Şimdi Ara

ipad 4 3g (eş sim kart ile internete bağlanmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3g destekli IPad 4 almayı düşünüyorum. Fakat 3g için mevcut telefon tarifemi kullanmak istiyorum bu mümkün mü? Şu şekilde birşey geldi aklıma, eğer ben türkcell e başvurup mevcut numaram için sim kartımın kopyasını çıkarttırsam ve ipad'e bu sim kartı taksam ikisini de eş zamanlı kullanabilir miyim?

Bir akrabamın iki telefonu vardı ve ikisinde de aynı sim kartı kullanıyordu. Eş zamanlı çalıştırmak mümkün olmuyordu fakat bir telefonu kapatıp diğerini açtığında numarayı sorunsuz kullanıyordu o yüzden bir ihtimal bu şekilde internetini kulanabilirim diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

• Vodafonda hala aynı durum da bende buna benzer bir durum için niyetlendim durum değişmemiş. Telefonu uçak moduna alıp diğer kartı tablette aktif ediyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eş zamanlı kullanabilsek süper olurdu. Neyse bu şekilde de yine idare edebilirim gibi gözüküyor. Cevap için teşekkürler Mustafa...
  • Merhaba,
    Ben turkcell operatörde eş simkart kullanıyorum ve aynı anda hem telefondan hemde ipad den İnternet'e bağlanabiliyorum. bilginize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu duyduguma sevindim. Ben Avea kullanıyorum acaba Avea da da bu şekilde kullanılabiliyor mu? Kullanan arkadaşlar buraya bilgi verirse çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bende merak ediyorum. Bende Avea kullanıcısıyım.
  • Ben de Avea kullanıyorum
    Malesef Avea'da eşsim hizmeti yok arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an için umitlenmistim. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.