Bildirim
İpad Air şarj durumlarınız (Ana konu)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keşke nasıl kullandığınızı da ekleseniz
Misal
3 saat oyun
5 saat video
2 saat internet
...vs vs
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz da iphone nasiplense şu şarj olayından keşke -
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Keşke nasıl kullandığınızı da ekleseniz
Misal
3 saat oyun
5 saat video
2 saat internet
...vs vs
Haklısınız. Yüzde 70 internet. Kalan Pages uygulaması. Arada bir de müzik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akşam yatarken şarja taksak bir şey olur mu? benimde 2. şarjım daha -
quote:
Orijinalden alıntı: info2
akşam yatarken şarja taksak bir şey olur mu? benimde 2. şarjım daha
Bişey olmaz hocam. Ben de genelde öyle yapıyodum eski ipadi iphone maci hepsi için geçerli bi sorun olmuyor. Ama genelde şarja sık tak çıkar yapmamanız iyi olur yüzde 20ye inmeden şarj etmeyin gerekmedikçe. İlk kullanım değerlerinizi yazarsanız sevinirim
Benim bir yıldır kullandığım ipad 2 - 64 gb %10 batarya seviyesine gelince ortalama 11 saati tamamlıyor.. Huawei 5 volt - 1 amper usb adaptör ile şarj ediyorum.
yazarım paylaşabilirsem paylaşırım :) -
beyler peki cihaz yuzde 5-10 seviyesinden yuzde 100e ne kadar sürede geliyor acaba tahmını olarak..benım cıhaz daha bgun geldı bı kere sarj ettim..heryerde cok hızlı sarjoluyor yazmıs ama benımkı baya baya uzun surdu dolması :S -
quote:
Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar
quote:
Bişey olmaz hocam. Ben de genelde öyle yapıyodum eski ipadi iphone maci hepsi için geçerli bi sorun olmuyor. Ama genelde şarja sık tak çıkar yapmamanız iyi olur yüzde 20ye inmeden şarj etmeyin gerekmedikçe. İlk kullanım değerlerinizi yazarsanız sevinirim
Kesinlikle yanlış gece boyu şarjda birakilmamali
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
beyler peki cihaz yuzde 5-10 seviyesinden yuzde 100e ne kadar sürede geliyor acaba tahmını olarak..benım cıhaz daha bgun geldı bı kere sarj ettim..heryerde cok hızlı sarjoluyor yazmıs ama benımkı baya baya uzun surdu dolması :S
3.5-4 saat civarı -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
quote:
Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar
quote:
Kesinlikle yanlış gece boyu şarjda birakilmamali
zararı nedir açıklar mısınız bilmiyorum da
-
Bataryanın ömrünü kısaltıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
Bataryanın ömrünü kısaltıyor
Bu bilgiyi nerden aldınız hocam merak ettim de
3g ile kullanımda kaç saat gidiyor pil ? -
laptopa usb ile bağlayınca şarj olmuyor, çok şaşırdım internette araştırdım. Baya kişi aynı sıkıntıyı yaşıyormuş. Usbden yeterli güç alamıyormuş sanırım. VAr mı başkalarında böyle birşey -
quote:
Orijinalden alıntı: thuthq
laptopa usb ile bağlayınca şarj olmuyor, çok şaşırdım internette araştırdım. Baya kişi aynı sıkıntıyı yaşıyormuş. Usbden yeterli güç alamıyormuş sanırım. VAr mı başkalarında böyle birşey
tum ipadlar icin gecerli bu. sorun degil ayrica -
11 saat 18 dk kullanım, 2 gün 17 saat bekleme halen %31 var. -
quote:
Orijinalden alıntı: thuthq
laptopa usb ile bağlayınca şarj olmuyor, çok şaşırdım internette araştırdım. Baya kişi aynı sıkıntıyı yaşıyormuş. Usbden yeterli güç alamıyormuş sanırım. VAr mı başkalarında böyle birşey
Macbook'dan şarj etmede bir sorun yok. PC kullanıyorsunuz şu programı PC'nize yükleyerek iPad'inizi şarj edebilirsiniz:
http://event.asus.com/mb/2010/ai_charger/ -
Benzer içerikler
- apk ios dönüştürücü
- goodnotes vs notability
- ipad mi macbook mu
- apple pencil bağlanmıyor
- apple teslimat süresi neden uzun
- parolalar iphone
- final cut pro fiyat
- iphone fiyatları zam
- telefon işlemci sıralaması
- ipad mi macbook mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X