Şimdi Ara

ipad 2 takasta alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar htc 8x cihazım için takas teklifi geldi ipad 2 16 gb wi fi modeli üste 75 tl veririm diyo kılıf da varmış garanti bitmiş temiz cihaz aksesuarları var 10 yaşındaki kız kardeşim için düşünüyorum bu tabletin 2. El piyasası nedir oyun ve internet performansı nasıl birde takas yaparsam dikkat etmem gereken kronik sorunlar var mı yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad 2 iki sene ve üstü kullanılmışsa batarya kaç defa şarj edildiği önemli.
    Batarya'nın performansını test etmek için; pc'ye ibackupbot programı kurup, iPad'i pc'ye bağlayıp baterry info'dan bataryanın kaç amper kaldığını ve kaç defa şarj edildiği öğrenilebiliyor.
    400-500 defa şarj edilmişse zaten batarya %40 gibi değer kaybetmiştir.
    Çoğu satan zaten batarya bitik olduğu için satıyor. Batarya performansı iyise en çok 500 lira ederi var..

• Hocam karşı taraf çok kullanmadım diyo hatta şu an Zonguldak taymış kendisi tablet istanbulda tam şarj ile baya gidiyor diyo benim cihazın ederi 450 zaten üstüne bir de 75 tl alınca iyi bi alışveriş olabilir benim için ama baktım ppi değeri düşük kalmış sorun olur mu acaba kalite olarakundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 28 Haziran 2014; 22:59:29 >
  • Ben 3 ay kullanılmış 64 gb - 3G olanını 650 liraya sattım. Bataryası 10 saat dayanıyordu..
    2 senelik en çok 5-6 saat civarı gider..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.