Şimdi Ara

ipad 3G kota sorgulama YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.ipad 2 - 16gb 3g için turkcell'den 1gb'lık 29tl ye data paketi aldım ama bunun kotasını nasıl sorgulamam gerektiğini bilmiyorum.Yardımcı olabilecek varmı ?

• turkcell online işlemler işinize yarayabilir ama tam emin değilim bir bakın isterseniz.
  • KALAN PAKET yazıp 2222 ye ücretsiz gönderin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

KALAN PAKET yazıp 2222 ye ücretsiz gönderin

nereye yazıcamki onu ? iphone sandınız galiba sorumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arezzo -- 2 Ağustos 2011; 2:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

KALAN PAKET yazıp 2222 ye ücretsiz gönderin

nereye yazıcamki onu ? iphone sandınız galiba sorumu ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49880637 ben kendim bu programi kullandigim icin cihazda mesajlar ikonu var zannettim bir an,kusura bakmayin

Eger cihaz jailbreakli ise swirlysms indirebilirsiniz

Hicbiri olmadi internet paketiniz aktif oldugunda data kullaniminizin istatistiklerini sifirlarsiniz ordan kontrol edersiniz (turkcellde kota upload+download)

• Anladim.ama jailbreaksiz benim ipad.usage"ada surekli reset yapmak istemiyordum her ay.ama eger cozum yoksa napalim oyle yapacaz artik.tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arezzo -- 2 Ağustos 2011; 4:19:15 >
  • quote:

Anladim.ama jailbreaksiz benim ipad.usage"ada surekli reset yapmak istemiyordum her ay.ama eger cozum yoksa napalim oyle yapacaz artik.tesekkurler

Rica ederim dedigim gibi o 3 islemden birini yapmaniz lazim yada 4.olarak online işlem artik hangisi rahatiniza gelirse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vınn Kota Sorgulama
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba.ipad 2 - 16gb 3g için turkcell'den 1gb'lık 29tl ye data paketi aldım ama bunun kotasını nasıl sorgulamam gerektiğini bilmiyorum.Yardımcı olabilecek varmı ?

Aynı problem benimde basıma geldi.
    Turkcell online işlemler sayfasından yapabilirsiniz.
    Tabi bunun için websifre edinmeniz gerekiyor.
    iPad ten mesaj alamadığımız için web şifre almak asıl sorun zaten.
    Onun için Micro sim adaptorunuz varsa onun aracılığı ile normal telefona takarak yada benim gibi adaptorunuz yoksa. iPhone 4 kullanan bir arkadasın telefonuna iPad te kullandığımız Micro sim kartı takip şifre yazarak 2222 ye mesaj gönderirsiniz.
    Aldığınız Web şifre ile Turkcell online işlem merkezinden her zaman öğrenebilirsiniz.

• Dataman uygulamasi ihtiyacinizi karsilayabilir. Jailbreaksiz calisyor mu bilmiyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatr

Dataman uygulamasi ihtiyacinizi karsilayabilir. Jailbreaksiz calisyor mu bilmiyorum maalesef.

Benim isime yaradi diyecektim, ios diye hata verdi
  • bu konuyu aynı zamanda turkcell'i arayın durumu anlatın gereken bilgilendirmeyi sizin telefonunuza bilgilendirme olarak atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanal

quote:

Merhaba.ipad 2 - 16gb 3g için turkcell'den 1gb'lık 29tl ye data paketi aldım ama bunun kotasını nasıl sorgulamam gerektiğini bilmiyorum.Yardımcı olabilecek varmı ?

Aynı problem benimde basıma geldi.
    Turkcell online işlemler sayfasından yapabilirsiniz.
    Tabi bunun için websifre edinmeniz gerekiyor.
    iPad ten mesaj alamadığımız için web şifre almak asıl sorun zaten.
    Onun için Micro sim adaptorunuz varsa onun aracılığı ile normal telefona takarak yada benim gibi adaptorunuz yoksa. iPhone 4 kullanan bir arkadasın telefonuna iPad te kullandığımız Micro sim kartı takip şifre yazarak 2222 ye mesaj gönderirsiniz.
    Aldığınız Web şifre ile Turkcell online işlem merkezinden her zaman öğrenebilirsiniz.

Ben aynı bu sekilde yapıyorum micro sim kartı aldığın zaman Turkcell den veriyorlar adaptoru zaten ben online olarak bakıyorum kotayı en güzeli öyle hiç degilse doğru yer diye düşünüyorum :)

• evet kısa yolu acıklıyorum

akıllı mesaj storedan ındırılır ve kalan yazıp 2260 a ya da KALAN INTERNET yazıp 2222 ye gonderılebılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

evet kısa yolu acıklıyorum

akıllı mesaj storedan ındırılır ve kalan yazıp 2260 a ya da KALAN INTERNET yazıp 2222 ye gonderılebılır

2222 kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

evet kısa yolu acıklıyorum

2222 kabul etmiyor

2260?
  • Turkcell online işlem. Fatura bilgilerinden kalan net ve dakika hepsi yazıyor. Appstoreda ücretsiz. Hiç başka programla uğraşmayın.
  • appstore'dan online işlemleri indir bak rahatına.gerçi konu 1 ağustosta açılmış
  • appstore dan online işlemleri indirdim
    ipad de data kartı var,bende turkcell hat var
    numara gir diyor,oraya cwp telefonunun numarasını mı gireceğiz yoksa data kartının numarasını mı gireceğiz
    adım adım anlatabilecek biri var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Turkcell online işlem. Fatura bilgilerinden kalan net ve dakika hepsi yazıyor. Appstoreda ücretsiz. Hiç başka programla uğraşmayın.

iyi güzel de adamın data hattı oldugunu unutuyorsunuz sanırım :)normalde data hatları vınn modemın varsa connect arayuzunden sms kısmına gırer mesaj alıp gonderırsın,ama ipadde nasıl yapıcak arayuz fln yok :)

onlıne ıslemlere gırmek ıcın websifren olması gerekır...[mobil imza ve tek kullanımlık sıfre dıger alternatıfler(bu da sms yoluyla oldugundan es geçiniz) ]

websıfreyı nereden alacak mesajla gelecek degıl mı?ipade?safariden kontrol edersın artık kardeşim :Dboş sekme aç bekle orada mesaj gelecek mi bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Turkcell online işlem. Fatura bilgilerinden kalan net ve dakika hepsi yazıyor. Appstoreda ücretsiz. Hiç başka programla uğraşmayın.

iyi güzel de adamın data hattı oldugunu unutuyorsunuz sanırım :)normalde data hatları vınn modemın varsa connect arayuzunden sms kısmına gırer mesaj alıp gonderırsın,ama ipadde nasıl yapıcak arayuz fln yok :)

onlıne ıslemlere gırmek ıcın websifren olması gerekır...[mobil imza ve tek kullanımlık sıfre dıger alternatıfler(bu da sms yoluyla oldugundan es geçiniz) ]

websıfreyı nereden alacak mesajla gelecek degıl mı?ipade?safariden kontrol edersın artık kardeşim :Dboş sekme aç bekle orada mesaj gelecek mi bakalım

Simkartı çıkartıp bir telefona takıp webşifre alabilirsiniz. Microsim olduğu için olmaz derseniz onun da kolayı var. Basit telefonlarda simkartı slota konulur ve üstü metal kapakla kapatılır. Uygun yere yerleştirip işlemi halleder geriye takarsınız. Biraz yaratıcı olun arkadaşlar.

antonidas fizik problemi değil bu yapma gerçekten. Bunun nesini adım adım anlatıcak insanlar. Hangi numaradan kullanmak istiyorsan o numarayı gireceksin tabiki.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.