Şimdi Ara

iPad Air 2 vs IPad Air (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Mini 2 den Air 2 ye neden geçtiniz acaba?
    Performans açısından mı,
    Ekran küçük mü geldi,
    Kapalı mekan mı, açık mekan mı kullanıyorsunuz?
    Vs
    Serviste işe giderken kullanım için mini cazip geliyor ama air de performans açısından iOS 8 için şart gibi
    Ikilem var bende
    Görüşleriniz önemli,
    Air 1 kullandım ama dışarıda falan kullanışlı olmaz gibi geliyor büyük ekranı taşımak
    Phablet ile herşeyi yapanları görünce mini ekranı yayla gelir herhalde
    Bende önceden 7" tablet vardı ve onun ekranı net için küçüktü ve keyifli olmuyordu. Air ile bilgisayar gibi. Mini nasıl mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 15 Kasım 2014; 11:20:10 >
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Mini 2'yi ilk aldıgım zaman daha cok taşıma derdim olmasın daha mobil bir cihaz diye almıştım, gerçektende air serisine göre mükemmel bir kullanım kolaylıgı ve zevki var. 1 seneye yakın kullandım ama ayda en fazla 2 kere dışarıya çıkarmışımdır cihazı. Mini3 air2 ile aynı donanıma sahip olsaydı hiç düşünmeden alırdım ki zaten mini3 lansmanı sırasında mini2 ile farkı olmadıgını görünce hemen gidip mini2 siparişi verdim. İos8 ile performansın bir nebze düşmüş olması ve o sıra spekülasyon haline gelen air2 ram ve işlemci detayları gün yüzüne cıkınca hiç durmayıp sadece donanım hatrına mobiliteden vazgeçtim. Şuan iyiki böyle yapmışım diyorum ama seneye mini4 daha iyi bir donanımla yada şuanki air2 donanımıyla gelirse gider hemen air2'yi satıp mini4 alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mini 2 iOS 8 olunca yavaşlıyor deniyor. Mini 3 de mi yavaş o zaman? Yeni çıkan cihazın bir sene önce çıkan cihazdan daha yavaş olması garip olur eğer öyle ise.
    Aksi durumda mini 3te takılma yoksa miniR ve Air1 ile de takılmamalı cihaz 8'de
    Yavaştan kastım menüler arası geçiş, safari vs. Büyük oyunlar hariç

Mini2 sahipleri pek kabullenmek istemiyor ama ios7'deki stabilite 8 ile uçup gitti 8.1 ile toparlar gibi oldu ama hala can sıkıcı durumda..
    Mini3 zaten işlemci olarak aynı ama işlemci saat hızı olarak 0,1 ghz'lik bir artış var air2'deki bonkörlük mini3'de cimrilik olarak dönmüş durumda bu yüzden mini2 ve mini3 ios8 performansı aynı desek yanlış olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, forumda iPad Air mı, iPad Air 2 mi? Başlıklı bir konu açmak üzereydim ki bu konuyla karşılaştım. iPad 2'yi upgrade edeceğimden 2 model arasında kararsız kaldım. Air 1 fiyat bakımından iyi ve Air 2 ile çok spesifikasyon farkı yok gibi. Ya da ben mi öyle düşünüyorum, kullanan arkadaşların yorumlarını almak isterim... Teşekkürler
    Gerçi 8 çıktı, peşine 8.1 geldi. Bunu eski cihaz değil, yeni çıkanlar için yapmak zorunda kaldılar. Birçok problem oldu. Esaslı bir güncelleme gelmesi lazım bana göre. Metal dışında bariz bir fark yok çünkü görünüşte. 8 de olup, 7'de olmayan kayda değer ne var sizin gördüğünüz?

• O.Beverly kullanıcısına yanıt
    Ne amaçla kullanılacağına bağlı. Temel işler için, son çıkan 3b oyun oynamam derseniz ve 8'e güncellemezseniz 1 uygun fiyatlı.

Hocam Sketchbook gibi çizim yazılımları kullanıyorum genelde. Oyun olarak da fazla performans gerektiren oyunlar oynamıyorum ancak çizim yaparken renderın iyi olması gerekiyor. Bu yüzden iPad Air 2 de karar kıldım. Aradaki 280 Liralık farka da değeceğini düşünüyorum. Yanıt için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.