Şimdi Ara

Google Play Store Yavaş İndirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler öncelikle arkadaşlar.Benim Samsung Galaxy S5 telefonum var.Bu telefonla Google Play'den birşey indirmeye kalktığımda 56KB-162KB-224KB diye indiriyor.Anlayacağınız çok yavaş indiriyor.Bazen de 20 MB lık dosyayı 10 sn sürmüyor indirmesi.İnternet hızım ortalama 1.300KB/sn filan bilgisayarda(Kablosuz).Telefondan internete çok hızlı giriliyor.Chrome'dan bir indirme yaptığım zaman çok hızlı indiriyor.Telefona bugün format çektim Recovery den.Fakat yine aynı problem.Sıfırlarken hafıza kartını çıkartmıştım.Sıfırladıktan bir süre sonra da takmadım.Uygulamaları indirdim.Konuyu açarken farkettim sanki hafıza kartı yokken daha hızlı iniyordu.Şimdi hafıza kartına ayrı telefona ayrı format çekmek istemiyorum.Bunun hafıza kartındaki bir virüsle alakası olabilir mi?Yani hafıza kartındaki eski bilgi belge ve uygulama kalıntıları ya da eskiden kalma virüsler buna sebep oluyor olabilir mi?Android 4xx-5xx konusunda tecrübem yok ben Anroid 2.3.6 dan sonra root rom bilmem ne işleriyle uğraşmayı bıraktım.WP'ye geçtim.Sizlerden ricam sizde de Google Play de sıkıntı oluyor mu?Yoksa daha önce başınıza böyle bir hadise geldi mi?Çözümü var mı?Cevaplarınızı bekliyorum...

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu basligin aynisi acildi oradan takip edebilirsin

• Göremedim ondan açtım

• Bende de aynı sorun var sanırım sunucu kaynaklı arada oluyor ☺

• Arada değil bi haftadır hep böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.