Şimdi Ara

İpad 2 Wifi 16 Gb. Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; Haziran ayının sonunda New İpad 16 4g aldım. Müthiş bir methetmenin kurbanı oldum sanırım 4g çok iyidir harika sistem yeni geldi peh,peh dediler. Hmm neden olmasın zaten ihtiyacım var diyerek aldım ama tabi hiç bir işime yaramadı . Bende bu ürünü satıp İpad 2 16gb Wifi temin etmek istiyorum. Sizce nasıl olur? Mantıklı mı ? Yoksa akıl fukarası mısın niye değiştiyor musun mu ?

• kesinlikle akıl fukarasımısın niye değiştiriyon :D elinde kalsın donanımı daha iyi yazılım desteği daha çok verilir hocam kalsın ;)
  • tamamdır :D
  • ihtiyaç durumunda bir operatörden microsim edinir, ipaddan heryerde nete girersin gayet de işine yarar,+gps kullanabilirsin. zaten elindeki cihazı satarsan anca ipad2 16gb alabilirsin bir mantığı olmaz.
  • 4G daha ulkemizde bulunmazken kim niye methetmis acaba ?Son nesil cihaz var elinizde degistirmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4g ülkemizde yok ancak turkcell dual sim var. ayrıca 4g dediği aslında "cellular", yani mobil şebeke üzerinden internet bağlantısı olması. 4g cihazlar 3g ile çalışıyor.
  • Anladım sağolun arkadaşlar ihtiyacım olan micro sim o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad 3G 16 gb. 250 lira
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.