Şimdi Ara

ipad air hızlıal 999 TL + 100 TL Worldpuan (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
5
Favori
27.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    android çöp

dememiş olmayayım da boşuna sallamış olmayın siz de giderayak.

not: bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bkz phoneclean ne siler ne silemez. bunun iosla androidle ne alakası var ne alakası yok
    http://www.iphoneyardim.net/topic/80073-phone-clean-iphone-sistem-temizlik-bakım/

Bağlantı: http://www.hizlial.com/apple-ipad-air-md788tua-97-16gb-tablet/10187175
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

android çöp

dememiş olmayayım da boşuna sallamış olmayın siz de giderayak.

not: bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bkz phoneclean ne siler ne silemez. bunun iosla androidle ne alakası var ne alakası yok
    http://www.iphoneyardim.net/topic/80073-phone-clean-iphone-sistem-temizlik-bakım/

Sizin gibiler öyle oluyor genelde olmayabilirsiniz o konuda haklısınız ancak işe yaramayan dosya çöp dosyadır. iOS sisteminde ise bunların çoğunu sistem çökme ve Log kayıtlarını hafızada tutması oluşturmaktadır. Bu uygulama da bunları silmektedir. Daha ilk postta yazıyor nesini anlayamadın? Istersen buraya da kopyalayayım:
    Phone Clean İphone Sistem Temizlik Bakım bu Program ile Telefonunuzda boşuna yer kaplayan dosyaları silin korkmayın hiç bir uygulamanız Silinmeyecek Deneyin
    DAha önceden Paylaşıldıysa kusura bakmayın böyle bir programa ihtiyacı olanlar vardır mutlaka

Program jB siz jb li fark etmez hertürlü çalışıyor bilip bilmeden kimse konuşmasın
    Program uygulamaların önbelleklerini siliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bağlantı: http://www.hizlial.com/apple-ipad-air-md788tua-97-16gb-tablet/10187175

• Batterx One kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One
    Phoneclean adlı uygulamayı bilgisayara yükledim sizin o çöp dediğiniz androidde en fazla 2 gb olan çöp dosya (n7'de) ipadimde 6,5 gb çıktı.( E tabi silinde gtanın kasması düzeldi ancak fruit ninjacı olan ben nasıl fruit ninjanın kasıldığını çözemedim. Hala da kasılıyor. Elimdeki tablet tabi Apple olmadığı(!) veya tablet olmadığındandır(!) sizin deyiminizle.) O kadar çöp ile kasılması normal vs. diyebilirsiniz ancak o kadar kasılmaz dediğiniz ve art niyetli gördüğünüz için beni, bana normal gelmiyor.

100. ama son kez;

1 - ben androide çöp nerede dedim.
    2 - androidden 2 gb iostan 6.5 gb çıkan verinin konumuzla ne alakası var, android cihazınızda girersiniz sitesine alışveriş yaparsın, iosa girer film izlersin safariden cacheler eşşek kadar filmi, ios ta daha büyük temp dosyası olmasının suçu neden iosun ya kardeşim şakamısın sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Mayıs 2014; 23:29:39 >

• quote:

quote:

Phoneclean adlı uygulamayı bilgisayara yükledim sizin o çöp dediğiniz androidde en fazla 2 gb olan çöp dosya (n7'de) ipadimde 6,5 gb çıktı.( E tabi silinde gtanın kasması düzeldi ancak fruit ninjacı olan ben nasıl fruit ninjanın kasıldığını çözemedim. Hala da kasılıyor. Elimdeki tablet tabi Apple olmadığı(!) veya tablet olmadığındandır(!) sizin deyiminizle.) O kadar çöp ile kasılması normal vs. diyebilirsiniz ancak o kadar kasılmaz dediğiniz ve art niyetli gördüğünüz için beni, bana normal gelmiyor.

100. ama son kez;

1 - ben androide çöp nerede dedim.
    2 - androidden 2 gb iostan 6.5 gb çıkan verinin konumuzla ne alakası var, android cihazınızda girersiniz sitesine alışveriş yaparsın, iosa girer film izlersin safariden cacheler eşşek kadar filmi, ios ta daha büyük temp dosyası olmasının suçu neden iosun ya kardeşim şakamısın sen.

Az önce yazdım dikkatlice okusaydın anlardın. Neyse yine yazayım. Sizin gibiler hep kendi kullandıkları cihazı över, diğer cihazları gömerler. Onun için öyle dedim ancak değilmişsin bak o konuda haklısın. Video izleme konusuna gelince. Şuana kadar sahip olduğum hiçbir android tablette ileri veya geri sarmada, videoları net üzerinden izlemede cachelemede hiçbir sorun yaşamadım. Cache silme veya temizlik yapma gereği de hissetmedim ancak iOS takip hem aleti yavaşlatıyor, hem de gb si ateş pahası olan depolanmamızı sömürüyor. Bunu anlattım. Burası sadece ikimizin konusu değil araya almak isteyen arkadaşlar da sorunu olup olmadığını elbet merak edecek. 293 tane uygulama yüklü olan n7mi görüp de kasmadığını fark eden ancak ipadimin kastığına şaşıran o kadar çok tanıdığım var ki.

Yaşadıklarınız bilinenlerin tersi, android 3 cihaz kullandım sony ion, htc one, samsung note 2, benim de deneyimlerim anlattıklarınızın tersi yönünde, burada size konuşmalarım sırasında hiç bir işletim sistemini kötülememe sebebim, konuyu dağıtmamak, yaptığım tek şey ios hakkında söylemlerinize yanıtlar vermek,

daha önce de konuşmalarımızı toparlamıştım tekrar toparlıyayım;

:)

a - sözünü ettiğiniz ios yazılım kapanma sebepleri ios uyumsuzluğu yazılımların, bunlar üretici güncellemeleri ile düzeltilir, ios a ait bir sorun değildir.
    b - önbellekleme uygulamaların sistem performansını arttırır sizin anlattığınız gibi yavaşlatmaz istisnai durumlar dışında, bahsettiğiniz yazılımla temizlik yapıp internette yavaşlama hisseden onlarca kullanıcı var attığım linkten de takip edebilirsiniz, sebebi budur. Bu önbellekleme jb siz 16-32 gblik ortalama bir cihazda yazılımın kendine ait bir sorunu yoksa eğer 6.5 gb ulaşması pek mümkün değildir. yine bu linkten takip edebilirsiniz.

c - chrome google a ait bir yazılım çökme kapanma patlama, ipadi yakma gibi sıkıntılara neden olabilir!
    d - safari ayda yılda bir çökebilir, bu iosun kitlenip durması anlamına gelmez.

ios 7 yepyeni bir yazılım, ilk çıktığı günden beri eksikleri var, gün be gün inanılmaz bir hızla güncelleniyor, 64 bit işlemci mimarisine geçildi airde bu bir çok yazılımın uyumsuzluğuna neden oluyor, ancak, tüm bunlar ios'un tüm zamanların en iyi işletim sistemlerinden birisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• Technics kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerinize katılıyorum. Ancak androidde kasma problemi sadece xperia rayimde meydana geldi ki çok da güçlü değil. (Miui rom ile yağ gibi akıyor şuan) Ancak tablet tarafında nexus veya Google edition cihazlarda kasmanın o kadar uygulama yüklü olmasına rağmen olmadığını anladım. Zaten iOS ile başa çıkabilecek sadece saf androidtir. Evet, 64 bit işlemci ile yazılımsal sorunlar var ancak bunlar geliştirici arkadaşlara daha önceden bildiriliyor, ona özel hazırlanıyor. Böyle bir sorunun yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. Android asıl o zaman problemlerde dolacak o da zamanla geçecek. Arkadaşımda iOS 5.1 yüklü iPad 2 var, benim yaşadığım sorunların hiçbiri yok onda. Ayrıca 6.5 gb olmaz dediniz ya az önce bir daha taradım bakın çöp dosya ne kadar. Cumadan bu yana ne çok dosya birikmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batterx One -- 14 Mayıs 2014; 0:22:03 >

İşte ipad 2 de sorun olmayıp ios 7 veya ipad air yüklü cihazlarda kapanma, uygulamadan atma, crashing sorunlarının tamamına yakınının sebebi developerların uygulamalarının ios ve 64 bit işlemci uyumsuzluğu, bu da çok normal, geçiş evresindeyiz henüz appstore u çok yakından takip eden birisiyseniz benim gibi bunu bilebilirsiniz siz de. Yazılımların çoğunda güncelleme içeriklerinde genel de belirtiliyor bu durum.

Verdiğiniz yazılım 3rd party bir yazılım. Windowsta bazı spyware ler vardır, her tarattığınızda sürekli zararlı bulur temizler, çalışma mantıkları kullanıcının gönlünü çalma odaklıdır, bu yazılımın tipi de onlara benziyor :) yazdığı miktarı boşverin, cihazınız üzerinde ki hafıza durumundan doğruluğunu kontrol edin. Eğer rakamlar böyleyse detayını inceleyin, bu hafızayı kullanan programı bulun. Burada ki rakamın ios stabilitesi ile alakası yok. Örnek vereyim 1 ay önce gta satın aldım, boyutu 1.5 gb, indirdim bir kurdum 4.5 gb alan harcadığını gördüm bir süre sonra gta önbellekleme işini abartmıştı sildim gitti tabi :)

• quote:

Sevgili kyorhan, öncelikle benim iphone 5im de ilk serilerdendi, sorunluydu ve değiştirildi, ancak bunun yazılanlarla en ufak bir alakası yok, birilerinin ios, ipad air kasıyor demesi farklı, elimizde ki cihazlarda arıza olması farklı, ben apple hatasızdır, her cihazı dünyanın en kusursuz cihazları da demedim, söylediğm şey kullandığım ürünlerin kasıyor masıyor gibi aslı astarı olmayan saçma sapan söylemlere tepki gçsterip, doğruları paylaşmak, burada sen konuyu bile anlayacak kadar okumadan beni ayıp etmekle itham ediyorsun, ben bir yere mesaj yazmadan önce konuşulanları okur anlar ona göre yorum yaparım, hele hele senin gibi tanıdığım arkdaşlarımın içinde olduğu bir konuysa bir kere daha okurum, o tanıdığım kişiye "ayıp" tanımlaması yapacaksam tekrar okurum. Son olarak belirteyim cümlelerim sadece konuştuğum arkadaşa değil genel olarak bilinçsizce benzer yorumları yapan herkese yönelikti, sürekli yapılan haksız eleştiriler için sıkılmışlıktan kaynaklanan bir serzenişti, kimseye pişman olacağım bir ifadede bulunmadım.

Sizi anlıyorum ama olaya şu açıdan bakmakda fayda var. (Eski üyeyim, eskiden benim de sert çıkışlarım olurdu. İnsan zamanla kendini törpülüyor).

Benim o yazıdan anladığım kadarıyla benim ipad air'im bu şekilde sorunlu ve kasıyor. Sizinki de öyle olabilir dikkat edin (hani ucuza satılıyor ya belki o sorunlu seriden gelmiştir mantığı olabilir bilemiyorum).

Sizin sıkılmış olduğunuz konuyu ise şu şekilde belirtebilirim. Trafikte eskiden araba kullanırken tali yoldan ana yola çıkacağım zaman bana hiç bir araba yol vermezdi, sinirlenir en son 7-8 arabadan sonra karşıdan hızlı mızlı dinlemez basar gaza fırlardım yola. Yeter lan derdim kendi kendime, aslında beni sinir eden bu adama daha önceki 7-8 araç sürücüsünün suçunu yıkmış oluyordum. Siz de bu şekilde itham etmiş olabilirsiniz. Herkes birbirine olduğunca yardımcı oluyor, sizi de tanırım eski kullanıcısınız.

Sevgiyle kalın

• quote:

İşte ipad 2 de sorun olmayıp ios 7 veya ipad air yüklü cihazlarda kapanma, uygulamadan atma, crashing sorunlarının tamamına yakınının sebebi developerların uygulamalarının ios ve 64 bit işlemci uyumsuzluğu, bu da çok normal, geçiş evresindeyiz henüz appstore u çok yakından takip eden birisiyseniz benim gibi bunu bilebilirsiniz siz de. Yazılımların çoğunda güncelleme içeriklerinde genel de belirtiliyor bu durum.

Verdiğiniz yazılım 3rd party bir yazılım. Windowsta bazı spyware ler vardır, her tarattığınızda sürekli zararlı bulur temizler, çalışma mantıkları kullanıcının gönlünü çalma odaklıdır, bu yazılımın tipi de onlara benziyor :) yazdığı miktarı boşverin, cihazınız üzerinde ki hafıza durumundan doğruluğunu kontrol edin. Eğer rakamlar böyleyse detayını inceleyin, bu hafızayı kullanan programı bulun. Burada ki rakamın ios stabilitesi ile alakası yok. Örnek vereyim 1 ay önce gta satın aldım, boyutu 1.5 gb, indirdim bir kurdum 4.5 gb alan harcadığını gördüm bir süre sonra gta önbellekleme işini abartmıştı sildim gitti tabi :)

Şu zamana kadar yüzlerce uygulama denedim her gün de yenilerini indirip deniyorum. Uygulamaların önbellekleme kısmına gelecek olursak eğer 1 byte bile kalmayan ipadimde bu uygulama sayesinde mc4 nova 3 ve bir adet de HD film yükleyebildim. O kadar yer açıldı ve çok işime yaradı. Youtube'da da hatta bazılarıyla yazıştığımız ve onların bana katıldığı oluyordu, air şuanlık iPad 4ten fazlasını vaadedemiyor ancak iOS 8 ile birlikte cihazın fazlasıyla düzeleceğini inanıyorum. Ayrıca o rakamları topladıktan sonra bu arayışa girip de yükledim programı. Kullanım bölümünde kullanılan az ancak kullanım dolu gözüküyordu. Arkadaşım iPad 2si ile geçen sene geldiğinde oynuyorduk fruit ninja benimkinde kasılınca en yakın örnek olarak onu vermiştim. Safarinin kitlenmeler sorunları da var o da appleın yazılımı. Açıkçası sorunlarına rağmen yine de chrome kullanmak daha mantıklı çünkü bilgisayar ile anlık eşleşmesi, android cihazlarımla eşleşmesi çok kullanışlı. Neyse konuyu fazla saptırmayalım, iPad alanlara hayırlar olsun dileklerimi sunar herkese iyi günler dilerim.

• quote:

quote:

Şu zamana kadar yüzlerce uygulama denedim her gün de yenilerini indirip deniyorum. Uygulamaların önbellekleme kısmına gelecek olursak eğer 1 byte bile kalmayan ipadimde bu uygulama sayesinde mc4 nova 3 ve bir adet de HD film yükleyebildim. O kadar yer açıldı ve çok işime yaradı. Youtube'da da hatta bazılarıyla yazıştığımız ve onların bana katıldığı oluyordu, air şuanlık iPad 4ten fazlasını vaadedemiyor ancak iOS 8 ile birlikte cihazın fazlasıyla düzeleceğini inanıyorum. Ayrıca o rakamları topladıktan sonra bu arayışa girip de yükledim programı. Kullanım bölümünde kullanılan az ancak kullanım dolu gözüküyordu. Arkadaşım iPad 2si ile geçen sene geldiğinde oynuyorduk fruit ninja benimkinde kasılınca en yakın örnek olarak onu vermiştim. Safarinin kitlenmeler sorunları da var o da appleın yazılımı. Açıkçası sorunlarına rağmen yine de chrome kullanmak daha mantıklı çünkü bilgisayar ile anlık eşleşmesi, android cihazlarımla eşleşmesi çok kullanışlı. Neyse konuyu fazla saptırmayalım, iPad alanlara hayırlar olsun dileklerimi sunar herkese iyi günler dilerim.

Uygulamanın adı nedir ? Iphone 5'e oluyor mu

• soma da bir sürü insanımız ölmüş bu akşam, ipadinin de bilmemnesinin de canı cehenneme, ölenlere Allah rahmet eylesin, benden de bu kadar, iyi akşamlar herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Sevgili kyorhan, öncelikle benim iphone 5im de ilk serilerdendi, sorunluydu ve değiştirildi, ancak bunun yazılanlarla en ufak bir alakası yok, birilerinin ios, ipad air kasıyor demesi farklı, elimizde ki cihazlarda arıza olması farklı, ben apple hatasızdır, her cihazı dünyanın en kusursuz cihazları da demedim, söylediğm şey kullandığım ürünlerin kasıyor masıyor gibi aslı astarı olmayan saçma sapan söylemlere tepki gçsterip, doğruları paylaşmak, burada sen konuyu bile anlayacak kadar okumadan beni ayıp etmekle itham ediyorsun, ben bir yere mesaj yazmadan önce konuşulanları okur anlar ona göre yorum yaparım, hele hele senin gibi tanıdığım arkdaşlarımın içinde olduğu bir konuysa bir kere daha okurum, o tanıdığım kişiye "ayıp" tanımlaması yapacaksam tekrar okurum. Son olarak belirteyim cümlelerim sadece konuştuğum arkadaşa değil genel olarak bilinçsizce benzer yorumları yapan herkese yönelikti, sürekli yapılan haksız eleştiriler için sıkılmışlıktan kaynaklanan bir serzenişti, kimseye pişman olacağım bir ifadede bulunmadım.

Sizi anlıyorum ama olaya şu açıdan bakmakda fayda var. (Eski üyeyim, eskiden benim de sert çıkışlarım olurdu. İnsan zamanla kendini törpülüyor).

Benim o yazıdan anladığım kadarıyla benim ipad air'im bu şekilde sorunlu ve kasıyor. Sizinki de öyle olabilir dikkat edin (hani ucuza satılıyor ya belki o sorunlu seriden gelmiştir mantığı olabilir bilemiyorum).

Sizin sıkılmış olduğunuz konuyu ise şu şekilde belirtebilirim. Trafikte eskiden araba kullanırken tali yoldan ana yola çıkacağım zaman bana hiç bir araba yol vermezdi, sinirlenir en son 7-8 arabadan sonra karşıdan hızlı mızlı dinlemez basar gaza fırlardım yola. Yeter lan derdim kendi kendime, aslında beni sinir eden bu adama daha önceki 7-8 araç sürücüsünün suçunu yıkmış oluyordum. Siz de bu şekilde itham etmiş olabilirsiniz. Herkes birbirine olduğunca yardımcı oluyor, sizi de tanırım eski kullanıcısınız.

Sevgiyle kalın

Aynen hocam onu açıklamak istemiştim ancak iPadim sorunlu seri değil. Herkesin başına gelebilecek bir şeyi yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

Uygulamanın adı nedir ? Iphone 5'e oluyor mu

Uygulamanın adı phoneclean. Benim işime çok yaradı.

• quote:

soma da bir sürü insanımız ölmüş bu akşam, ipadinin de bilmemnesinin de canı cehenneme, ölenlere Allah rahmet eylesin, benden de bu kadar, iyi akşamlar herkese.

Aynen, çok acı verici özellikle de hastanelerin teknik eksiklikleri, olaya yanlış müdahaleler insanların daha fazla ölümüne yol açıyor. Az dua etmedik bugün onlar için Allah yardımcıları olsun.

• android kasıyor sananlar siz kasanı android diye görüyorsunuz ama aslında kasan ara yüz... saf android kullanan wm8650 netbook ve tablet pcler bile kasmıyor...

• cumartesi verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. akşam açacağım kutuyu bakalım. diğer arkadaşların da siparişleri sorunsuz ulaşır inş.

• Kargoya Teslim Edildi gözüküyor ama hala kargo takip numaramı alamadım. 15:00 gibi takip numaram elimde olacak dediler. Beklemeye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: taktun

Kargoya Teslim Edildi gözüküyor ama hala kargo takip numaramı alamadım. 15:00 gibi takip numaram elimde olacak dediler. Beklemeye devam.

Bendede oyle yaziyodu ertesi gun verdiler kargoya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mgrbz

cumartesi verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. akşam açacağım kutuyu bakalım. diğer arkadaşların da siparişleri sorunsuz ulaşır inş.

Bende cumartesi verdim siparişi hala tik yok.güle güle kullan kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cumartesi gece verdiğim sipariş bugün kargolandı, yarın elime ulaşır inşallah.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.