Şimdi Ara

##### İPAD 2019 10.2 32GB 10 GÜN KULLANDIM SIFIR ALIR GİBİ... HEDİYELİ ######

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ##### İPAD 2019 10.2 32GB 10 GÜN KULLANDIM SIFIR ALIR GİBİ... HEDİYELİ ######
    1 Aylık toplamda 10 defa elime aldığım tertemiz Apple Türkiye Garantili, sıfır ne alıyorsanız o şekilde alacağınız tabletimi satıyorum.Yanında 110 TL ye aldığım koruma ve aynı zamanda stand kılıfı olan ürünü hediye olarak vereceğim.Bunun yanında ekranda tampared sert kırılmaz cam koruma vardır.Fiyat uygun oluğu için pazarlık mesajları cevaplanmayacaktır. Malum siteden bir resimimi alabildim.Diğer fotoları eve geçince atacağım.Fiyatı son olarak güncelliyorum daha satılmaz ise kendim kullanmaya devam edeceğim...ilan no: 781346049 ##### İPAD 2019 10.2 32GB 10 GÜN KULLANDIM SIFIR ALIR GİBİ... HEDİYELİ ########### İPAD 2019 10.2 32GB 10 GÜN KULLANDIM SIFIR ALIR GİBİ... HEDİYELİ ########### İPAD 2019 10.2 32GB 10 GÜN KULLANDIM SIFIR ALIR GİBİ... HEDİYELİ ########### İPAD 2019 10.2 32GB 10 GÜN KULLANDIM SIFIR ALIR GİBİ... HEDİYELİ ########### İPAD 2019 10.2 32GB 10 GÜN KULLANDIM SIFIR ALIR GİBİ... HEDİYELİ ######
    Fiyat : 1899 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat için takip....
    Saygılar
  • Fiyat son olarak güncellenmiştir.Daha satılmaz ise kendim kullanacağım :)
  • SATILMIŞTIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.