Şimdi Ara

iPad Air 2'nin İşlemcisinin Görselleri Sızdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesil iPad Air’in tanıtımına kısa bir süre kala, ortaya yine sızıntı haberler çıkmaya devam ediyor. Logic board’un fotoğraflarına bakacak olduğumuzda, iPad Air 2’nin çok daha güçlü bir işlemciyle gelebileceğini söyleyebiliriz.

Tayvanlı bir Apple fan sitesinde çıkan görsel, iPad Air 2 ile ilgili önemli ipuçlarını ortaya çıkarıyor. Eğer bu fotoğraf gerçeği yansıtıyorsa iPad Air’de, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta yer alan A8 işlemcinin güçlendirilmiş ikinci bir versiyonu kullanılacak.

Görsele baktığımızda cihazın 1 GB’mi yoksa 2 GB RAM’e mi sahip olduğunu söylemek biraz güç. İkisinin arasındaki ayrımın yapılabilecek karakterlerinin tamamını çözmek pek mümkün görünmüyor; fakat genel kanı RAM’in 2 GB’a yükseltilmiş olacağı yönünde.

Sızan görselde Hynix markasını taşıyan depolama çözümleri de dikkat çekiyor. Buradan anlaşılacağı üzere iPad Air 2, 16 GB depolama alanı ile gelecek. Ayrıca iPhone 6’da olduğu gibi 16’dan sonra 32 GB seçeneği atlanıp 64 GB ve 128 GB seçenekleriyle kullanıcılara sunulabilir. Yeni cihazla ilgili tüm detaylara, yarın saat 20.00’deki tanıtımla birlikte ulaşacağız.

KAYNAK: WEBTEKNO.COM
     iPad Air 2'nin İşlemcisinin Görselleri Sızdı.

• iPad 2'den Air 2'ye geçince gözüm gönlüm performans görecek demek ki. Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

iPad 2'den Air 2'ye geçince gözüm gönlüm performans görecek demek ki. Merakla bekliyorum.

ipad 2 de zamanının kralıydı.. hala da kullanılabilir. ama air 2 den çok şey bekliyorum bir kaç ay sonra almayı planlıyorum..
  • valla iPad 2 hala 7.1.2 ile canavar gibi çalışıyor. hala efsane ama artık değiştirme zamanı geldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPadler kolay kolay eskimediğinden kullanıma bağlı olarak değişim ihtiyacı hissedilir genelde ki iPad 1 kullanan maillerini alan gönderen kişi biliyorum iPad kullanım amacı bu ve 1 bile işini görüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.