Şimdi Ara

İPAD 4 ne zaman gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben bu hafta içerisinde Yeni ipad(3) alıcaktım ama bugün ipad 4 felan çıkmış onu gördüm. Sizce operatörlerle birlikte ne zaman gelir ? Ve fiyatı nasıl olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sun_sabre

Merhabalar. Ben bu hafta içerisinde Yeni ipad(3) alıcaktım ama bugün ipad 4 felan çıkmış onu gördüm. Sizce operatörlerle birlikte ne zaman gelir ? Ve fiyatı nasıl olur ?

Kasım gibi çıkarsa Amerikada herhalde ocak gibi Ülkemize gelir.
  • Umarım bu türkiyede new ipad(eski) fiyatlarının düşmesini sağlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeleriNx

Umarım bu türkiyede new ipad(eski) fiyatlarının düşmesini sağlar :)

bu bildigimiz ipad değil. Sadece boyundan kırpılmış, taşınabilirligi arttırılmış ve buna önem verenler için çıkan bi ara model. Yani fiyatına bi etkisi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: sun_sabre

Merhabalar. Ben bu hafta içerisinde Yeni ipad(3) alıcaktım ama bugün ipad 4 felan çıkmış onu gördüm. Sizce operatörlerle birlikte ne zaman gelir ? Ve fiyatı nasıl olur ?

Kasım gibi çıkarsa Amerikada herhalde ocak gibi Ülkemize gelir.

Hocam çok geçmiş gerkçekten ya. Ben gidip alsam çok şey kaybeder miyim ? Zaten bişey beklemiyorum zaten pek ekranına hayran kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

bu bildigimiz ipad değil. Sadece boyundan kırpılmış, taşınabilirligi arttırılmış ve buna önem verenler için çıkan bi ara model. Yani fiyatına bi etkisi olmaz.

yanlış bilgi oldu. Yeni çıkan(lar):
    iPad mini
    iPad with Retina Display (iPad 4)
  • quote:

quote:

23 ekimde 2 adet ipad tanıtıldı biri ipad mini diğeride arkadaşın sorduğu lightning girişli a6xli 4. nesil ipad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

23 ekimde 2 adet ipad tanıtıldı biri ipad mini diğeride arkadaşın sorduğu lightning girişli a6xli 4. nesil ipad.

Hmm ozaman benim hatam. Ben sadece ipad mini tanıtıldı sanıyordum :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

Hmm ozaman benim hatam. Ben sadece ipad mini tanıtıldı sanıyordum :S

Alıntıları Göster
    bence yeni ipad al benim arkadaşlarım daha ipad 1 kullanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

bence yeni ipad al benim arkadaşlarım daha ipad 1 kullanıyorlar

Alıntıları Göster
    bekle bence .aynı para sonuçta ikiside
    4.nesilde 2 kat hızlı işlemci ve wifi chipseti varmış.
    2 kat hızlı işlemci demek en az fazladan 1 sene ömür demek.(tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırma ve ios güncellemesi bakımından.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

2 kat hızlı işlemci demek en az fazladan 1 sene ömür demek.(tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırma ve ios güncellemesi bakımından.)

aynen katılıyorum
  • quote:

Dogru. Yapılan yenilikler her ne kadar sadece donanim alanında olsa da 4.nesil iPad'de kullanılan a6x işlemcisi ile 3.nesil iPad'de kullanılan a5x işlemcisi arasında kağıt üzerinde bariz bir performans farkı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 24 Ekim 2012; 22:40:39 >
  • Ülkemizde bu kadar 3. Nesil stoğu varken 4 ün gelmesi çok zor hiç gelmeyebilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

Dogru. Yapılan yenilikler her ne kadar sadece donanim alanında olsa da 4.nesil iPad'de kullanılan a6x işlemcisi ile 3.nesil iPad'de kullanılan a5x işlemcisi arasında kağıt üzerinde bariz bir performans farkı vardır.

Alıntıları Göster
    Apple bu son yaptığı kazıkla baya güven kaybettirdi :) yeni ipad , yeni yeni indirime girerken millet aldı ,apple 2x new ipadi tanıttı

• Ben de yeni ipad var ve tuzağa düşüp 4.süne merak sarmayı düşünmüyorum iyice suyunu çıkardılar ama kendilerine zarar veriyorlar çünkü bir süre sonra kendileri de yavaşlamak zorunda kalacak insanlar o kadar enayi değil.Almaya mecbur ederlerse de başka alternatiflere de yönelebiliriz sorun değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ipad 3 hali hazırda güzel bir cihaz, mevcut uygulamarda çok rahat çalışıyor, ipad4ü anlatırkende zaten "yüz tanımlama gibi ileri düzey uygulamalar için" demişlerdi. ciddi anlamda, apple yazılık politikaları ile ipad 3 daha senelerce rahat rahat iş görür. ipad 4ün amacı da yan yana konunda diğer tabletleri "dövmesi" bence.

bu arada apple türkiyede, amerikadaki gibi fiyatlandırmayı oturtabilse kimse madur hissetmez kendisini, ülkemizde fiyatlar çok oynak, apple türkiye ofisi var ancak iletişim bilgilerini bulamıyoruz.

sonuçta kar marjları ve vergilendirme belli ülkemizde, nasıl ki amerikada en yeni ipad 16gbwifi 499 dolar, ülkemizde de bunu sabitleyebilirler. şuan vatanda ipad 3 16gb wifi 515 $+KDV

apple türkiye ofisi denetiminde böyle bir uygulama olsa, tüketici kendini kazıklanmış hissetmez, diye düşünüyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    The New iPad üretimden kalktı. 4. nesil iPad çıkana kadar stoklar biter bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndaCakan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya bu ipad 4 ile ipad mini aynı şey mi ? yoksa farklı 2 cihaz mı tanıttılar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav ipad 4 falan çıkmadı sadece ipad mini çıktı o da ipad 2 nin küçüğü ipad 3 piyasadaki en yeni ipad .İpad mini applenın google nexus7 ye rakip olarak çıkarttığı özellikleri tamamen ipad 2yle aynı olan sadece kamerası ondan kaliteli olan ürünüdür saçmalamayın ipad 4 falan çıkmadı

iPad 4. nesil de tanıtıldı dün. 2 kat hızlı A6X işlemci, facetime hd kamera, 2.4ghz ve 5 ghz 150mbit wifi desteği, daha geniş lte desteği, ligtning connectoru gibi farkları var 3. nesilden.
    yanında 12W şarj adaptörüyle geliyormuş. Daha hızlı şarj edecek gibi görünüyor 3. nesile göre.
    türkiyeye en erken aralık ocak gibi gelir herhalde

ya hu şaka mı bu apple sitesinden link at bakıyım dalga mı geçiyosun

niye dalga geçeyim seninle kardeşim.
    herkesin haberi var zaten bi tek sen bilmiyosun herhalde.
    http://www.apple.com/ipad/features/ al bak burdan.

yav he he ipad miniyi ipad 4 diye kakalama çabaları

git ötede oyna

he ipad minidede a6 vardı zaten

o A6 işlemcili olan da ipad 3 ipad 4 diye bir şey yok hadi abisi

dün 2 tane ipad modeli tanıtıldı.
    1)ipad mini
    2)4. nesil ipad
    4. nesil ipad a6 işlemciye sahip, yeni ipad'den 2 kat hızlı olduğu iddia ediliyor.
    Ayrıca 4. nesil ipad farklı bir biçimde şarj oluyor.
    yeni ipad ise a5x işlemciye sahiptir. Şarj adaptörü daha farklıdır.
    Apple 4. nesil ipad'i bir anda piyasa sundu ve fiyatı yeni ipad ile aynı.
    Diyelim 2 ay önce yeni ipad aldın, x para verdin.
    İki ay sonra 4.nesil ipad çıktı ve bu ipad seninkinden 2 kat hızlı, daha kısa sürede şarj oluyor ve belki de ısınma ve wifi sorunu yok.Onunda fiyatı aynı x lira, insanlar kendilerini kandırılmış hissediyor.
    Şimdi anlayabildin mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav ipad 4 falan çıkmadı sadece ipad mini çıktı o da ipad 2 nin küçüğü ipad 3 piyasadaki en yeni ipad .İpad mini applenın google nexus7 ye rakip olarak çıkarttığı özellikleri tamamen ipad 2yle aynı olan sadece kamerası ondan kaliteli olan ürünüdür saçmalamayın ipad 4 falan çıkmadı

iPad 4. nesil de tanıtıldı dün. 2 kat hızlı A6X işlemci, facetime hd kamera, 2.4ghz ve 5 ghz 150mbit wifi desteği, daha geniş lte desteği, ligtning connectoru gibi farkları var 3. nesilden.
    yanında 12W şarj adaptörüyle geliyormuş. Daha hızlı şarj edecek gibi görünüyor 3. nesile göre.
    türkiyeye en erken aralık ocak gibi gelir herhalde

ya hu şaka mı bu apple sitesinden link at bakıyım dalga mı geçiyosun

niye dalga geçeyim seninle kardeşim.
    herkesin haberi var zaten bi tek sen bilmiyosun herhalde.
    http://www.apple.com/ipad/features/ al bak burdan.

yav he he ipad miniyi ipad 4 diye kakalama çabaları

git ötede oyna

he ipad minidede a6 vardı zaten

o A6 işlemcili olan da ipad 3 ipad 4 diye bir şey yok hadi abisi

dün 2 tane ipad modeli tanıtıldı.
    1)ipad mini
    2)4. nesil ipad
    4. nesil ipad a6 işlemciye sahip, yeni ipad'den 2 kat hızlı olduğu iddia ediliyor.
    Ayrıca 4. nesil ipad farklı bir biçimde şarj oluyor.
    yeni ipad ise a5x işlemciye sahiptir. Şarj adaptörü daha farklıdır.
    Apple 4. nesil ipad'i bir anda piyasa sundu ve fiyatı yeni ipad ile aynı.
    Diyelim 2 ay önce yeni ipad aldın, x para verdin.
    İki ay sonra 4.nesil ipad çıktı ve bu ipad seninkinden 2 kat hızlı, daha kısa sürede şarj oluyor ve belki de ısınma ve wifi sorunu yok.Onunda fiyatı aynı x lira, insanlar kendilerini kandırılmış hissediyor.
    Şimdi anlayabildin mi acaba?

Alıntıları Göster
    Ben Fiyatların bizim ülkemizde aynı olacağını zannetmiyorum.Bu sürekli yapılan Yeni ipad indirimlerinin nedeni de belli oldu.Bütün firmalar 4.nesil için stokları eritti.

800 TL'den iPad satıldı.(Mediamarkt Eskisehir kampanyası)

Bu fiyatlar 4.nesil için bence hayal olacak.Fiyat olarak 1150-1200 TL nin altında uzun süre satılacağını hiç zannetmiyorum.

Tabii ki umarım yanılıyorumdur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.