Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - iPad 8.NESİL 32 GB - Sadece 3 kere şarj edildi Satın Al 17 Nisan 2023 00:33 1 1 SATILDI - iPad 8.NESİL 32 GB - Sadece 3 kere şarj edildi Hediye amaçlı almıştım, vermek kısmet olmadı. Uzun süre elimde bekledi, kullanırım diye paketinden açtım ama olduğu gibi yatıyor. Bu zamana 3 kere şarj ettim yani hiç kullanmadım denebilir.Faturalı ve 12.05.2024 tarihine kadar Apple Türkiye garantilidir.Model: MYL92TU/AYanında sıfır derimsi kılıf ,3 adet temperli kaliteli ekran koruyucu ve orjinal şarj aleti ile beraber vereceğim.İstanbul içi elden satılıktır, Apple hesabımdan çıkış alıp sorunsuz bir şekilde teslim edeceğim.Pazarlık ve takas yoktur.Fiyat: 6000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Mi 6 - 6 / 128 GB Model Temiz ALINIK - GT630 1GB- 2GB Ekran Kartı SATILDI - Company of Heroes™ 3 SATILDI - Last of Us Part I AMD Kodu