Şimdi Ara

İpad 3 Jailbrake silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İpad 3 kullanıyorum ve kısa bir süre önce JB yaptım şu an gayet memnunum fakat kötü bir durumda bu jb yi silip ilk aldığım güne dönme şansım var mı nasıl yapabilirim ? İkinci olarak diyelim JB yi sildim teknik servise gönderdim fark edilir mi acaba ?

Konuyu bilen arkadaşlardan yardımını beklerim.

• restore.farketmezler
  • İpad 2 için shift restore olayını buldum da 3 için bulamadım sizin bilginiz var mı bu konu ile ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UZMAN_CAN

İpad 2 için shift restore olayını buldum da 3 için bulamadım sizin bilginiz var mı bu konu ile ilgili?

shift restore tüm applelarda işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

restore.farketmezler

Apple cihazın daha önceden jailbreak yapılıp yapılmadığını tespit edebiliyor ancak Türkiyede ki garanti firmaları bundan bi haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

restore.farketmezler

Apple cihazın daha önceden jailbreak yapılıp yapılmadığını tespit edebiliyor ancak Türkiyede ki garanti firmaları bundan bi haber

apple farkediyor bunu biliyorum belki türkiyedekiler de biliyordur ama jbsiz olunca sorun çıkartmıyorlar
  • Şimdi ipad 3 ün yazılım sürümü 5.1.1 fakat benim bulduğum shift restore 5.0.1 sürümleri için bir sıkıntı yaratır mı bunun ile restore yapılırsa ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi ipad 3 ün yazılım sürümü 5.1.1 fakat benim bulduğum shift restore 5.0.1 sürümleri için bir sıkıntı yaratır mı bunun ile restore yapılırsa ?

shift restore sürümden sürüme değişmez5.1.1 ipsw indiriceksin shift+restore ardından ipswyi göstericeksin bu kadar neden bu kadar kasıyorsunuz
  • 5.1.1 ipsw yi bulamadığım için kasıyorum arkadaşım.
  • quote:

5.1.1 ipsw yi bulamadığım için kasıyorum arkadaşım.

http://lmgtfy.com/?q=ios+5.1.1+ipsw evet çok zormuş
  • Eyvallah kardeşim :) taşı da yedik kafamıza
  • Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.