Şimdi Ara

iPad 3 wifi+4g 478$ almalı miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaslar, daha önceki mesajlarıma bakanlar olduysa teknolojiyi takip etmekte zorlandığımı göreceklerdir. Su anda Afganistan'da gorevdeyim ve Amerikan ussundeki marketlerinde iPad 3 wifi+4g fiyati 478$ dolardı. Türkiye'deki kampanyali fiyatlarını bilmememe rağmen fiyatın iyi olduğunu tahmin ediyorum. Bir başka sorum ise Android tabletler de kisisellestirme olanağı daha fazla ve bu benim icin önemli. Buradaki fiyatı göz önüne alırsak Maddi boyut çok önemli değil ama özellikler bakımından da iPad bu fiyata almalı miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz 0 mı? Eğer öyleyse fiyat cok uygun. Apple Store ABD'de 16 GB wifi+4G fiyatı 629$. Siz nasıl 479 dolara bulmuşsunuz anlamadim. Söyle bir gercek var ki eğer baktığınız tabletin yeni iPad ve 0 oldugundan eminseniz. 1 degil 10 tane alın. Android tabletlerde cok başarısız. Bakmaya bile gerek yok bence tartışmasız iPad.

• Fiyat çok iyiymiş,bu fiyata alınır tabiki,
    ABD üssüne özel fiyat olabilir,
    Andorid tabletlerin kişiselleştirme kolaylığı daha avantajlıdır,
    sizin için bu daha önemli ise android alın,ipad rahat değil o konuda,
    Ama ekran kalitesi,stabilitesi,hızı,uygulama zenginliği derseniz kesinlikle Yeni İpad

• Arkadaşlar bilet aldım Amerikan üssüne gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Arkadaşlar bilet aldım Amerikan üssüne gidiyorum

Konuyu açan arkadaşa hayırlı görevler.

• Çok uygun. Al. Pişman olmazsın
  • evet cihaz sıfır, paketle birlikte amerikada veya Türkiye de nasıl satılıyorsa aynen öyle. kabilde ikinci el veya güvenilir olmayan ürünler satıyorlar (hatta her ürünün çakmasını da satıyorlar blackhawk drop leg holster amerikan üssünde 107$ kabilde 20$). amerikan üssüne çok uygun fiyatlarla geliyor bazı ürünler ve orada çakma ürün veya ikinci el ihtimali yok. (ps3 oyunlar 12$ dı seçmece) ipad3 kalmamıştı en son gittiğimizde hatta oradaki görevli, arkadaşıma bakıp sizin Türkler aldı hepsini demiş. bir süredir fiyatı 478$dı tekrar gidince mutlaka bakayım öyleyse. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Arkadaşlar bilet aldım Amerikan üssüne gidiyorum

Konuyu açan arkadaşa hayırlı görevler.

teşekkürler, sağolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.