Şimdi Ara

İpad Air 32gb mı Air 2 16 gb mı alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1200-1400 arasında bütçe var çok kararsız kaldım.şimdi air 2' yi daha çok istiyorum fakat 16 gb bana yetmez 64 gb ise bütçe yetmiyor.siz olsanız ne yaparsınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında air çok iyi ama air 2 kesinlikle mükemmel ben olsam air 2 alır video müzik filan internetten izler yada dinlerdim 2 - 3 tane büyük oyun harika olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekle çok az daha derim. mart ayına doğru fiyatlar düşer, yeni ipad gelecek.
  • Air 3 mü gelecek hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg legend

Air 3 mü gelecek hocam?

Hayır İpad 5'in Gelmesi Bekleniyor Air 2 ye A8 Vermek Yerine A8x Verdi Demek ki İpad 5 A9 Olabilir Ayrıca 2GB Ram Koyabilir Air 2 de ki gibi Touch ıd de Koyucaktır Böylece İkisi Aşağı Yukarı Eşit Gibi Olucağı İçin ikisi Arasında Yarış Olucaktır O Zaman Fiyatlar Az Çok Değişir Gibi Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzafferste -- 7 Ocak 2015; 13:10:38 >

• O yorumu beğenmeyen arkadaşım sence nasıl olucak ?
  • Para biriktirirebilirim diyorsan air 2 64 al , biriktiremem diyorsan air al

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

quote:

Air 3 mü gelecek hocam?

Hayır İpad 5'in Gelmesi Bekleniyor Air 2 ye A8 Vermek Yerine A8x Verdi Demek ki İpad 5 A9 Olabilir Ayrıca 2GB Ram Koyabilir Air 2 de ki gibi Touch ıd de Koyucaktır Böylece İkisi Aşağı Yukarı Eşit Gibi Olucağı İçin ikisi Arasında Yarış Olucaktır O Zaman Fiyatlar Az Çok Değişir Gibi Geliyor

Saçma birşey demişsin. iPad 5 neden tanıtsın Apple. Martta tanıtmaz ekimde tanıtır anca iPad Air 2 gayet iyi bir cihaz ancak depolamada 16 gb yetersiz kalabilir.

• quote:

quote:

Air 3 mü gelecek hocam?

İpad Pro gelecekmiş sanırım donanımsal olarak pek bir fikrim yok ama 12,4 inch ekranı olacak söylentisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleosin T -- 7 Ocak 2015; 13:42:05 >

• Artık air almak çok mantıklı değil bence. Tabii ki alınabilir ancak air 2'nin 2gb ram ile geldiğini hatırlatmak isterim. Bu demek oluyorki bundan sonra yapılacak oyunlar ve uygulamalar 2gb ram için yapılacak. Kısa zaman içerisinde ekranda 2 uygulamayı aynı anda kullanabilme özelliği gelecek. Bu özellik 2 gb ram ile çok stabil çalışır. 1 gb ram ile çalışmayabilir bile yada çoğu özelliğini kısarak bu özelliğini verebilirler 1 gb ram için. Air 2 çıkmışken ve 2 gb ram varken daha önceki modelleri pek düşünmemek lazım bence. Air 2 64 gb müthiş olur. 16 gb yeterli olmaz. Benim fikrim bu yönde.
    Çok aceleci olmayın, biraz daha para ekleyip 64 gb Air 2 aldığınızda kesinlikle çok memnun kalacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Ocak 2015; 13:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Artık air almak çok mantıklı değil bence. Tabii ki alınabilir ancak air 2'nin 2gb ram ile geldiğini hatırlatmak isterim. Bu demek oluyorki bundan sonra yapılacak oyunlar ve uygulamalar 2gb ram için yapılacak. Kısa zaman içerisinde ekranda 2 uygulamayı aynı anda kullanabilme özelliği gelecek. Bu özellik 2 gb ram ile çok stabil çalışır. 1 gb ram ile çalışmayabilir bile yada çoğu özelliğini kısarak bu özelliğini verebilirler 1 gb ram için. Air 2 çıkmışken ve 2 gb ram varken daha önceki modelleri pek düşünmemek lazım bence. Air 2 64 gb müthiş olur. 16 gb yeterli olmaz. Benim fikrim bu yönde.
    Çok aceleci olmayın, biraz daha para ekleyip 64 gb Air 2 aldığınızda kesinlikle çok memnun kalacaksınız.

Teşekkürler

• Bütçemi zorlayarak air 2 64 gb almaya karar verdim biraz araştırmayla app Store'da öğrenci indirimiyle 1650 liraya geliyor.Acaba aynı indirim pupa mağazalarında da varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheffield Wednesday

quote:

quote:

Air 3 mü gelecek hocam?

Saçma birşey demişsin. iPad 5 neden tanıtsın Apple. Martta tanıtmaz ekimde tanıtır anca iPad Air 2 gayet iyi bir cihaz ancak depolamada 16 gb yetersiz kalabilir.

Çünkü 4 Çıkalı Uzun Bir Zaman Oldu Bildiğin Gibi İpad 2,3,4 Bunların Ekran Kenarlıkları Biraz daha Kalın 4. Nesile Kadar Böyle Gelmiş Bence 5 Gelir İpad Air 2 Şuan Piyasada ki En İyi Cihaz Ama Apple Çıtayı Yükseltmişken Düşük Bişey Yapmaz Yakın Özellikte Olur Bu Yüzden Söyledim Yukarı da Arkadaş 12 inc Olanı Çıkıcak Demiş Evet Doğrudur Çünkü Kasa Görüntüleri de Sızdı Ama Apple Mart Ayında Tek Cihaz Tanıtmayacağına Ve İphone'u da Ekim de Tanıttığına Göre İki Seçenek Var Ya İpad 5 Yada İpod 6.nesil Sonuçta İpad Air 2 İle Mini3 Aynı Konferans da Tanıtıldı Haksız mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzafferste -- 7 Ocak 2015; 14:31:24 >

• quote:

Bütçemi zorlayarak air 2 64 gb almaya karar verdim biraz araştırmayla app Store'da öğrenci indirimiyle 1650 liraya geliyor.Acaba aynı indirim pupa mağazalarında da varmıdır?

kart indirimiyle de oluyor bazen araştırırsan bulabilirsin sanırım illa ki apple mağazasından almak zorunda değilsin
  • quote:

Bütçemi zorlayarak air 2 64 gb almaya karar verdim biraz araştırmayla app Store'da öğrenci indirimiyle 1650 liraya geliyor.Acaba aynı indirim pupa mağazalarında da varmıdır?

Apple Online Store aldıysa iyi olur. Cihazı herhangi sıkıntısı varsa 14 gün içine iade hakkı var ve değişim veya para iade yapılır. Kafa rahat olur..

Öğrenci indirimli olan iPad Air 2 64 GB+Wifi ( 1.659,84 TL Başlangıç fiyatı: 184,43 TL x 9 aya kadar taksit veya 1.593,45 TL havale fiyatı )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sheffield Wednesday

quote:

quote:

Air 3 mü gelecek hocam?

Çünkü 4 Çıkalı Uzun Bir Zaman Oldu Bildiğin Gibi İpad 2,3,4 Bunların Ekran Kenarlıkları Biraz daha Kalın 4. Nesile Kadar Böyle Gelmiş Bence 5 Gelir İpad Air 2 Şuan Piyasada ki En İyi Cihaz Ama Apple Çıtayı Yükseltmişken Düşük Bişey Yapmaz Yakın Özellikte Olur Bu Yüzden Söyledim Yukarı da Arkadaş 12 inc Olanı Çıkıcak Demiş Evet Doğrudur Çünkü Kasa Görüntüleri de Sızdı Ama Apple Mart Ayında Tek Cihaz Tanıtmayacağına Ve İphone'u da Ekim de Tanıttığına Göre İki Seçenek Var Ya İpad 5 Yada İpod 6.nesil Sonuçta İpad Air 2 İle Mini3 Aynı Konferans da Tanıtıldı Haksız mıyım ?

Haksızsın çünkü Apple iPhone Eylül'de tanıtır iPadleride Ekimde tanıtır. iPad Pro gelebilir ona lafım yok ancak 9.7'' iPad 5 martta tanıtılmaz. iPad 4ün devamı zaten iPad Air adamlar kenarları ince yapmak için bi bir takla atıyor sen Kalkıp yeniden kenarları daha kalınlaştıracak diyorsun. Apple Air serisine geçeli 2 yıl oldu.

• Air 2 kullanıyorum öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beruby ile birleştirirsen %2'de geri ödeme alırsın.

• En iyi kararı vermişsin, bende Air 2 64 GB WI-FI Gold aldım, çok memnunum eğer aklında takılan sorular olursa sorabilirsin yanıtlamaya hazırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portley

En iyi kararı vermişsin, bende Air 2 64 GB WI-FI Gold aldım, çok memnunum eğer aklında takılan sorular olursa sorabilirsin yanıtlamaya hazırım.

YALANA GEL, seni iphone 6 plus 128 gb konundan hatırladım. Hani inceleme, beyler yaşı 15-17 arası Edirnede oturuyor hemen karşı komşum. Trollük yapıyor aklınca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.