Şimdi Ara

ipad air 2 video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ipad air 2 de video izlerken altta ve ustte siyah bosluklar oluyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor. özellikle 1080p video actigimda siyahliklar daha da buyuyor ve neredeyse telefon genisliginde video anca izleyebiliyorum. Bunun bir cozumu var mi video kalitesini bozmadan. Ayrica macbooklarda da bu ekran orani sıkıntısı var mi?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Torsades De Pointes

arkadaslar ipad air 2 de video izlerken altta ve ustte siyah bosluklar oluyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor. özellikle 1080p video actigimda siyahliklar daha da buyuyor ve neredeyse telefon genisliginde video anca izleyebiliyorum. Bunun bir cozumu var mi video kalitesini bozmadan. Ayrica macbooklarda da bu ekran orani sıkıntısı var mi?
    Tesekkurler.

Bu sorun ipadin çözünürlüğünün 1080pden baya yüksek olmasından kaynaklanıyor hocam çözümü var mı bilmiyorum

• 480 ve 720p de daha buyuk izleyebiliyorum ama? Ayrica macbooklarda da boyle sorun var mi yoksa tam ekran oluyor mu?

• Bu bir sorun değil ekran formatından kaynaklanıyor. iPad'in ekran formatı 4:3'tür. 1080p videoların ise 16:9. Bu nedenle o siyah boşluklar oluşur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.