Şimdi Ara

İpad Air 32gb mı Air 2 16 gb mı alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zaloazabala

quote:

Orijinalden alıntı: Portley

En iyi kararı vermişsin, bende Air 2 64 GB WI-FI Gold aldım, çok memnunum eğer aklında takılan sorular olursa sorabilirsin yanıtlamaya hazırım.

YALANA GEL, seni iphone 6 plus 128 gb konundan hatırladım. Hani inceleme, beyler yaşı 15-17 arası Edirnede oturuyor hemen karşı komşum. Trollük yapıyor aklınca.

Tamam.

lol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaloazabala

quote:

En iyi kararı vermişsin, bende Air 2 64 GB WI-FI Gold aldım, çok memnunum eğer aklında takılan sorular olursa sorabilirsin yanıtlamaya hazırım.

YALANA GEL, seni iphone 6 plus 128 gb konundan hatırladım. Hani inceleme, beyler yaşı 15-17 arası Edirnede oturuyor hemen karşı komşum. Trollük yapıyor aklınca.

Tamam.

lol

Görgüsüz bide hava atıyor sahip olmadığı ürünlerle.

• Elimde air2-air-mini2 var

Dostum air 2 ve air arasında kullanım farkı şuan yok 1-2 yıla cıkacak ram farkı ortaya
    Airin şarjı biraz daha uzun gidiyor

Sen dersenki resimleri videoları pcemde saklarım oynadıgım oyunlarıda bitirince silerim 16 baana yeter ve uzun zaman kullanacaksan git air 2 al
    Ama eğer 16 yetmez film atarım resimler tabletimde bulunsun felan air al

İkiside seni üzmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air i ciktigindan beri kullaniyorum 1 yili gecti. Ram sorunu cok fazla her uygulama hizli calisiyor ama tek basina calisabiliyor safari 2 sayfa birlikte acip tutamiyor safari acikken twitter a bakiyim diyorsun donuste kesin bastan yuklemek zorunda kaliyor. Twitterdan ornek olarak instagram linkine tikliyorsun tarayicida aciyor eski resimlere dogru inince ram yetmedigi icin uygulama cokuyor kisaca ram sorunu fazlaca var. Benzer sorunlar iphone 6 imda da var. Kesinlikle air2 almalisin ama 16 lik alma acele etme ve 64 luk al. 2 gb ram onemli bir arti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ürünlerinin fiyatı pek düşmüyor. 4yıl önceki ürünü hala 500 600 tl.Yeni ipad air 12' ekranlı olacak gerek yok. Ayrıca kapasiteye bakma fazla. Air 2 kullanıyorum 16gb versiyon. Bir firma ipad için micro sd kart üretiyor onu alır kullanırsınız. Veya 5gb hediye icloud kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 9 Ocak 2015; 17:59:22 >
  • Bence iPad Air 2 16 GB alıp yanına seagetin 1 Tb lik wireless hdd al derim ama yine masraflı olacak. 64 gb alacağın fiyata 1 tb kullanmış olacaksın. ürün için aşağıda linke bakaiblirsin

http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-wireless-plus-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk-stck1000200/productDetails.aspx?productId=bd303065&categoryId=100225&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.tasinabilir-disk&gclid=CjwKEAiAlb6lBRCBw4jC-bb3uykSJAB55Ti9rQIa1LJO3cDTWxe_GO_fnTds6P2RK5oSx5YEY8q_bBoCg2rw_wcB

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg legend

Air 3 mü gelecek hocam?

bu düşünce hastalık hocam takılma oralara ipad air 2 bile daha yeni piyasaya çıktı. bunun sonu yok. 3 gelicek bu sefer air 2 mi 3 mü diye düşüneceksin ee ekim ayındada ipad pro falan gelicekmiş kalem olabilir diyorlar. anlayacağın bu işin sonu yok. apple ürünlerinide ömürlük olarak düşünme. bi kaç yıl kullan sat yenisini al. zaten fazla zarar ettirmiyorlar. ipad 2 bile 750 tl. benim gibi yap bence. apple ürünlerinin en son çıkanı alınmaz (zengin değilsen). bir öncekini tercih et. bi kaç nesil sonra satar yenisini alırsın. şuan air 1 16 gb ler 1000 küsür tl. 3 yıl sonra fiyatı kaça düşebilir ki? çok zarar etmeden satar yenisini alırsın. ama şuan air 2 16 gb lerin fiyatı 1200-1300 tl arası. yeni ipad çıkınca kafadan 200-300 tl düşecek. ama air 1 lerin fiyatı çok düşmeyecek. anlatabildim mi?

ipad air 1 al bence. air 3 çıkınca air 2 alırsın. böyle git.

aralarında kullanmada hissettirir bi fark yok. karşıma ikisini koysalar anlamam heralde. çalıştırmadığı bişey yok. kasma v.s yok zaten apple dan bahsediyoruz.

air 1 alıcaksan vatana falan bak stokları elden çıkarmak için bayağı indirimli veriyorlar. ama acele et air 1 ler biter yakında. ben 1099 tl ye almıştım air 1 16 gb yi vatandan.

• Air 3 air 4 çıksa ne yazar ilk ipad bile şimdiki oyunları kaldırıyor bu kadar takılmayın ipad pro versiyon çok kaba olacak gerek yok air2 fazlasıyla yetecektir sizlere. Ipad tablet kibar ve taşınabilir olmalıdır

• arkadaşlar ögrenci inidrimli ipad ' i apple sitesinden nasıl alıyoruz ?
  • İpad çok saçma git notebook al veya akıllı telefonun yoksa büyük ekranlı akıllı telefon al

• ipad air 1 32 gb işini görür 2 gb ram iyidir ama böyle cihazlarda çok ilerisi düşünülerek (birkaç yıl) yatırım yapılmaz şimdi iyisini alırım uzun süre kullanırım mantıgı ipad iphone gibi şeylerde geçerli değil bilgisayar işlemci üretimi vs. Sınıra dayandı ama mobil platform çok hızlı değişiyor süreki yeni teknolojiler kısa sürede çıkıyor eskisi biksç yılda çöp oluyor mac alacak olsan neyse onu icabında 5 sene bile kullanırsın ama ipad öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 14 Ocak 2015; 23:00:34 >
  • Apple Store TR ' den ipad Air 2 64 GB Space Greey aldım arkadaşlar

Öğrenci indirimi + havale 1.593,45 TL

şu an kargoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Apple Store TR ' den ipad Air 2 64 GB Space Greey aldım arkadaşlar

Öğrenci indirimi + havale 1.593,45 TL

şu an kargoda

Hayırlı olsun hocam.

• quote:

1200-1400 arasında bütçe var çok kararsız kaldım.şimdi air 2' yi daha çok istiyorum fakat 16 gb bana yetmez 64 gb ise bütçe yetmiyor.siz olsanız ne yaparsınız ?

Hocam neyde karar kıldınız. Aldınız mı? Ben de aynı çelişkideyim şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

quote:

1200-1400 arasında bütçe var çok kararsız kaldım.şimdi air 2' yi daha çok istiyorum fakat 16 gb bana yetmez 64 gb ise bütçe yetmiyor.siz olsanız ne yaparsınız ?

Açıkçası biraz fiyatların düşmesini bekliyorum seçenekler arasına galaxy tab s' İ de aldım 3 ü arasında karar vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleosin T -- 15 Ocak 2015; 22:14:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

quote:

Açıkçası biraz fiyatların düşmesini bekliyorum seçenekler arasına galaxy tab s' İ de aldım 3 ü arasında karar vereceğim

Fiyatlar düşecek derken artmasın hocam ek vergi Yüzünden. Ikinci el fiyatları düşer ANCA

• Hocam aleti ne iş.için kullanacağınıza bakıyor. Ne için kullanacağınızı söylerseniz daha net yardımcı olabiliriz.

• Yeni cikacak ipad in adinin ipad5 olacagi kesin bilgi mi ? Air zaten 5. Nesil degil miydi? Air 2 de 6. nesil diye biliyorum ben. Yeni ipad ve iphone hangi ay tanitilacak?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.