Şimdi Ara

iPad air 3 ve apple pencil 1.nesil (2900 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 iPad air 3 ve apple pencil 1.nesil (2900 tl)
    Merhaba

Cihaz mdm kayıtlıdır neredeyse 1 yıldır kullanıyorum bende 2. el aldım. Aldığım zaman yine mdm kayıtlıydı her şeyiyle sorunsuz kullandım. Cihazı sıfırlamadığınız sürece versiyon güncellmesinde mdm etkinleştirmesi istemiyor hatta IpadOS 15 betaya sonra da nihai sürüme geçince bile istemedi. Ben sadece şimdi sattığım için sıfırladım ilk aldığımda ipadOS 14 dü iPadOS 15 için mdm etkinleştirme yazılımını da satın aldım ebay 3.5 dolara açtırılıyor. bende bilgilerini satın alacak kişiyede verecem IpadOS 15 istediği kadar açtırabilir IpadOS 16 alınca sadece 3.5 dolar tekrar ödeme yapacak 15 dk içinde açtılar alacak kişiye yine bilgi verecem. Şarj aleti ve kutusu yok bu yüzden ucuz fiyata veriyorum. Yanında 3 adet kılıf hediye verecem. Ekranını çizim yapıldığında kağıda çizim yapar hissiyatı ve koruma sağlanması için PaperLike koruyucu kaplıdır.

Pencil 1. nesildir 2022 Mayısta garantisi bitiyor. Tertemiz kutulu faturalıdır yedek uç ve şarj konektörü hiç açılmamış.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/19987/3b02b736-3539-4061-9118-f0ea25c7d0c9.jpeg[/simage

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Ekim 2021 Satıldığı Şehir : Van Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.