Şimdi Ara

İpad Air Ses Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar ,

AOS'dan alınma İpad Air 16 gb cihaz. Bundan yaklaşık 2-3 ay öncede aynı sorunla karşılaşmıştım fakat hemen 10-15 saniyelik süreden sonra düzeliyordu. Bu sabah oldukça uzun süren bir ses problemi yaşadım. ( Şuanda bu yazıyı yazarken düzeldi , Cihazı kapatıp açınca düzeldi her zamanki gibi )

Cihaz ile sıkıntım şu , Cihazın hoparlöründen olması gerekenden fazla bir ses çıkması oluyor , kimi zamanda hiç ses çıkmıyor. Mesela bir video izleyeceğim zaman kısa anlık bir ses çıkıyor ve o andan itibaren hoparlörden bir daha ses gelmiyor , veya geldiği zaman çok aşırı miktarda ses çıkıyor. Yankılı gibi. Tuş açma-kapama sesinde belli oluyor çoğunlukla. Tam olarak gözlemleyemedim ne tür bir durumdan sonra bu sorunu yaşattığını. Normalde size şuanda sorunu video çekip gönderecektim fakat cihaz düzeldi kapatıp açınca.

Bu tür sorunu yaşayan var mı aranızda ? Cihazı AOS'tan yaklaşık 10 ay önce aldım Lazer Baskılı. Yani garantisi her şekilde devam ediyor. Fakat şimdi garantiye götürmek istesem cihazda devamlı yaşanan bir sorun yok , Garantiye götürdüğümde bu arızayı yapmaz !!

Fikir verecek olan arkadaş var mı acaba ?

Bu arada hep devamlı orjinal kutusundan çıkan şarj kablosunu kullandım , hiç bir zaman pcye bağlamadım. Yaklaşık zaten bir şarj ile 5-6 gün geçiriyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sorun tekrar etmesi halinde buraya sorun ile ilgili videoyuda eklerim.

• Up !!

Yardım edecek bilgi verecek kimse yok mu arkadaşlar ? Bu sorunu yaşayan tek ben miyim acaba ?
  • 1-2 ay önce bende de oluyordu sonra düzeldi, belki de genelde sesi kapıyorum ondan olmuyor sadece uygulamalarda açık oluyor genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

1-2 ay önce bende de oluyordu sonra düzeldi, belki de genelde sesi kapıyorum ondan olmuyor sadece uygulamalarda açık oluyor genelde.

Genelde ben ses açık kullanırım hep. Şu sıralar sorun tekrarlanmıyor. Galiba herkeste yaşanan bir sorun değil ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ipadde de ios 8 den sonra başladı sıkıntı, ilk açtığımda ses çalışmıyor kapatıp yeniden açtığımda düzeliyor, donanımsal olsa hiç çalışmaz yazılımla ilgili bi hata oluşuyor sanırım :/

• siz ıpad airdan memnunmusunuz bende almayı düşünüyorumda
  • Bende de aynısı oluyor. Aldı alalı iki üç kere oldu. Kapa aç düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Macbook Air ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtlp09

siz ıpad airdan memnunmusunuz bende almayı düşünüyorumda

Düşünmeden alabilirsin dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.