Şimdi Ara

İPAD 4 ne zaman gelir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayının sonu veya 2013'te gelir. 16 GB Wi-Fi modeli min. 1200 tl olur.
  • bence kasım ayında ülkemizde de görülür çünkü yeni ipad piyasadan kalktı ve üretilmiyor ülkemiz de de çok fazla sayıda yeni ipad oldugunu düşünmüyorum keza ben alıcakken epey bi yere sormuştum çoğu yerde yoktu bende son şansım olan ankarada ki ankamall da buldum keşke bu kadar şansımı zorlamasaydı ve oraya sormasaydım yada orda da bulamasaydım 1,5 ay falan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Ben Fiyatların bizim ülkemizde aynı olacağını zannetmiyorum.Bu sürekli yapılan Yeni ipad indirimlerinin nedeni de belli oldu.Bütün firmalar 4.nesil için stokları eritti.

800 TL'den iPad satıldı.(Mediamarkt Eskisehir kampanyası)

Bu fiyatlar 4.nesil için bence hayal olacak.Fiyat olarak 1150-1200 TL nin altında uzun süre satılacağını hiç zannetmiyorum.

Tabii ki umarım yanılıyorumdur.

O iPad

İpad 2 idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Ben Fiyatların bizim ülkemizde aynı olacağını zannetmiyorum.Bu sürekli yapılan Yeni ipad indirimlerinin nedeni de belli oldu.Bütün firmalar 4.nesil için stokları eritti.

Bu fiyatlar 4.nesil için bence hayal olacak.Fiyat olarak 1150-1200 TL nin altında uzun süre satılacağını hiç zannetmiyorum.

O iPad

İpad 2 idi

Yeni iPad idi.Buyurun

Emin Olmadan yazmayın.

http://i46.tinypic.com/2ui7puh.jpg

• Ben açıkçası yine pek inanmadım işlemci performansı konusunda apple'a daha 3.nesil çıkalı 6 ay olmuş hemen grafik erformansını ve hız iki katına çıkmış bir iPad ile çıktılar karşıma yani insanın içinden "hele dur soluklan yiğen" diyesi geliyor bu iPad mini iPad'i büyük bulanlar için iyi olabilir ama ben pek iPad olarak görmedim sonuçta bu bir tablet bilgisyar, battal boy telefon degil ve ipadlerin şu anki ekran boyutu başta iWork olmak üzere diğer bilgisayar benzeri uygulamar için ideal boyutta.

• Ocakda gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

O iPad

İpad 2 idi

Yeni iPad idi.Buyurun

Emin Olmadan yazmayın.

http://i46.tinypic.com/2ui7puh.jpg

Basım hatası ipad 2

• 2gün kaldı. ipad 4 çıkınca türkiyeye na zaman gelir. ABD den veya almanyadan mı getirtsek ne yapsak yahu ?
  • Hala kontratsız satış başlamamış

• ne zaman gelecek türkiyeye varmı bişey duyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykanky

ne zaman gelecek türkiyeye varmı bişey duyan

2013'e kadar gelir sanıyorum.
  • almanya ve fransada satış başlamış. yaklaşık 500€ civarı 16GB Wifi modeli.
  • Paralel ithalat olarak sadece wifi olan modeli gelmiş, aşağıdaki linkte görebilirsiniz;

http://www.teknolojiankara.com/Products-18938-apple-ipad-4-retina-a1458-16gb-wi-fi-tablet-pc-paralel-ith-beyaz-md513zp-a.html

Simkartlı modeli, henüz Amerika'da kontratsız satışlar başlamadığı için gelmedi.
  • ipad 3 geldimi

• sadece dock girişi ile işlemci değişikliğimi oldu ? benim görebildiğim bunlar ama fazlası varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

sadece dock girişi ile işlemci değişikliğimi oldu ? benim görebildiğim bunlar ama fazlası varmı acaba ?

-wifi hızı arttı 5ghz ağlara da destek veriyor
    -lte desteği arttı ama türkiyeyi ilgilendirmiyor
    -yanında 12watt şarj adaptörü geliyor, biraz daha hızlı şarj ediyor 10watt a göre
    -a6x işlemciden kaynaklı olarak şarjı çok az daha iyi gidiyor, kaç saat olduğunu söylemeyeyim kullanıma göre değişiyor ama video izlemede 1-2 saat fazla gittiği görülüyor testlerde
    -yine a6x işlemciden kaynaklı olarak isp si daha hızlı , foto çekimini daha seri yapıyor ve noise reduction daha başarılı
    -720p facetime hd kamera var, skype veya facetime kullananlar için önemli bir artı

• quote:

Orijinalden alıntı: sygn

Paralel ithalat olarak sadece wifi olan modeli gelmiş, aşağıdaki linkte görebilirsiniz;

http://www.teknolojiankara.com/Products-18938-apple-ipad-4-retina-a1458-16gb-wi-fi-tablet-pc-paralel-ith-beyaz-md513zp-a.html

Simkartlı modeli, henüz Amerika'da kontratsız satışlar başlamadığı için gelmedi.

Arkadaşlar, paralel ithalat olarak alsak herhangi bir sorun halinde ürün resmi distribütör garantisi altında oluyor mu ipadlerde? Iphonelar uluslararası garanti kapsamında diye biliyorum aynı durum ipadlerde de geçerli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

sadece dock girişi ile işlemci değişikliğimi oldu ? benim görebildiğim bunlar ama fazlası varmı acaba ?

-wifi hızı arttı 5ghz ağlara da destek veriyor
    -lte desteği arttı ama türkiyeyi ilgilendirmiyor
    -yanında 12watt şarj adaptörü geliyor, biraz daha hızlı şarj ediyor 10watt a göre
    -a6x işlemciden kaynaklı olarak şarjı çok az daha iyi gidiyor, kaç saat olduğunu söylemeyeyim kullanıma göre değişiyor ama video izlemede 1-2 saat fazla gittiği görülüyor testlerde
    -yine a6x işlemciden kaynaklı olarak isp si daha hızlı , foto çekimini daha seri yapıyor ve noise reduction daha başarılı
    -720p facetime hd kamera var, skype veya facetime kullananlar için önemli bir artı

çok teşekkür ederim

• quote:

En ucuz iPad 499 $ sanırım.800'den nasıl satılsın?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.