Şimdi Ara

İphone telefonlar da powerbank ve araç şarj cihazı kullanımının sakıncası var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone telefonları powerbank ya da araç şarj cihazları ile kullanmak zararlı mı değil mi? Kimi yerlerde pek tavsiye edilmiyor. Uzun yolda gps açıkken şarj cihazına bağlayıp kullanmak istiyorum, bazı yerler de telefonun dışın da araç şarj cihazlarının, aracın aküsüne dahi zarar verir deniyor. Powerbank alıp öyle mi kullanmak daha mantıklı, powerbank için de olumsuz yorumlar var. Bir kaç yıldır araç şarj cihazı ve powerbank kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi burada paylaşırsanız sevinirim. Powerbank ve araç şarj cihazı hangi modeli kullanıyorsunuz, sadece kullanan arkadaşlar tavsiye de bulunursa iyi olur, kulaktan dolma şu iyidir bu iyidir dendiğin de yanıltıcı olabiliyor. Bu arada araç için de powerbank alıp, hiç mi şarj cihazına bulaşmamalı.

• Sanırım uzun sure bu şekilde kullanmak kalibrasyonu etkiliyor. Bende xiomi Powerbank var. Kaliteli bir marka yani. Bir sure onunla şarj ettgimde, şarj %10 larda indiğinde telefon kapanıyor. Kalibrasyon ile çözmüştüm ilk seferinde. Bu aralar yine kullanıyorum dün yine %10 da kapandı telefon. Tatil dönüşü yine bir kalibrasyon yolu göründü bana ☹

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerbankler çok fazla sorun yaşatmıyor ama araba için olanlar resmen telefon katili kullanmayın. Son model arabalarda ekstra bir soket koyuyorlar telefon şarjı için onlar kullanılabilir ama çakmaklığa takılan şarj aletleri tam bir katil uzak durun. Düşük voltaj çünkü.
  • Pis@gor kullanıcısına yanıt
    Çok nadir ayda yılda bir araç şarj cihazı kullanırım iphone 6 da. Nadir de olsa bazen 20 ye indiğinde bende de kapanıyor telefon.Kalibrasyon dan bahsettiniz nasıl oluyor?
  • iPhone 6 telefonumu aldığım 1 yıldan fazla oluyor. Araç şarjı değil ancak tplink 10400 powerbank bazen 1 amper bazen 2 amper çıkışlarını kullanarak şarj ettiğim oldu. Çoğu zaman kendi şarj aleti ile bazen ipad şarj aleti ile bazen macbook usb ile. Pil sağlığı şuan"very good %97" olarak gözüküyor. 1751mah kapasite şuan 1700mah görünüyor ki; buda gayet iyi bir değer hatta çok iyi bir değer bile denilebilir. Araç şarjına bende güvenmiyorum ancak kaliteli bir powerbank zarar vereceğini düşünmüyorum.
  • 2 yıldır 5s'te kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Powerbank kaliteli olduktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Hangi marka kullanmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Bilindik markalar olsun yeter teknoloji mağazalarında satılan her marka alınabilir. Telefoncularda ve merdiven altı yerlerde satılanlardan uzak durmak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.