Şimdi Ara

İpad Air ısınma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Balcı

Bence gayet normal çünkü android tabletimde 1 saat oynayinca yanıyor.

Tabletin modeli ne samsungmu ??
  • Asus transformer pad tf700t
  • Ekran ışığını % 60 gibi yaparsanız çok ısınmaz ve batarya sadece net'te 10 saati rahat bulması gerek.. Bir de böyle deneyin, eğer ısınma yine çok oluyorsa ve batarya yine 6-7 saatte bitiyorsa bataryada bir sorun vardır.
    Retina olmayan iPad 2 ve iPad mini'nin ekran ışıkları ekranı daha fazla aydınlatıyordu sanki. iPad 2 de %50 ışık seviyesi bile rahat yetiyordu.
    aynı aydınlık ekran için iPad air de %70 gibi açmak gerekiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ekran ışığını % 60 gibi yaparsanız çok ısınmaz ve batarya sadece net'te 10 saati rahat bulması gerek.. Bir de böyle deneyin, eğer ısınma yine çok oluyorsa ve batarya yine 6-7 saatte bitiyorsa bataryada bir sorun vardır.
    Retina olmayan iPad 2 ve iPad mini'nin ekran ışıkları ekranı daha fazla aydınlatıyordu sanki. iPad 2 de %50 ışık seviyesi bile rahat yetiyordu.
    aynı aydınlık ekran için iPad air de %70 gibi açmak gerekiyor..

Teşekkürler dostum deneyeceğim dedğine katılıyorum düşük ışıkta ekran çok az görünüyor sanki %100 tam değilmiş gibi geliyor neden acaba?
  • PaşaYiğit kullanıcısına yanıt
    Ben ios 6 kullanıyorum ipad 4 te. Isınma çok olmuyor, kasma falan da yok. Şarjı 11 12 saatte %10u buluyor.
    Net, film, video izleme haber okuma gibi kullanıyorum.
    Ama güncellemek istiyorum artık da pil ömrü düşündürücü. Acaba ios 8'daha mı kötü yapar bu pil ömrünü eski cihazlarda? Bizi yeni cihazlarla örn: ipad air 2 yi almaya zorlamak için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha
    Hayal ettim de çok komik bir durum kusura bakmayın.
    (Androidden gelen adamlardan biriyim ben de )

• cemre92 kullanıcısına yanıt
    Apple'ın amacı o zaten çok kaliteli cihazlar üretiyorlar yeni cihaz satabilmeleri için bu tür işlemlerle kullanıcıları yeni cihazlara yöneltiyorlar. Şuan ki Air ios 8i rahatlıkla sıkıntısız kullandırır ama ios 9 ve üzerinde sıkıntıları olacağını sanıyorum. Güncellemeyi yeni yapmıştım ve güncellemeden sonra Arka Planda Uygulama Yenileme kendiliğinden açılmış ona bakmamıştım dün fark ettim ve kapadım bakalım bundan sonraki şarj döngüsünde ısınma olacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Ben ios 6 kullanıyorum ipad 4 te. Isınma çok olmuyor, kasma falan da yok. Şarjı 11 12 saatte %10u buluyor.
    Net, film, video izleme haber okuma gibi kullanıyorum.
    Ama güncellemek istiyorum artık da pil ömrü düşündürücü. Acaba ios 8'daha mı kötü yapar bu pil ömrünü eski cihazlarda? Bizi yeni cihazlarla örn: ipad air 2 yi almaya zorlamak için?

ios 7 çok rahat bi işletim sistemi hemde senin cihazında çok hızlı çalışır hem full parlaklıkta 6-7 saatlik aktif kullanım yeterli bence bana göre ios 8 pek farklı olmaz stabiliteyi arttırmaya çalışırlar bence bekleme ios 7 ye geç

• quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

Apple'ın amacı o zaten çok kaliteli cihazlar üretiyorlar yeni cihaz satabilmeleri için bu tür işlemlerle kullanıcıları yeni cihazlara yöneltiyorlar. Şuan ki Air ios 8i rahatlıkla sıkıntısız kullandırır ama ios 9 ve üzerinde sıkıntıları olacağını sanıyorum. Güncellemeyi yeni yapmıştım ve güncellemeden sonra Arka Planda Uygulama Yenileme kendiliğinden açılmış ona bakmamıştım dün fark ettim ve kapadım bakalım bundan sonraki şarj döngüsünde ısınma olacak mı.

Bende arka planda uygulama yenileme kapalı ama şarjda bir değişiklik yok belki çok az etki etmiştir ama hissedilmiyor etkisi.
  • BER10GS B kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim önce cevap için.
    Sizinki de ipad 4 mü? Isınma olur mu tabletimde sizce ? Ve 10 saati görsün istiyorum en azından tek istediğim 2 gün bir takmak şarja, buna göre güncelleyeceğim :)

• quote:

Hocam teşekkür ederim önce cevap için.
    Sizinki de ipad 4 mü? Isınma olur mu tabletimde sizce ? Ve 10 saati görsün istiyorum en azından tek istediğim 2 gün bir takmak şarja, buna göre güncelleyeceğim :)

Benimki ipad air hocam ama ipad 4 ten pek farkı yok şarj süresi kullanıma göre değişir ben mesala sabah 2 saat akşam da 4 saat öğlende 5-6 saat beklemede gece %20 ye iniyor bence yeterli bir süre 2 gün şarja takmamak senin kullanımına bağlı benim nadiren 2 günde bir taktığım oluyor.Isınma olayı ise duyduğuma göre ipad 4 lerde ısınma ios 7 de daha fazla oluyormuş en kötü 2 saat içerisinde ısınır buda pek rahatsız etmez bence geç ios 7ye imkanın varken

• quote:

Orijinalden alıntı: BER10GS

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

quote:

3-4 saatlik kullanımlarda mı ısınıyor
    Sen ısınma görmemişin. Bir android kullanda gör

Ben galaxy s3 kullanıyorum herhangi bi ısınmayla karşılaşmadım gerçi s3 ü yoğun olarak kullanmıyorum ama anladığım kadarıyla ısınma önemli değilmiş teşekkürler herkese yorumları için

ısınmanın önemli olduğu nokta 60-62 derecedir.
    zaten 62 olunca telefon kendini anında kapatıyor.
    benim htc günde 5-6 kez kapatırdı kendini (one x plus)

Henüz bi kapanma olmadı 62 derece çok fazla değilmi max 30-35 olmuştur.

leptoplar normalde 45,55 derece çalışıyor oyunda 85 ,95lere geliyor ^^
    bi uygulama sürekli işlem gücünü tüketiyor olablirmi

iphone 5s de 9gag + sarj + spotify 3g müzik de arkası dediğiniz kadar sıcak oluyor pek sıkıntı yok :D
    ısınacak sonuçta ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

quote:

quote:

quote:

quote:

3-4 saatlik kullanımlarda mı ısınıyor
    Sen ısınma görmemişin. Bir android kullanda gör

Ben galaxy s3 kullanıyorum herhangi bi ısınmayla karşılaşmadım gerçi s3 ü yoğun olarak kullanmıyorum ama anladığım kadarıyla ısınma önemli değilmiş teşekkürler herkese yorumları için

ısınmanın önemli olduğu nokta 60-62 derecedir.
    zaten 62 olunca telefon kendini anında kapatıyor.
    benim htc günde 5-6 kez kapatırdı kendini (one x plus)

Henüz bi kapanma olmadı 62 derece çok fazla değilmi max 30-35 olmuştur.

leptoplar normalde 45,55 derece çalışıyor oyunda 85 ,95lere geliyor ^^
    bi uygulama sürekli işlem gücünü tüketiyor olablirmi

iphone 5s de 9gag + sarj + spotify 3g müzik de arkası dediğiniz kadar sıcak oluyor pek sıkıntı yok :D
    ısınacak sonuçta ^^

Yorumunuz için teşekkürle
    Ayrıca sorunumda azaldı diyebilirim yani artık nerdeyse hiç ısınmıyor konuyu açtığımdan beri tablet hiç ısınmadı uğurlu geldiyse demekki

Pekala hocam. Çok teşekkür ederim. Bakacağım en kısa zamanda icabına. Çok sağ olun :)

• quote:

Pekala hocam. Çok teşekkür ederim. Bakacağım en kısa zamanda icabına. Çok sağ olun :)

Önemli değil hocam bir sorun olursa mesaj at belki çözebilirim :)
    Yaz sıcağı...

• Bende ilk defa bunkadar ısındıgını hissettim kılıftsn bile baya hissediliyodu ama hic takmadım cunku bisey olursa kendini kapıyo zaten eski iphone 4 ümden biliyorum ve wifiden gimekteyim ama son parlakta her cihaz ısınır ve bir soğutucusu yok

• Elle tutulmayacak kadar kısa zaman dilimin de cihazın ısınıyorsa bence sorun var...Yaklaşık 3 yıldan beri ipad mini 1 kullanıyorum cihazı alır almaz jb yaptım ve halen kullanıyorum,online yüksek grafik isteyen 2 Gb geçen oyun ve oyunlar da saatlerce hatta hafta sonları işi abartıp 6,7 saat hiç ara vermeden oynadığım halde hiç söylediğin tarzda ısınma yaşamadım daha doğrusu elimin kayda değer beni rahatsız edecek ısı hiç olmadı.
  • Benim cihazda ısınma olmuyor 7.1.1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.