Şimdi Ara

ipad air mi general mobile e tab mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar ozellikler birbirine yakin gibi ikisi de cift cekirdekli ikisinin de frekans hizlari ayni sizce hangisi arada cok fiyat farki var

• Gercekten sizce bu iki ürünü karşılaştırmak mantıklı mı?
  • İyi kahkaha attım ama
  • soulmate kullanıcısına yanıt
    Kiyasla.com da general mobile in artilari daha fazlaydi kusura bakmayin pek bilgim yok bu konularda
  • Hocam kağıt üstünden bakmayın. iPad neredeyse rakipsiz bir cihaz.
  • Septams kullanıcısına yanıt
    Bilmemek ayip deil
  • Renault flash mı yoksa lamborghını mı
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-5s-vs-General-Mobile-Discovery Misal bu siteye gore discovery 5s ten daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: intro701

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Apple-iPhone-5s-vs-General-Mobile-Discovery Misal bu siteye gore discovery 5s ten daha iyi
    Bilmemek ayıp değil tabi ki ama araştırmanızda referans tuttuğunuz kaynak donanım üzerinden karşılaştırma yapan bir site olunca son kullanıcı deneyimine dair bir fikir yakalamak zor. Benim tavsiyem bu tarz ikilemlerde -ki açtığın apple bölümüne göre kıyaslamak mümkün bile değil ben de dahil- iki ürünün ana konularındaki kullanıcı yorumlarını okumanız faydalı olacaktır.

• quote:

İşletim sistemleri farklı
    İşlemcileri farklı
    1 gb ram lı ipad air
    4 gb ramlı android tabletten daha stabil çalıır
  • ipad air dedin kalanını okumadım ipad

Edit:sahiden GM ile mi kıyaslıyorsun?!!!!!! Sony Tablet Z1 felan sandım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Götterfunken -- 17 Haziran 2014; 21:39:59 >

• Tablette iPad rakipsiz.. iPhone da tartışılabilir çünkü batarya dezavantajı var.. Ama iPad Air 12 saate yaklaşan batarya performansı ve stabilitesi ile gerçekten çok iyi bir tercih olacaktır.. Apple garantili de satın alırsan korkma..
  • neyse iyi ki foruma danismisim yoksa ucuz diye general mobile alacaktim
  • Hocam MEBin dagittigi tabletler de general mobile cok kotu deil is gorur bence
  • quote:

Hocam MEBin dagittigi tabletler de general mobile cok kotu deil is gorur bence

Evet çok değil çok çok kötü
  • Tabi ki ipad her sey donanim degildir
  • iPad vs X denkleminde,X in alabileceği değerler toplamı boş kümedir.
  • Xiaomi'nin konusuna girip markayı kötüleyen herif gelmiş koskoca iPad'le General Mobile'ı karşılaştırıyor
  • daedlus kullanıcısına yanıt
    Fenerliler yorum yapmasin konuma
  • Hocam bazı arkadaşlar işi direk şakaya vurmuş ama ben şöyle açıklayayım Apple markasının iPad,iPhone ve iPod Touch gibi ürünlerinde sistemde tabi çok önemli bir yere sahiptir fakat Apple firmasının kalbi IOS işletim sistemidir.İPad çok daha üstün bir tablette bu yüzden karşılaştırdığınız tabletten hele ki bana göre piyasadaki en iyi tablettir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.