konuyu inceledim. anladığım kadarıyla ofis uygulamalarını rahatça kullanabiliyoruz, ek bir aparatla usb belleklerden dosya transferi yapabiliyoruz(sadece resim, müzik değil, diğer dökümanlarda dahil). bunlar çok önemli benim için. laptop taşımak büyük eziyet ve gidip laptopa o kadar para vermek istemiyorum. bi soru daha, cihazla sunum yapabiliyormuyuz ek aksesuarla projeksiyon cihazına takılabiliyormu?
Cihaz ile sunum yapabilirsin hatta kablosuz bile yapabilirsin, alacağın aksesuar "AppleTv"
Bi ipad parasi daha vermeniz lazim tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Ne işe yarayacagini bilmedigin bir cihazi neden almak istiyorsun? İnsan bir sey satin aliyorsa buna oncelikle ihtiyaci olmalidir.
ilk olarak şunu belirteyim ipad'in neler yapabileceğini biliyorum. Ama her üründe olur bu, üründen bi beklentin vardır hani 200-300 lira olsa sorun yok ama ipad2 pahalı bi ürün bi deniyim beğenmezsem kullanmam diyemem kullanıcılardan yorum almak istedim beklentilerimi karşılayıp karşılamayacağı hakkında. Ayrıca soruyorum kaç kişi ipad'i ihtiyacı olduğu için aldı?
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
ben notebook yerine ipad 2 aldım, bir saniye bile pişman olmadım.(Masa üstü bilgisayarım var) İpad 2'nin şarjı, 2.5 gün gidiyor, istediğim yere götürüyorum, zaten 600gr gibi bir şey çok hafif. İnternete girmesi, oyun ve uygulama açma hızı normal bilgisayardan çok daha hızlı, 30 saniyede açılıyor ve kullanıma hazır
içimi rahatlatıyorsunuz oyun ve internet dışında kitap okuma vb. uygulamaları nasıl bir de intenette ipad kamerasından çekilen resimler diye çözünürlüğü baya düşük fotoğraflar var kamerası nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
Bir Apple cihazına yazilimsal olarak kolay kolay zarar veremezsin İstediğin kadar oyun yükle bı ton uygulama ac 3g li ise nete gir saatlerce dur çık oyun oyna altta onlarca uygulama acik olsa bile kasmaz kolay kolay En kötüsü olsa cihaz açılmasa bile bi restore ile yine aleti sıfır konumuna getirirsin Düşürmedikce kirmadikca senelerce kullanırsın Ben olsam su anda temiz, 3g li bir ikinci el alırdım iPad 3 çıkarsa aldığının yakın fiyatına satıp istersen model yükseltirsin Satarken ettigin zararı (ki çok az zararla satilacagina eminim) kullandığına sayar kafanda rahat olur. Ama tabi sıfır alırsan edeceğin zarar daha fazla olacaktır hele iPad 3 dedikoduları dolaşırken.
martta ipad3 tanıtılacakmış galiba hazirana kadar çıkarmı ki çıkmazsa ikinci el al diyorsun bunu düşünmemiştim olabilir aslında. temiz ikinci el nerden bulucam kii?
wcye ipadsiz gitmem.ipadim bozuldu.onunla birlikte metobolizmam da bozuldu. 1 haftadır büyük abdesti yapmadım. var ama yapmıyorum.sağlığına önem veriyorsan ipade bulaşma
quote:
Orijinalden alıntı: rooftop
wcye ipadsiz gitmem.ipadim bozuldu.onunla birlikte metobolizmam da bozuldu. 1 haftadır büyük abdesti yapmadım. var ama yapmıyorum.sağlığına önem veriyorsan ipade bulaşma
nette flash yok
herkese slm, bende ipad2 almak isteyenlerdenim. arkadaş benden önce sormuş ama ben tam olarak windows da kullandığımız office in açılıp açılmayacağını merak ediyorum. bununla ilgili bir program var mı? mesela android lerde polaris office var ama iş için kullanacağmdan o pek mantıklı gelmedi ya da 2. bir seçenek ipad2 veya 3 yerine direk windows işlwtim sistemi kullanan bir tablet mi? kafam çok karıştı. netbooklarda bir seçenek ama tablet çok daha hafif tabii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme