Dünkü furyadan 16 gb wifi satın aldım bende bir adet.
şu saate kadar , evdeki wireless modemden gayet güzel şekilde bağlanırken internete , az önce şarjdan aldığım alet , onlarca defa denemesine rağmen internete bağlanmıyor.
araştırdım biraz , ipad , iphone , ipod ların genel sorunuymuş. nasıl çözeceğimi bilemiyorum , yardımcı olursanız sevinirim , aşık olduğum aletten böyle basit bir sorun yüzünden soğumak üzereyim.
şimdiden teşekkürler.
Ag ayarlarini sifirlamayi dene
modeme reset at sonra da modemin şifresini değiştir büyük ihtimal düzelecektir. aynı sorunu ipod touch kullanırken yaşamıştım
Son update i yaptiniz mi?
son güncellemeyi itunes u açar açmaz yükledim kurdum.
dediğim gibi yarım saat kadar bağlantı kuramadı , sonra ipad in ağ ayarlarını sıfırladım , yine çözülmedi.
modem le ilgili henüz bir işlem yapmadan , bağlanabildi.
yalnız nette araştırdığım kadarı ile bu kronik ama çözümü olan bir sorunmuş.
zaten kaıcı bir sorun olacağını düşünmüyorum , büyük sıkıntı olur bu. ama şunu da düşünmeden edemiyorum , benim cihazım wifi , gittiğim kafede , havaalanında , evdeki modeme de mi reset atıp şifresini değiştirticez ???
Arkadaslar Modeme web uzerinden baglanin ve baglanti tipini 802.11 b/g/n modundan 802.11 n moduna alip bi deneyin. Ben de ipad 2 16gb wifi var, sorun duzeldi gibi ama deniyorum hala... Dedigim ayari ben de 10 dakika once yaptim...insallah olur....bu fikri usa da bi forum dan aldim...
Arkadaslar, bi onceki mesajimda belirttigim ayarlardan sonra sure yarim saati gecti, baglantida dusme olmadi...bu sistem calisiyor demektir.... Dedigim gibi modeme web den baglanip baglanti ayarini 802.11 n olarak degistirin...problem ortadan kalkti bende..