Şimdi Ara

ipad 3G kota sorgulama YARDIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Turkcell online işlem. Fatura bilgilerinden kalan net ve dakika hepsi yazıyor. Appstoreda ücretsiz. Hiç başka programla uğraşmayın.

iyi güzel de adamın data hattı oldugunu unutuyorsunuz sanırım :)normalde data hatları vınn modemın varsa connect arayuzunden sms kısmına gırer mesaj alıp gonderırsın,ama ipadde nasıl yapıcak arayuz fln yok :)

onlıne ıslemlere gırmek ıcın websifren olması gerekır...[mobil imza ve tek kullanımlık sıfre dıger alternatıfler(bu da sms yoluyla oldugundan es geçiniz) ]

websıfreyı nereden alacak mesajla gelecek degıl mı?ipade?safariden kontrol edersın artık kardeşim :Dboş sekme aç bekle orada mesaj gelecek mi bakalım

Simkartı çıkartıp bir telefona takıp webşifre alabilirsiniz. Microsim olduğu için olmaz derseniz onun da kolayı var. Basit telefonlarda simkartı slota konulur ve üstü metal kapakla kapatılır. Uygun yere yerleştirip işlemi halleder geriye takarsınız. Biraz yaratıcı olun arkadaşlar.

antonidas fizik problemi değil bu yapma gerçekten. Bunun nesini adım adım anlatıcak insanlar. Hangi numaradan kullanmak istiyorsan o numarayı gireceksin tabiki.

ben en kolay yoldan anlatmıştım hocam farkedersenız boyle baska tele tak fln gerekmıyor bır app kuracak,mesaj atacak ogrenecek bu kadar

• pudinkk ipadde normalde mesaj atılmıyor. Cihaz jailbreakli ise cydiada swirlsms ile mesaj alınabiliyor.
  • olduramadım :((
  • peki usage'den baktıgımızda 1 gblık kota için 1024 e ulasmamız lazım demi toplam download + upload.
  • quote:

pudinkk ipadde normalde mesaj atılmıyor. Cihaz jailbreakli ise cydiada swirlsms ile mesaj alınabiliyor.

Dedigini yaptim ama data hattimin supersifresi yok. Puddink ne yapmam gerekiyor?? Sen bu islerden anliyorsun bir yardim et ehehe
  • Akilli mesaj ile 2222 veya 2260 'a mesaj gonderilemiyor. Sim karti baska telefona takmadan cozemez miyiz baska bir yontemle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonlular napsın peki?

• bende bunu merak ediyordum, ancak arkadasın sorusuna kimse derman olamadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

Vodafonlular napsın peki?

Nedense güldüm ama önemli bir nokta!
  • OHA aklıma manyak birşey geldi bu iPad teki hattı çıkarıp telefona takıp ne kadar data kaldığına baktıktan sonra hattı geri taksanız olmaz mı tam konudan çıkıyordum aklıma geldi cidden olmaz mı bu? Bana mantıklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samgiee

Akilli mesaj ile 2222 veya 2260 'a mesaj gonderilemiyor. Sim karti baska telefona takmadan cozemez miyiz baska bir yontemle?

Turkcell'in ana sayfasında online işlemler linkini tikladiktan sonra açılan pencerecikteki "data hattı" bağlantısını tikladiktan sonra kimlik numaranın son 6 hanesini girerek hem kampanya bilgilerini hem de kalan miktarı öğrenebilirsiniz.pogramini kurmadım sonuçta sadece iPhone için iPad ile uyumlu herhalde ama iPhone uygulaması seklinde görünüyordur muhakkak......

• Arkadaşlar
    Avea,Turkcell,Vodafone
    Hepsinin de online hizmeti var,hepsinin de internet kota göstergesi var,
    Benim ipad e takılı hattımda aylardır web den kota sorguluyorum,
    Sadece 1 kereliğine
    Hattınızı ipad e takmadan önce,
    mesajla şifrenizi alın,artık ipadden istediğiniz zaman web den online data kontrolu yapabilirsiniz.

• Bir arkadasımız anlatmıs ama kımse takmamıs kendısı dogru söyler. ipad cihazınıdanwww.turkcell.com.tr 'a giriş yaparsanız " DATA HATTI BİLGİSİ " diye bir sekme cıkıyor Online İşlemler kısmında.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogrusoy

Bir arkadasımız anlatmıs ama kımse takmamıs kendısı dogru söyler. ipad cihazınıdanwww.turkcell.com.tr 'a giriş yaparsanız " DATA HATTI BİLGİSİ " diye bir sekme cıkıyor Online İşlemler kısmında.

Saygılar

dediğin sayfa vardı haklısın ancak kapatılmış
    şimdi cevap alınacak yer yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: romancem

quote:

Bir arkadasımız anlatmıs ama kımse takmamıs kendısı dogru söyler. ipad cihazınıdanwww.turkcell.com.tr 'a giriş yaparsanız " DATA HATTI BİLGİSİ " diye bir sekme cıkıyor Online İşlemler kısmında.

Saygılar

Ayarlar / genel / kullanım diye bir menü var üstte ingilizcesi USAGE orda en altta "cellular 3G" ile indirilen ve alınan verilere bakabilirsiniz eğer kotanızın kaç gb olduğunuzu biliyorsanız ordan kontrol edebilirsiniz

• turkcellin internet sitesinde online işlemler menüsünde data sorgulama tekrar açıldı.
    tc kimlik no ile sorgulayabilirisniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: romancem

quote:

Saygılar

Sayfa kapatılmadı sadece Turkcell data hattı ile sayfaya girerseniz görürsünüz o seçeneği. Wifi ile bağlandığınızda göremezsiniz. Buradan tc kimlik No ile sadece kota sorgulama yapabilirsiniz. Başka işlem yapılmıyor. Diğer işlemler için şifre almanız gerek.

• sayfa kapatıldı.
    ipad ile girdiğimde gözükmüyordu. aradığım turkcell yetkilisi de doğruladı.
    sizin dediğinizi daha önce de yazmışlardı. aynı dakika girip baktığımda bulamayınca sorup öğrenmiştim.
    neyse ki açıldı tekrar..
  • vodafone dan turkcelle yeni geçtim. bende konuyu okudum. ipade app storedan iphone versiyon "turkcell online işlem"i indirdim açınca gsm numarasının (data hattının) son iki numarasını sordu girdim, yazılım açıldı tarife işlemlerinden kalan kullanımım kısmına girince görülüyor haberiniz olsun...
  • En iyisi "kullanim" dan kontrol etmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.