Şimdi Ara

ipad 4 (sanırım ) google play yükleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa tablete hatta ipad e dokunan biri olarak bilgim sıfır. Zaten benim de değil ama uğraşıyorum .Ayarların içindeki Model numarasını girince nette Yeni ( ipad 4G AT & T ) 16 gb diye birşey çıktı. Sanırım bu ipad 4. Benden birşeyler yüklememi istediler ama google playden yüklenmiyor. sebebini anlayamadım. Sizlerden ricam bu uygulamalar nerden yüklenebilir. Bunlar ücretsiz mi. (Biryerde itunes den ücretsiz bazı uygulamalar yüklenebildiği ama kredi kart istendiğini okudum )

• Hep android kullandığınız bariz. AppStore diye bir uygulama vardır menüne. Oradan indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ana ekranda AppStore diye bir uygulama olması lazım, ona girip yükleyebilirsiniz ama bir AppStore hesabı açmanız gerekli.
  • bunu hallettim teşekkür ederim. Whatsapp istediler benden forumda araştırdım bir başlık açılmış ama net bir bilgiye ulaşamadım. Simkart takmadan whatsapp uygulaması yüklenebilirmi. Yüklenemeyecekse kartı küçültmeye uğraşmayalım diye soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatopec

bunu hallettim teşekkür ederim. Whatsapp istediler benden forumda araştırdım bir başlık açılmış ama net bir bilgiye ulaşamadım. Simkart takmadan whatsapp uygulaması yüklenebilirmi. Yüklenemeyecekse kartı küçültmeye uğraşmayalım diye soruyorum

Sanirim sim kart gerektiriyo whatsapp icin . Ama whatsapp yukleyebilmeniz icin jailbreak yapmaniz gerekmekte. Jb yaptiktan sonra whatspad uygulamasini indir ve kur. Jailbreaki arastir derim

• iPad'e jailbreaksiz whatsapp kuramazsın.

• işletim sisteminde bir sorun olmaz inşaallah. Kurulum konusunda çok güzel bir kaynak buldum ordan kurmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.