Şimdi Ara

Ipad Air 2 hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim, bir dönemde yüzlerce makale okumak zorundayım. Çıktısı fotokopisi derken hem pahalı oluyor hem de o kadar sayfayı taşıyamıyorum. Dizüstü bilgisayar da ağır, her gittiğim yere götüremiyorum. Ipad Air 2'yi almayı düşünüyorum, ama daha önce iOS sistemli bir ürünü kullanmadım. En çok PDF ve Word'u kullanacağım, sizce zorluk yaşar mıyım? Ve yeni çıkan bir ürün değil Air 2, sizce hala alınabilecek bir ürün mü?

++ Ipad Pro 9,7'yi de düşünüyorum ama gereksiz diyenler de var. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrfa -- 1 Ağustos 2016; 17:47:33 >

• Hocam ben de üniversite okuyorum ipad air 2 hala kullanılabilir bir cihaz ve gayet güzel.ben de almayı düşünüyorum ama android mi alsam yoksa ios mu alsam bilemedim.

Android seçme seçme sebebim arttırılabilir bellek çünkü ders videoları hocaların ses kayıtları ders notları derken baya yer kaplayacak ayrıca kolay dosya aktarımı da cabası.

İos seçme sebebim androidli cihazdan beni daha uzun süre götürecek donma kasma derdi yok.

Gerçekten yardımcı olacak varsa ben de tavsiye alabilirim.Üniversitede kullananlar varsa özellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad air2 donanım olarak yeterli ancak pro 9.7de 32gb hafıza ile başlıyor olman ve kalem teknolojisi olması çok büyük özellik bence. Telefonda 16gb yetebiliyor ama tablette gerek oyun, uygulama, fotoğraf, notların fazlalığıyla 16gb yetmeyecektir. 64gb air2 alacaksanız uygun fiyata kalemde kullanmayacaksanız tercih edilir ama 64gb air2 ve 9.7 arasındada öyle fiyat farkları yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

ipad air2 donanım olarak yeterli ancak pro 9.7de 32gb hafıza ile başlıyor olman ve kalem teknolojisi olması çok büyük özellik bence. Telefonda 16gb yetebiliyor ama tablette gerek oyun, uygulama, fotoğraf, notların fazlalığıyla 16gb yetmeyecektir. 64gb air2 alacaksanız uygun fiyata kalemde kullanmayacaksanız tercih edilir ama 64gb air2 ve 9.7 arasındada öyle fiyat farkları yok

Açıkçası bu tip cihazlardaki kalem vb. aygıtları grafiker/grafik tasarımcısı olmadığım için pek gerekli görmüyorum. Kalem kağıt rules :)
    Ama benim de aklıma 16gb air2'nin bana yetmeyeceği, 64gb versiyonunda dediğiniz gibi 32gb ipad pro'dan çok da fazla farkının olmayacağını düşünüyorum.. Kafam karışık açıkçası, karar verdiğim an Apple Store'dan siparişi vereceğim ama gb meselesi kafamı kurcalıyor.

• Ders için kullanacaksanız kalemi çok rahatlık sağlayacaktır bence, çantada ağırlık yapan defter taşımaya gerek yok. 16gb alırsanız sandisk ixpand var onlardanda alabilirsiniz ama cihazın kendisi gibi olmaz tabi ki. Bence pro 9.7 alın durumunuz varsa benim pro 9.7de şuan pdf filan olmamasına rağmen 7gb boş yer var mesela

• Maddi açıdan herhangi bir problem yok, hangisini beğenirsem. Apple Store Online da eğitim indirimi var, hem Air 2 hem Pro Teknosa-Mediamarkt lardan daha ucuza geliyor. Sizce Apple Store Online dan satın alsam problem olur mu?

• Olmaz hocam alınabilecek en mantıklı yer kendi mağazası hariç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme-

Air 2 64 GB aldım dün, bugün ups ile 14.30 civarında eve ulaşmış. Henüz inceleme fırsatım olmadı.
  • Kullanım amacına göre iPad Mini 1 bile alabilirsin. Eğitim için kullanacağını söylemişsin, bunun için yeterli olacaktır sana.

Kullanımı ve arayüzü kolay. IOS bence Android'e göre daha kolay ve kullanışlı.
  • Air 2 çok iyi bir cihaz 1.5 senedir kullanıyorum gerek okulda gerek evde çok memnunum. iOS 10 ile de denedim iyi bir yazılım geliyor 9'dan daha hızlı çalışacak gibi, onla birlikte zirvesine ulaşacak bu alet ondan sonraki yazılımlarda düşüşe geçer bence. 10'dan sonra güncellemediğiniz sürece bozulana kadar götürür sizi tatmin edici bir performans ile, güle güle kullanın şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 5 Ağustos 2016; 16:47:00 >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Air 2 aldım yukarıda mesajda da yazmıştım :) Güncelleme ve güncel teknoloji açısından Air 2yi tercih ettim, Pro israf olurdu, Minileri de düşünmedim pek.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Bunları duyduğuma sevindim çünkü güncellemelerden endişe ediyordum açıkçası, her gün yeni bir cihaz da alamayacağıma göre uzun süre idare edebilecek olması iyi bir şey. Teşekkürler
  • Hayırlı olsun şimdiden, eğitim hayatında bol şanslar.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Sağol, teşekkürler
  • bende sırf ebook ve ders slaytları için air 2 almıştım şu an bunlar için hala en mantıklısı 64 gb lik air 2 kaleme cidden 1 kere bile ihtiyaç duymadım not alacağın zaman zaten her türlü klavye hızlı oluyor kalemle notun derli toplu olmuyo
  • Cidden kalem düşünmüyosanız en mantıklısını yapmışsınız, air2 güzel cihaz. 64 te mantıklı 👍🏻

• Ben de ipad almayi dusunuyorum fakat tez yazmak ipad de ne kadar mumkun olur bilemedigim icin kararsizim. Sizce almali miyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de pro 9.7 ve air 2 arasındayım. Akademik ve günlük işler için yorumlarınızı yazar mısınız? Teşekkürler.
  • alınır tabiki,zamanı henüz geçmiş bir cihaz değil,yıllarca kullanılabilir rahatlıkla.

• Selamlar, 4 Ağustos 09.30 civarı Apple Store Online dan siparişi verdim. Ups kargoyla 5 Ağustos 14.30ta elime ulaştı. Açıkçası teknoloji alışverişinde bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum, her ne kadar teslimat yarın deseler de kesin haftaya kalır diye düşünüyordum ama düşündüğüm başıma gelmedi. Kalem ve klavye gibi özelliklerden bi ara iPad Pro düşünüyordum. Ama iPad Air de değil kalem kablosuz klavyeye bile ihtiyacım kalmadı. Öncelikle klavyesi hızlı yazmak, derste not tutmak için çok ideal. Masaüstü bilgisayardan daha hızlı yazıyorum tablette :) Bu zamana kadar iOS zor, android den şaşma diyenleri dinlemiştim. Keşke dinlemeseymişim, bana iOS daha basit ve kullanıcı dostu geldi. Word, PowerPoint, pdf açamazsın sıkıntı yaşarsın falan diyorlardı. Elime aldığım an dediğim uygulamaları kolayca yükledim ve özellikle benim gibi öğrenciler için Wordde bi şeyler yazarken internette gezinmek veya başka bi pdf dosyası açmak büyük kolaylık oldu. En sevdiğim özelliği çoklu pencere oldu diyebilirim. Pil açısından 10 saat deneme fırsatım olmadı ama çok yoğun işler yapılmadığı sürece akşama kadar dayanır sanki.

Yalnızca şimdilik kafama takılan şey hoparlör oldu. Kulaklık takmadan salt hoparlörle bir şeyler dinlediğinizde cihaz patlayacakmış gibi titriyor. Özellikle baslar cihaza çok baskı yapıyor, bikaç sitede benzer şikayetlere rastladım. Çok aşırı önemli değil, zaten kulaklıkla müzik dinliyorum çoğunlukla ama elime ilk aldığımda cihaz patlayacak zannettim,

Şimdilik deneyimlerim bunlar, teknolojiden pek anlamayan biri olarak yorumlarımı paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrfa -- 7 Ağustos 2016; 19:41:44 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.