Şimdi Ara

İpad Air şarj durumlarınız (Ana konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
10.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende air aldım. Bugün gelecek kısmetse. Gelir gelmez şarj etmeli miyim? Yoksa ilk şarjı yani kendi içindeki şarjı bitince mi şarja takmalıyım?
  • İpad air şarj kalbom kayboldu. Yeni bir kablo alayim dedim orijinalleri 100 tlnin üzerinde. Evde iPad mini orijinal şarj aleti vardı. Şarj etmiyor uyarısı veriyor. Acaba hangi modellemeleri şarj aletini alabilirim. Uyumlu olanları hangileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 2 %80 şarj ile kutudan çıktı. 3 saat Kullanım suresi ile şarj su an %20 de. Şarja şimdi takacam bakalım ilk şarjdan sonra kaç saat gidecek. Su an Değerler beklediğim gibi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim Ipad Air'ı şarja takıyorum ama sadece kapalı iken şarj oluyor Ne yapmam gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gecen gün ipad air 2 aldım.aldım alalı sadece bir kere tam şarj yaptım ürünü parlaklık yüzde 80 duzeyinde kullandım hep ipadi ve suan şarjı %17 kullaım 5 saat beklemede 7 bucuk saat sizce parlaklıga gore normalmi .birde şarjı tam bitirip yuzde 100e kadar şarj etmesdim hiç tavsiye edermisiniz,gece ipadi şarza takıp uyursan birşey olmaz diyor herkes böyle yapmalımı, son soru olarakta gunduz işe gidince tamamen kapatıyorum ipadi boyle yapmak iyimidir sakıncası varmı.daha önce iphone veya ipad kullanmadım bu nedenle cok soru sorduysam k.bakmayın cevaplarsanız cok sevinirim

• 14 saat
    Bu mesaja eklenen görseller:

İpad Air şarj durumlarınız (Ana konu)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.