magic_54

arkadaslar durumumu tek tek açıklayacam yardımlarınızı bekliyorum..

yurt dışından gelen bir iPHONE 3GS kullanıyorum.. telefon unlock ve jb yapılmış durumda.. pasaport kaydı var..
    telefonun sürümü 4.1 ve ben bu sürümü yükseltmek (ios6) istiyorum.. fakat güncelleme yaparsam telefonun kilitleneceğini söylediler bende biraz araştırdım ki kilitleniyormuş güncelleme sonrası.. hayat felsefem olan "demokraside çareler tükenmez" anlayışı ile bununda bir yolu olduğuna inanıyorum.. şimdi soruyorum:
    şu an ki haliyle jb mi yapmalıyım
    telefonu fabrika ayarlarına getirip mi jb yapmalıyım (bir daha telefon açılmaz dediler eğer sıfırlarsam)
    sonuç olarak ne yapmalıyım :)

Ayni sorun bende de var bir turlu cevap bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.