Şimdi Ara

Ipad air inanılmaz yavaşladı (internet tarayıcısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
5.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk günden sonra internet tarayıcısı çok yavaşladı,jailbreak ten sonra oldu herhalde yokmu bir çözümü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jb ile yavaşlıyor demekki,
    Ya o şekilde idare edecen ya da jb'yi silecen.
    Başka bişey gelmedi aklıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya girene kadar tam 5dk geçti, tablet versiyonunda bu mesajı atarken hala daha yüklenmen barı yarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

Bu konuya girene kadar tam 5dk geçti, tablet versiyonunda bu mesajı atarken hala daha yüklenmen barı yarıda

iclenear pro yukle cydiadan. (insanelyi reposunda var)

• kople yazılımı baştan yükledim(şu an jailbreak yok!),yine aynı hiçbir şey değişmedi inanamıyorum ya.İlk gün uçan kaçan cihaz şimdi kağnı oldu internette,diğer cihazlarda sıkıntı yok bilgisayar ve telefon gayet iyi giriyor internete.
  • schumi0411 kullanıcısına yanıt
    Bence iPad ile alakası yok. 3G ile kullanıyorsan ve adil kullanım kotalı ise ilk gün abanıp kotanı doldurduysan bugün yavaşlaması çok aşırı normal. Diğer türlü de ADSL falansa bir internet bağlantını kontrol et derim. 5 dakikada açılan sayfanın iOS ile alakası olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Bence iPad ile alakası yok. 3G ile kullanıyorsan ve adil kullanım kotalı ise ilk gün abanıp kotanı doldurduysan bugün yavaşlaması çok aşırı normal. Diğer türlü de ADSL falansa bir internet bağlantını kontrol et derim. 5 dakikada açılan sayfanın iOS ile alakası olamaz.

3G el kullanmıyorum , eğer internetle alakası olsa bilgisayarın ve telefonunda aynı tepkiyi vermesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Annemde ipad mini retina bebde ipad air var 2mizinde interneti cok yavas senin gibi.Ama telefonda ucuyor internet yardim lutfen o kadar para verdik ki annemin tek yaptigi yemek tarifleri sitelerine bakmak facebooka bakmak baska isi yok arada film izliyor ipadini zorlayacak birseyde yapmadi

• schumi0411 kullanıcısına yanıt
    iPad üzerinde vpn, veya dns var mı? O da sebep olabilir, olmadı en kötü ihtimal wifi anteni arızalıdır apple store'a götürürsün. Ama başka yerlerde de dene sırf evinde sorunluysa suçlu ipad olamaz.

• Bence senin internet baglantında bi problem var

• Speedtest indir test et net hızını. Birde ipad air aldığım güne lanet ediyorum bazen safaride çökmeler uygulamalarda çoğunda çökmeler klavye tepkimesi yavaş. Böyle olmamalı bu alanda tek gösterdiğimiz ipad. Donanım olarak sıkıntılarım da ekranın içerisinin de yüzlerce minik toz , ışık sızması, sarı ekran ( teknosa da karşılaştırdım teşhir ürünü kar gibi beyaz benimki daha sarı çok belirgin, ekranın kenar siyah çizgiler sağ tarafta ince sol tarafta kalın sanki ekran kaymış gibi ses desen açtığında başlıyor cızırdamaya istanbu la gittiğimde ilk işim Zorlu'ya uğramak 8 aydır kullanıyorum. Telefon almayı düşünüyorum i6 almak aklımdaydı tekrar düşünecem ios iPhone özgü olmasaydı apple almazdım Sony , htc ve lg de çok güzel tel. Üretiyor. Diyeceksiniz sıfırı ile değiştiriyorlar zaten neden takılıyorsun ben o kadar para veriyorum insanın canını sıkıyor böyle olaylar ve üretmede, malzemede ne kadar ciddiyetsiz oldukları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaşaYiğit -- 2 Ağustos 2014; 19:28:16 >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum, JB yok cihazda hiçte olmadı, bu ay 3g ve wi-fi da yavaşlama başladı. Farklı mekanlarda farklı büyük şehirlerde deneme yaptım, internet hesabımda yeteri kadar mb var. Aynı yerde, aynı lokasyonda, ipad 2 benden daha hızlı youtube videosu yüklüyor.
  • iOS > Safari > tarihçeyi ve web site verilerini sil
    deneyiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Hocam hakketen bravo yasaklı zmanı dns degistirmişim oyle kalmıs sildim dns ayarını fuze oldu yıne ondan kaynaklıymıs cıdden takılma olayı hemen gecti.

• Ios 8.4 le bende olmaya basladi acaba apple bilerek mi yavaslatiyor bi anda yenisini alsinlar diye

• IPAD AIR , Kullanıyoruz... Safar kağnı gibi... Çok yavaş....

BIKTIK VALLAHI
  • Benim iPad 4 ve mini retina var.. Her ikisi de ios 8.4.1 yüklü..
    Dns değiştirsem de hız düşmüyor. Sizin Air de ios kaç yüklü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.