Şimdi Ara

iPad Air Battery Cycle Count

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPad Air'imin battery cycle count'u 49. Sizce normal mi? Sizin değerleriniz nedir?

• Normal degil birader, cihazın şarjı bitince sakın doldurma yoksa o rakam artar. Maazallah sonra çok şarj etmişsin diye satamazsın elinde kalır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Normal degil birader, cihazın şarjı bitince sakın doldurma yoksa o rakam artar. Maazallah sonra çok şarj etmişsin diye satamazsın elinde kalır..

Cihazı ikinci el aldım. Onun değerlerini söylüyorum. Bilip bilmeden konuşma.
  • tükrük kullanıcısına yanıt
    Bu 49 Defa sarj olmuş demek . Yani sıfır gibi bi bataryaya sahip demek. Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In-Time

Bu 49 Defa sarj olmuş demek . Yani sıfır gibi bi bataryaya sahip demek. Hayırlı olsun

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In-Time

Bu rakamı nasıl Öğrenebilirim ?
  • muzafferste kullanıcısına yanıt
    Jailbreak yapıp battery life adlı bir uygulama var. O veriyor detaylı bilgiyi. Cydia üzerinden. Jailbrek yapmak istemezsenizwww.icopybot.com sitesindeki program veriyor. Ama ben iTunes üzerindeki ayarları yapmama rağmen çalıştıramadım. Yani temel iPad bilgisi vermesinin ötesine gitmedi.

İkinci el iphone, ipad, ipod alınca zaten factory reset yapacaksınız. Size tavsiyem bir kere jailbreak yapıp cycle count'u öğrenin (Bence en önemli şey). Sonra sıfırdan yazılımı kurun, rahat rahat kullanın. @muzafferste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    gıcır gıcır bir ipad'in olmuş :) hayırlı olsun. 49 kere şarj edilmiş ise ortalama 1.5 ay kullanılmış demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

gıcır gıcır bir ipad'in olmuş :) hayırlı olsun. 49 kere şarj edilmiş ise ortalama 1.5 ay kullanılmış demektir.

Teşekkürler. Sizin değerler nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bende ipad mini 2 var daha şarj döngüsü 40larda yeni :) bir de 5s var o da geçen mayısda aldım 280 küsür döngü oldu.. ikisi de sıfır cihazlar. güzel gidiyor şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

bende ipad mini 2 var daha şarj döngüsü 40larda yeni :) bir de 5s var o da geçen mayısda aldım 280 küsür döngü oldu.. ikisi de sıfır cihazlar. güzel gidiyor şimdilik :)

Ipad mini güzelmiş o zaman. İphone sahibi olmadım hiç. Yalnız ipad'i sifirladim, Safari'de takilirken her 3 dakikada yüzde 1 sarj gitti. Bu normal midir? Sonra tekrar sifirladim, şarja taktim öylece bıraktım. İos 8.1.2 yüklü. Kafam karıştı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.